Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
-
- Komunikatorka
- Kraj: okolica ljubljane
- Kontakt:
Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]
ne vem za vas, ampak jaz ne morem videt une za odišavljanje zraka( glej še en oblaček
). ta reklama mi trenutno najbolj žre živce. kaj pa vam??

-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Ko vidim kake Top-shop, Dormeo, kosmodisk in podobne tv-prodaje, v trenutku preklopim program, saj mi gredo zares na živce. Tudi calvo tunček mi ni simpatičen, ravno danes pa sem prvič videla neko za osvežilec zraka (nevem točno kateri), ki baje smrdljive molekule pretvori v dišeče. Dream on... 

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Re: Najbolj butaste reklame
nefertit napisal/-a:ne vem za vas, ampak jaz ne morem videt une za odišavljanje zraka( glej še en oblaček). ta reklama mi trenutno najbolj žre živce. kaj pa vam??
jaaaa nova dišava soffi ki deluje na baterije ... poglej šele ta oblaček ... že tko blesava reklama, pol pa še ljudje k zgledajo mal zaostali ...
na hrvaški TV se vrti reklama za Persil z njihovo teniško igralko ... "Ni važno kje sem, vedno perem s Persilom, ker je Persil povsod enako dober!"
pa "Chaterine povej!" ... sam da vidm uno, ki se v belih hlačah naslanja čez jadrnico, bi ji najraj sos v gate zabrisala ... ja uložk, pa oprijete bele gate ... ke so pa spodne gate?!

men so glupe reklame, ki so o praskih, cistilih, odisavljencih takih in drugacnih, vlozki... te so tolk glupe, kot da ti ga gate skoz stojijo, kot jih ona tam narazen drzi... pa Safcol mi ne omenjat, pa unga tipa z lasuljo, no vsaj zgleda tko
Dobre so mi o avtomobilih, Renault ma dobre reklame, pa Peugeot je mel uno dobro za 206CC ko je tip vsak dan skoz streho not skaku, pol je mel pa eno dan zaprto, se pa tko dobr zapelje dol po avtu
Dobre so mi o avtomobilih, Renault ma dobre reklame, pa Peugeot je mel uno dobro za 206CC ko je tip vsak dan skoz streho not skaku, pol je mel pa eno dan zaprto, se pa tko dobr zapelje dol po avtu

Always Tutty Frutty
Re: Najbolj butaste reklame
nefertit napisal/-a:ne vem za vas, ampak jaz ne morem videt une za odišavljanje zraka( glej še en oblaček). ta reklama mi trenutno najbolj žre živce. kaj pa vam??
haha...enako, res neumna

Gone