Prosim, povejte kaj, me res zanima vaše mnenje

Imam srečo glede tašč...mislim pa da nekateri nimajo te sreče.

Res nikol nism mela nobenih problemou z njo, fulllllll je prjazna, vse se lahko pogovarjam z njo, vedno mi pravi, da bo na moji strani in ne na fantovi, če se bova kregala ...
Ja mora držat z žensko ne ...
Skupi sva šle tut že v šoping, vedno mi kej lepega kupi če kam gre pa tut za vse rojstne dneve, novo leto, božička
... Slišva se tut po telefonu, pošlje mi kkšn sms ... res bi lahko rekla, da mam z njo čist tak odnos kot s kakšno prijateljico, vrjetno še dost boljši, ker me vedno razume in je prou d best ...

lawyer napisal/-a:Ja punce kolko časa pa že hodite s svojmi fanti?
Moja tašča je bla tud prve 1,5 leta z menoj sladka kot med, kasneje pa je pokazala svoje zobe:
1. vedno sem deležna njenih negativnih (pozitivnih samo prvo leto) opazk čez moj videz-to se mi zdi da neupravičeno, ker sem vedno urejena ( za njen okus baje preveč )
2. Nikoli več me ne pohvali za moje dosežke, ki jih imam vedno manj, ker sem zaradi njenih konstantnih kritik izgubila precej samozavesti
3. nazadnje, ko sva se videli, je brez kančka slabe vesti popljuvala moje sposobnosti in vrline- brez pretiravanja, ampak bila je zelo poniževalna do mene ( fanta ni bilo zraven-to vedno izkoristi)[/b]
quote]tehtnicaJM napisal/-a:jaz sem sicer šele leto dni s svojim fantom, ampak se ful dobr štekam z njegovo mamo...imava res dolge pogovore in vedno drži z mano...