Klepetalnica

Gurmanski užitki.
Odgovori
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Moj ne poje veliko kruha, zato je sama jajca, brez kruha. Potem pa kako sadje (banane so meni vredu za zajtrk), vcasih zraven jajc je slanino in podobne nezdrave mesnine :D Drugace pa poisci kak proteinski kruh iz polnozrnate moke? Ni cisto brez ogljikovih hidratov (zakaj pa se izogibas le-tem?), ima pa vec proteinov.
Lahko si zvecer pripravis ovseno kaso: zmesaj ovesene kosmice z mlekom (rastlinskim v tvojem primeru) in dodaj poljubne dodatke: pravi kakav, orescke, suho ali sveze sadje, med, ce ga jes... zjutraj samo se enkrat dobro premesas in je pripravljeno. Priprava pa tudi vzame 5 minut. Jaz sem si, ko je bil otrok mali celo instant kavo notri namesala, ker nisem imela casa za zajtrk IN kavo in je bilo 2in1 #momhack :lol:
Mleko pa jaz s kavo pijem ovseno, mi je od teh rastlinskih najboljsi. Imas tudi kar nekaj alternativ mlecnim izdelkom med zdravo/vegansko hrano, recimo rastlinski jogurti.

Aja, za salamo pa ne vem. Ce jo reeeees moras jesti, si jo narezi na koscke in omleto naredi.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Kaj pa ce bi si delal kruh iz droži, ali pac z navadnim/suhim kvasom z rzeno moko?
Jaz ze kar nekaj casa pecem z drozmi (2? leti) in nam vsem ustreza.
The world is as you are.
Odgovori