Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
lawyer
Sramežljivka
Sramežljivka

Tašče in tasti!

Neprebrana objava Napisal/-a lawyer »

Ej punce, zanima me, kako se kaj razumete s svojimi taščami oz. mamami od svojih fantov. Ali trdite da je stereotip, da se tašča in snaha nikoli dobro ne razumeta, ker je tašča tista, ki kvari odnos, ker je zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ljubosumna na snaho/punco svojega dragega sinčka?

Prosim, povejte kaj, me res zanima vaše mnenje :?:
Uporabniški avatar
manck
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a manck »

midve se pomojm kr uredu zastopva...kar mava stikov...men je sicer zlo narodn..ona je pa čist faca
drgač pa če se obedve mav potrudta pa da tašča ni res ena mora ta stereotip ne drzi
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

Joooooooj, glih ta prava tema zame. Jst svoje tašče namreč ne prenesm. Pa ne zaradi tega, da bi se vtikala v naju, ampak, ker se vtika v vse v zvezi z njim pa hoče kr neki komanderat pa njegov odnos z njegovim bratom, pa vse....... Nima druzga dela pol pa teži naokol. Se mi zdi, da jo majo vsi pouhn kufr. :twisted:

Sicer pa mislm, da stereotip o razmerju tašča - snaha ne drži. Čist odvisn od tašče oz. snahe. Moja mama se npr. s svojo snaho ful šteka tko, da ......
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Tašče

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Ja moja tašča je bla na začetku ful v redu, zdej ko greva pa midva živet na svoje, pa se kar naprej neki hoče vtikat, pa svojemu sinčku govori tuki bi pa lahko mela to pa to, pa celo dnevno sobo bi mi zasula z nekimi velkimi rožami, k jih sploh ne maram (take mičkene so men všeč), sam kako stvar dam čez eno uho not, čez drugo ven, potem moram pa njemu misli spreobračat, da se kaj nardi, tko da bo nama odgovarjal .......... ne tko kot je staršem všeč .......... mah upam da bo kej bolš pa da se ne bom preveč sekirala ...........
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Mislim da ta stereotip ne velja.

Do zdaj nisem imela nobenega problema z nobeno fantovo mami. Vedno je bilo vse uredu in nobenega vtikanja oz. česarkoli, ki mi ne bi bilo cool.

Ko bo pa katera moja tašča bomo pa videli, kako bo šlo.
Mislim pa da če se obe malo potrudita, ni nobene panike. Pa sej se je za vsakega človeka treba potrudit, da si v dobrem odnosu, ne samo do tašče. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Glede mojih izkušenj s taščami...nism imela problemov. Ful smešno, ker je bivši bil totaln mamin sinko. V bistvu sm se na koncu z njo bol razumela, kot s tipom. Bla mi je kot druga mami, jst pa njej kot hčerka, ki je nikoli ni imela. Res, ful sva se štekali. Včasih je ex popizdu, ko sm sedela na balkonu z njegovo mamo in sva v miru pili jegra in se menli. In tud ko sva šla narazen, je bla ful žalostna in je potegnala z mano, ne s svojim sinom. In ko sm se nazadnje menla z bivšim, mi je povedu, da mu je mama rekla, da bi ziher že imela otroke, če neb šla narazen. Pa še ful dolgo je imela najino sliko v kuhni. Uglavnem, ne more me pozabit in me tud ni. Jst pa seveda tudi nje nism, ker me je razumela in mi je bla prava prjatlca. Vse sm ji lahko povedala. Tud zdejšnja tašča je super. Sicer z njo ne morem bit v tko pratlskih odnosih, ker se mi zdi nemogoče. Je pa ful prijazna in zabavna. Nikol mi ni nč slabga naredla, nikol se ne utikuje v najine zadeve. Edino svojga sina okrega, če men premal pozornosti posveča in mu skoz govori, da me mora peljat na sladoled al pa na tortico :D :D :D Imam srečo glede tašč...mislim pa da nekateri nimajo te sreče.
Je pa več problemov z njegovo sestro, kot pa z mamo :D :D :D
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Jst sm že 4 leta s svojim fantom, no skor 4 leta pa pol in se že ves ta čas fullllllllllll dobr razumem z njegovo mami ... :wink: :D Res nikol nism mela nobenih problemou z njo, fulllllll je prjazna, vse se lahko pogovarjam z njo, vedno mi pravi, da bo na moji strani in ne na fantovi, če se bova kregala ... :lol: Ja mora držat z žensko ne ... :wink: Skupi sva šle tut že v šoping, vedno mi kej lepega kupi če kam gre pa tut za vse rojstne dneve, novo leto, božička :wink: :D ... Slišva se tut po telefonu, pošlje mi kkšn sms ... res bi lahko rekla, da mam z njo čist tak odnos kot s kakšno prijateljico, vrjetno še dost boljši, ker me vedno razume in je prou d best ... :wink:

Hmmm glede tvoje tašče pa se jst ne bi kej dost sekirala, sej vem da ni ravno lahko, ampak ko se bo enkrat sprijaznla s tem ... ti se samo lepo obnašaj do nje, ne ji pokazat da te to prizadane ... ker potem bo še bolj vživala v tem ... :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
lawyer
Sramežljivka
Sramežljivka

Midva sva že 6 let skupaj, upam, da ne bo rabla 10 let, da se sprijazni z najino vezo. Sicer pa do takrat itak ne bi zdržala, ker bi mi živci popustili.
Zadnjič spremenil lawyer, dne 20. Mar. 2005 21:23, skupaj popravljeno 3 krat.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Hmm ja to pa zame res ni normalno ... kaj bi rajš vidla da bi bla vsa razcapana, vulgarna ... Mislim to pa je že rahlo pretiravanje ... pa si popvedala fantu kako zelo te to moti? Kaj pa on reče na to?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
girl007
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Dejte se mal pogovort, najprej ti s fantom, pol on z mamo, pol pa magar še vidve z mamo pa fant naj bo zraven.

Pa povej ji, da si sama to kupiš, in da si pač urejena oseba. Pa nej si pogleda mal punce na faxu kako so oblečene, ker mislim da si čist normalna.

Bodi kar se, ne se zdej zarad nje spreminjat.

Ali te kdaj vidi tudi v trenirki, kaj pa takrat reče, je tudi preveč elegantno.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
tehtnicaJM
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tehtnicaJM »

jaz sem sicer šele leto dni s svojim fantom, ampak se ful dobr štekam z njegovo mamo...imava res dolge pogovore in vedno drži z mano...
...res pa je da še z fantom ne živiva skupaj ampak močno upam, da se najin odnos ne bo spremenil...
...aja pa tud z prejšnjo sem se ful dobr štekala...

..je pa res kokr slišim, da so tašče ful lubosumne, in da svojim sinčkom ne privoščijo ničesar razen sebe... :roll:
Ostanite zvesti sebi...
lawyer
Sramežljivka
Sramežljivka

Ko sem v trenirki, tašča nič ne reče-mogoče ji pa res ne ugaja, ko sem lepo zrihtana
Zadnjič spremenil lawyer, dne 20. Mar. 2005 21:17, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
manck
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a manck »

lawyer napisal/-a:Ja punce kolko časa pa že hodite s svojmi fanti?

Moja tašča je bla tud prve 1,5 leta z menoj sladka kot med, kasneje pa je pokazala svoje zobe:

1. vedno sem deležna njenih negativnih (pozitivnih samo prvo leto) opazk čez moj videz-to se mi zdi da neupravičeno, ker sem vedno urejena ( za njen okus baje preveč )

2. Nikoli več me ne pohvali za moje dosežke, ki jih imam vedno manj, ker sem zaradi njenih konstantnih kritik izgubila precej samozavesti

3. nazadnje, ko sva se videli, je brez kančka slabe vesti popljuvala moje sposobnosti in vrline- brez pretiravanja, ampak bila je zelo poniževalna do mene ( fanta ni bilo zraven-to vedno izkoristi)[/b]

pa ti to fantu poveš kaj vse ti reče?! kaj pa on pravi na to..ji nikoli nič ne reče...
pa če se zdiš njenemu sinčku lepa pa lih prov urejena se zanjo pa res ni treba kej mn štimat al pa kej!
lawyer
Sramežljivka
Sramežljivka

[
quote]
tehtnicaJM napisal/-a:jaz sem sicer šele leto dni s svojim fantom, ampak se ful dobr štekam z njegovo mamo...imava res dolge pogovore in vedno drži z mano...

Tudi pri meni je bilo isto-najin odnos je bil prijateljski, dokler ni iz mene izvlekla čim več podatkov, ki jih je jasno pridobila skozi najine pogovore.
girl007
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Prvo kar je se pogovor, pa povej da si tud oseba, pa da ne more pometat s tabo tako. Da imaš čustva in te to pač prizadane.
S tem jo boš šokirala, ampak moraš postavit meje.

Pol se pa obnašaj normalno.
Kolk časa pa je tako vse v zraku in nisi šla nič ke?
Odgovori