lawyer napisal/-a:Pa še to sem pozabla povedat: njegov oče in mama sta mnenja, da sem preveč urejena za študentko ( vse si kupim z lastno prisluženim denarjem ! ) in da taka urejenost ne sodi k resni vezi, kajti če sem preveč urejena po njihovem mnenju to pomeni, da na ta način flirtam z drugimi moškimi-pa povejte, a je to normalno?
Sori, ampak tole je pa že rahlo bolano... mislm kakšno pravico se mata vtikat v to kako si ti oblečena in zakaj
... mal samozavesti pa tud morš met no... kva se sekiraš kaj si oni misljo, briga te... pa njihov razlog zakaj si tko urejena ... totally sick... jst bi jih ignorirala in jim sploh ne bi hodila pred oči... ne prenašam ljudi, ki se vtikajo v stvari, ki se jih čist nč ne tičejo
sicer pa, jst sorodstva od svojga niti ne poznam in mi to čist ustreza tko...

...no sam se slišima pogosto, ko se vidima je pa tud kul. Se mi pa zdi da znajo bit tiste tašče ko majo sam enga otroka zoprne pa da pač jih bolj skrbiza svoje edince...po moje.

od takrat dalje je sploh več vidla nisem... pa itak se tud prej nisme nekaj full pogovarjale..ni moj tip človeka
in se ne znajdem v tem odnosu, ker nisem navajena. moja mam je moja prjatlca, pa se z njo dobr stekam... sam ne vem kako nej se s tasco.... any help?