Tamala_mrha napisal/-a:^^ Ja ja, tale tudi meni ni posrečena. Spljoh.In potem tisti fant poklekne pred fotrom z Lekadolom. Đizs no.
Maudisa napisal/-a:Najbolj glupa mi je ona reklama za neko zobno pasto.Ko si ščetka zobe pa špuka tam kri pa slino v umivalnik,pol na koncu pa še prileti zob.
Maudisa napisal/-a:Najbolj glupa mi je ona reklama za neko zobno pasto.Ko si ščetka zobe pa špuka tam kri pa slino v umivalnik,pol na koncu pa še prileti zob.
*QueenBitch* napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Men gre pa grozn na živce una reklama za Coca-colo ZeroKr ena uč se tam sprehaja pa eni jeziki...krneki.
Jaaaa ta gre tud men na polno na živce..in kao uč ne more pit ker nima ust..aja jezik pa ma usta oz. kam pol ta tekočina steče...polom v glavnem.
Smreka napisal/-a:*QueenBitch* napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Men gre pa grozn na živce una reklama za Coca-colo ZeroKr ena uč se tam sprehaja pa eni jeziki...krneki.
Jaaaa ta gre tud men na polno na živce..in kao uč ne more pit ker nima ust..aja jezik pa ma usta oz. kam pol ta tekočina steče...polom v glavnem.
men so pa te reklame ful hude. sam pač morš štekat tak humor k res ni vsakdanji.