Predebele so tiste, ki še tečt ne morejo, špeh visi, roke močnej k moje noge
 , velik podbradek....
 , velik podbradek....Aloha napisal/-a:
Js mam (sveže zmerjeno) ITM 19.5, kar je kao (pre?)suho, kar pa js gotou nism.

***Ally*** napisal/-a:* ful debele ženske so pač one ko je sam ena gmota špeha ala Roseanne
* močne ženske so lahko tudi ful mišičaste, kake športnice, recimo Petra Majdič, pa tudi druge, Beyonce, Špela Grošelj...lahko se tudi ful gibajo pa majo pač malo nesreče z genetiko
* postavne ženske so Evangeline Lilly, ker je ravno zgoraj slika, Nicole Scherzinger, pa tudi take ko majo malo več oblin, recimo Hillary Duff
* presuhe ženske so mi recimo Calista Flockhart, Amy Winehouse, Nicole Richie...skratka take, ki nimajo več osnovnih ženskih oblin in jim vsaka kost gleda ven
 Prva je močna v smislu moči, ne oblin, druga je pa zame polna, v njeno moč pa dvomm
 Prva je močna v smislu moči, ne oblin, druga je pa zame polna, v njeno moč pa dvomm   .
 . ), je pa vsekakor fit ... ko sem jo videla plesat in napravit špago
 ), je pa vsekakor fit ... ko sem jo videla plesat in napravit špago  jaz tega pri svojem ITM pod 21 ne spravim skupaj ...
 jaz tega pri svojem ITM pod 21 ne spravim skupaj ...Aloha napisal/-a:Ally, Petra Majdič se teb zdi močna?! In v isti skupini z Grošljevo?Prva je močna v smislu moči, ne oblin, druga je pa zame polna, v njeno moč pa dvomm
.

shiva* napisal/-a:
meni pa njena postava ni všeč. preveč moška mi deluje. lep mi je raven trebušček z malo mišicami, amapk ona pa ma preveč.- niti na ostalih slikah in v seriji mi ni všeč.
ženska more met obline, da se ve da je ženska.
 ...Pa sem vseen kar zadovoljna sama s sabo.
...Pa sem vseen kar zadovoljna sama s sabo.

Smetka_ napisal/-a:JA itak bo vsaka verjetno zagovarjala skupino,v katero sama pade....
 pa bi prej zagovarjala frekls, ker mi je fajn, da ma mišičke definirane, sploh na rokah, ker mi je to
  pa bi prej zagovarjala frekls, ker mi je fajn, da ma mišičke definirane, sploh na rokah, ker mi je to   , sam res bi ji pa mal bokcov dodala, ker brez njih je tko preveč fantovska.
 , sam res bi ji pa mal bokcov dodala, ker brez njih je tko preveč fantovska.

tor napisal/-a:Beyonce ima v bistvu idealno postavo, k obline morjo bit.
Predebele so tiste, ki še tečt ne morejo, špeh visi, roke močnej k moje noge, velik podbradek....
 .
 .

men ma lepo, tapravo zensko postavo.
 men ma lepo, tapravo zensko postavo.