Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

lawyer napisal/-a:Pa še to sem pozabla povedat: njegov oče in mama sta mnenja, da sem preveč urejena za študentko ( vse si kupim z lastno prisluženim denarjem ! ) in da taka urejenost ne sodi k resni vezi, kajti če sem preveč urejena po njihovem mnenju to pomeni, da na ta način flirtam z drugimi moškimi-pa povejte, a je to normalno?

Sori, ampak tole je pa že rahlo bolano... mislm kakšno pravico se mata vtikat v to kako si ti oblečena in zakaj :evil: ... mal samozavesti pa tud morš met no... kva se sekiraš kaj si oni misljo, briga te... pa njihov razlog zakaj si tko urejena ... totally sick... jst bi jih ignorirala in jim sploh ne bi hodila pred oči... ne prenašam ljudi, ki se vtikajo v stvari, ki se jih čist nč ne tičejo :angry:

sicer pa, jst sorodstva od svojga niti ne poznam in mi to čist ustreza tko...
Zadnjič spremenil micamaca, dne 17. Mar. 2005 11:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Dalila
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

Se zna zgodit, da tašča kvari odnos, ene se enostavno preveč vmešavajo v odnos in življenje svojih otrok. Moja tašča na srečo ni taka. Peče peciva, je do vseh prijazna in se ne vtika nikamor. edino kar si želi so vnučki, kot vsaka najbrž.

Večji problem je moja mama, ki zna pridet k meni in težit, da bi ona kaj drugač postavla in pospravla, ampak na srečo teži meni in ne mojmu in ker je moja mama ji lahko merno rečem naj nekam gre in ne teži, kar tašči malo težje rečeš.
pa pa
lawyer
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lawyer »

girl007 napisal/-a:Prvo kar je se pogovor, pa povej da si tud oseba, pa da ne more pometat s tabo tako. Da imaš čustva in te to pač prizadane.
S tem jo boš šokirala, ampak moraš postavit meje.

Pol se pa obnašaj normalno.
Kolk časa pa je tako vse v zraku in nisi šla nič ke?

5 mesecev, preveč me je prizadela (ne pretiravam, sej bi povedala kaj je vse rekla, ampak, kaj če njena hči slučajno sledi forumu, nikol se ne ve);

Pa prosim ne imejte me za neko godrnjavo, jamrjajočo osebo- moje stanje res ni enostavno. :?
Zadnjič spremenil lawyer, dne 20. Mar. 2005 21:20, skupaj popravljeno 2 krat.
BeA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BeA »

Js se pa s svojo taščo super razumem...mogoče tud zato ker mi je enkrat povedla da se ona s svojo taščo nikakor ni razumela in da sama ne bi rada delala istih napak kot jih je njena tašča...mogoče pa tud zato ker leži med nama pol Evrope pa se ne vidiva preveč pgosto :D ...no sam se slišima pogosto, ko se vidima je pa tud kul. Se mi pa zdi da znajo bit tiste tašče ko majo sam enga otroka zoprne pa da pač jih bolj skrbiza svoje edince...po moje.

LP
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica

Re: TAŠČA

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala` »

lawyer napisal/-a:Ej punce, zanima me, kako se kaj razumete s svojimi taščami oz. mamami od svojih fantov. Ali trdite da je stereotip, da se tašča in snaha nikoli dobro ne razumeta, ker je tašča tista, ki kvari odnos, ker je zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ljubosumna na snaho/punco svojega dragega sinčka?

Prosim, povejte kaj, me res zanima vaše mnenje :?:

Jst sem se do zdaj z vsemi "taščami" razumela..pa tudi ko gledam mojo mami in bratovo punco se ful ful štekata...tako da, moram potrkat, da še nisem imela slabih izkušenj ..
bambi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bambi »

jaz pa moram izkoristit to priložnost in ful pohvalit svojo taščo!za mene je kot mama, v bistvu bolj kot prava...res,dobenih problemov...
ker živim sama mi vsaki dan skuha kosilo, skrbi kako mi kaj gre...ona je enostavno super!!! :respekt:
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bunnyka »

Mi2 se dobro razumevi, se dosti pogovarjavi..ne vem no..zakon je :D
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Midve se tut uredu eazumeva, do zdej še nism mela nobenih problemov z njo, je pa ful vesela, da je njen sin mene prpelu in če ma on slab dan in mi tečnari ga kr pokomandira, da nej se lepš do mene obnaša Slika

Uglavnem upam, da tut v prihodnosti ne bo težav, ker se dogaja, da pride do kakšnih trenj, ko gre sin na svoje Slika
Uporabniški avatar
BlackLady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BlackLady »

vse moje potencialne tasce so ble kul, ena je bla celo prevec prijazna in mi ni blo vsec.. imam pa zelo dobre izkusnje s tem na splosno..
po mojem moras najti nek skupni interes na kateremkoli podrocju, saj ona je tudi zenska kot me, ki si imamo veliko za povedati, se posebej o stvareh, ki nas zanimajo oz. so nam blizu..
na komunikaciji pa tako ali pa tako temeljijo vse zveze.. tudi med tasco in snaho.. :)
marateja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Jst se z vsem i njegovimi ful dobr šetekam. Pravzaprav so me vzel kar za svojo. Predvsem njegova mami in stara mama sta me vezeli kot za svojo hčerko in vnukinjo. Včasih mi gre že kar na jetra ker sta tako zaščitniški.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
*missy*
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a *missy* »

jaz sploh ne maram svoje tašče..pred par meseci sma se skregali, ker me je ženska kar po krivici nekaj napadla..krava neumna :motz: od takrat dalje je sploh več vidla nisem... pa itak se tud prej nisme nekaj full pogovarjale..ni moj tip človeka
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti

me to you
tini106
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a tini106 »

jaz mam srečo, saj se z njegovo mamo ful razumeva. Ful mi je fajn, ko mi deli nasvete, res nisem upala, da bo tako lepo. Tako, da stereotip o zlobnih taščah ne velja, vsaj zame ne.
Uporabniški avatar
BuNNy_bLuE
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BuNNy_bLuE »

moja (mogoč) bodoča tašča je tud ful faca :) ...ma sicer neke svoje fore, ampak nikol u zvezi z mano. do svojih otrok je zaščitniška, sam čist tok u mejah normale :cool:
predn sm jo spoznala, so se usi sam križali p govoril kk je tečna je in d je tapravi zmaj, sam pol sm še enkrat ugotovila, d se je boljš prepričat sam, kt p d druge poslušaš. je pač uspešna ženska, k je prepričana u sebe in svoje zmožnosti ter to tud zagovarja. če se p zard tega zdi nekterim preveč zahtevna in fina p newem kai use še, je p to njihov blem. mi2 mama čist kul odnos, lahk se zezama, za mene si kkšne smešne vzdevke zmišljuje (npr. čebelica :D ), p k se s fantom pogovarjama me hoče zmer za kako minutko na telefon, tko d me vpraša kok sm :respekt:
~*BoRn 2 Be WiLd*~
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

joj... tasce so obcutljiva zadeva... z bivso sm se kr cool stekala... ne vem zakaj, ampak nekak se nism obremenjevala s tem kaj misl o men...

z zdejsno pa... joj.. prazna je, pa nc ne komandira, pa v nikogar se ne vtika... sam... nekako se melcek tezje razumes s tasco, ko je kr dost starejsa od tebe. sej mama kaksn skupni pogovor, sam...
drugac je tko... nism se uradno preseljena k njemu domov, ampak neuradno pa sem... 1x na tedn pridem domov na kosilo in moje mal pogledat... drugac sm pa kr pri njih. tko da nekak sma ble kr prisiljena dobr shajat. in nama uspeva.
sam zdi se mi, da se prevec trud nardit vtis name. pa sej ga je ze, k ma tolk dobrga sina... :D tko da je kr super... upam, da ne bo prsl do kaksnih bednih zapletov...
zdi se mi, da se moj z mojim precej boljs razume, ko so precej mlajsi in ga gremo tud kdaj skupi zurat... tko da...

a ma kera izkusnje s starejsimi tascami, ker nekak se ne znajdem... moji starsi so stari 40 (mene so mel ko so bli HUDO mladi), nejgovi so pa 60 :( in se ne znajdem v tem odnosu, ker nisem navajena. moja mam je moja prjatlca, pa se z njo dobr stekam... sam ne vem kako nej se s tasco.... any help?
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

jokica napisal/-a:a ma kera izkusnje s starejsimi tascami, ker nekak se ne znajdem... moji starsi so stari 40 (mene so mel ko so bli HUDO mladi), nejgovi so pa 60 :( in se ne znajdem v tem odnosu, ker nisem navajena. moja mam je moja prjatlca, pa se z njo dobr stekam... sam ne vem kako nej se s tasco.... any help?

Pri meni je isto. Mami je stara nekaj cez 40 in imava fantasticen prijateljski odnos (zacinjen z obcasnimi prepiri, seveda). Njegova mami pa je stara ze precej cez 60. Po eni strani je za svojo generacijo (ce primerjam s svojo staro mamo, ki je priblizno istih let) zelo "moderna", po drugi strani pa grozno starokopitna. En primer starokopitnosti: za mojo prijateljico je rekla, da bi jo nagnala delat, ne pa na aerobiko. Kruto, glede na to, da je sploh ni poznala. Ne vem tocno, kako delat z njo.

Zadnje mesece se je rajsi ognem, ker se mi je enostavno ne da prenasat. Sicer je prijazna in vse, ampak govori in govori in mi sploh ne pusti do besede. Pa se ne razume, da ima vsak svoje zelje, prioritete,... in pravico do njih! Ironija pa je, da jo je sama dobrota in noce nikomur slabega, le ujeta je v svojem svetu in razmisljanju.
Odgovori