joj... tasce so obcutljiva zadeva... z bivso sm se kr cool stekala... ne vem zakaj, ampak nekak se nism obremenjevala s tem kaj misl o men...
z zdejsno pa... joj.. prazna je, pa nc ne komandira, pa v nikogar se ne vtika... sam... nekako se melcek tezje razumes s tasco, ko je kr dost starejsa od tebe. sej mama kaksn skupni pogovor, sam...
drugac je tko... nism se uradno preseljena k njemu domov, ampak neuradno pa sem... 1x na tedn pridem domov na kosilo in moje mal pogledat... drugac sm pa kr pri njih. tko da nekak sma ble kr prisiljena dobr shajat. in nama uspeva.
sam zdi se mi, da se prevec trud nardit vtis name. pa sej ga je ze, k ma tolk dobrga sina...

tko da je kr super... upam, da ne bo prsl do kaksnih bednih zapletov...
zdi se mi, da se moj z mojim precej boljs razume, ko so precej mlajsi in ga gremo tud kdaj skupi zurat... tko da...
a ma kera izkusnje s starejsimi tascami, ker nekak se ne znajdem... moji starsi so stari 40 (mene so mel ko so bli HUDO mladi), nejgovi so pa 60

in se ne znajdem v tem odnosu, ker nisem navajena. moja mam je moja prjatlca, pa se z njo dobr stekam... sam ne vem kako nej se s tasco.... any help?