Kaj je za vas debela ženska?
Kaj je za vas debela ženska?
Kakšna ženska je za vas debela?
- razmazena_maca
- Debatorica
Bejbika23 napisal/-a:Je beyoncee debela?
ona ni debela, je normalna. problem je v tem, da imajo danes mlade ženske oprane možgane in vse nad 60 kil tretirajo kot "debelo". motenj hranjenja bo pa vedno več, vsaj dokler bodo lepotni ideali taki, kot so sedaj (razne olsen twins in kate moss in podobni zadrogirani okostnjaki)
- razmazena_maca
- Debatorica
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
Smetka_ napisal/-a:Zame ni, zame je huda bejba.
ampak zame je huda bejba tud keira knightley.
ja tko nekak... debela mi je nvem... mirna reynolds pa eva černe

Zadnjič spremenil Nadine, dne 21. Feb. 2008 10:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- razmazena_maca
- Debatorica
čist odvisno od konstitucije. ne moreš pa samo glede na kile pa višino rečt da je nekdo debel če ga ne vidiš. mam sošolko, ki je visoka okol 165 pa ma 62kil-če bi mi en samo take cifre povedu pa da je nebi vidla bi si misla da je res že prou debela, ampak sploh ni. lih paše ji na postavo da ma tok kil.
pr men je tko, da mi je fuul grdo videt špeh(ki štrli naprimer čez pas, odzadi pri modrcu ko se enim tak kolobar nardi,...) pa velik takih bejb ma navado da si one že ne bojo kupovale oblačil večjih kot s
to jst smatram kot grdo, debelo, če sm iskrena odvratno
maš pa bejbe ki so mal bol izpopolnjene, mogoče mal več kil ampak čvrsto postavo-to mi je pa doskrat sexi.
recimo beyonce je bolj močna ampak ma obline na pravih mestih, tko kot je napisala bejbika23-ma lepo žensko postavo.
pr men je tko, da mi je fuul grdo videt špeh(ki štrli naprimer čez pas, odzadi pri modrcu ko se enim tak kolobar nardi,...) pa velik takih bejb ma navado da si one že ne bojo kupovale oblačil večjih kot s

maš pa bejbe ki so mal bol izpopolnjene, mogoče mal več kil ampak čvrsto postavo-to mi je pa doskrat sexi.
recimo beyonce je bolj močna ampak ma obline na pravih mestih, tko kot je napisala bejbika23-ma lepo žensko postavo.
- razmazena_maca
- Debatorica