Najbolj butaste reklame / reklamni oglasi v medijih [ZT]

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

^^ Ja ja, tale tudi meni ni posrečena. Spljoh. :roll: In potem tisti fant poklekne pred fotrom z Lekadolom. Đizs no. :lach:
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Več al majn mi grejo vse reklame na živce. Samo najbolj pa mi grejo od top shopa k nikoli nvem al naj se smejem al jočem k tko neumno prikažejo vse skupej. :stupid:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ..aNia*. »

Tamala_mrha napisal/-a:^^ Ja ja, tale tudi meni ni posrečena. Spljoh. :roll: In potem tisti fant poklekne pred fotrom z Lekadolom. Đizs no. :lach:

am ta fant je drugače Anže Škrube :cool: zto tud men ta reklama nikol ni bal zatežena..zmerm se mu smejim :razz:

v tadrugi reklami..k on pije Lekadol...pleše pa mami od NIke Kljun :razz:
Don''t care what people say, just follow your own way...
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Men je pa ta od Lekadola še kr nekak všeč ..

Ampak na živce mi gre pa tista za Orbit, ko s prsti kakor "igra" po zobeh, aagghhhh :evil:

Pol pa za pralne praške in detergente :stupid: - z eno potezo očisti vse, waahahaha pol sem pa jaz 20 let za časom, ko drgnem, a ne. Potem pa še moški to reklamirajo :x
Pervol majo pa itak vse takoj pri roki, tud v gledališču, uh, hahaha, večjo torbico morm najprej nabavt :roll:
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Najbolj glupa mi je ona reklama za neko zobno pasto.Ko si ščetka zobe pa špuka tam kri pa slino v umivalnik,pol na koncu pa še prileti zob. :tot:
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Maudisa napisal/-a:Najbolj glupa mi je ona reklama za neko zobno pasto.Ko si ščetka zobe pa špuka tam kri pa slino v umivalnik,pol na koncu pa še prileti zob. :tot:

Ja sam glede na to da sm nardila zobotehnično šolo ti morm povedat da je tale reklama ful resnična in da v starosti skor usak treti to doživi.Tko raj preventiva :wink:
Jst pa ne prenesem reklame od vanish-a.obup
Uporabniški avatar
TaŠ
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TaŠ »

Maudisa napisal/-a:Najbolj glupa mi je ona reklama za neko zobno pasto.Ko si ščetka zobe pa špuka tam kri pa slino v umivalnik,pol na koncu pa še prileti zob. :tot:

Ha men je pa ta reklama prou všeč :D Vsaj na smešen način prikažejo težave :D

Tut men grejo pa na živce reklame za pralne praške ipd. :roll: Ker jih res v resničnem življenju tut vsi v torbcah nosmo :evil:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Smešn način?! Men se pluvanje krvi in izpadli zobje ne zdijo niti najmn smešni.
Js sm reklamo do konca gledala sam prvič, dubla use kocine u luft in zdej vedno pogledam stran. Vem, čemu je namenjena in čist podpiram to, sama nikol nism mela problemou z zobki, ampak mi je usen preveč nazorna in grozljiva :? .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

ja, jaz bi tud najraj ekran razbila k slisim tisto reklamo za Orbit, k igra eno pesmico po zobeh :eek: :eek: pa jo hočem preslišat, pa nič. noče in noče bit konc :D
edina še kar dobra zadnje čase, je tista za britvice se mi zdi. k ženska hodi okol po temi, pa išče svojga moškega. sej ni nevemkaj, ampak useen pritegne pozornost
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Men gre pa grozn na živce una reklama za Coca-colo Zero :? Kr ena uč se tam sprehaja pa eni jeziki...krneki.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Meni gre na živce una "Opa?Se vidimo na sodišču" :willnicht:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

ŽuŽa napisal/-a:Men gre pa grozn na živce una reklama za Coca-colo Zero :? Kr ena uč se tam sprehaja pa eni jeziki...krneki.

Jaaaa ta gre tud men na polno na živce..in kao uč ne more pit ker nima ust..aja jezik pa ma usta oz. kam pol ta tekočina steče...polom v glavnem.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

*QueenBitch* napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Men gre pa grozn na živce una reklama za Coca-colo Zero :? Kr ena uč se tam sprehaja pa eni jeziki...krneki.

Jaaaa ta gre tud men na polno na živce..in kao uč ne more pit ker nima ust..aja jezik pa ma usta oz. kam pol ta tekočina steče...polom v glavnem.

men so pa te reklame ful hude. sam pač morš štekat tak humor k res ni vsakdanji.
Uporabniški avatar
kitty_x3
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a kitty_x3 »

men gre najbolj na živce reklama za tuš (s tejo s tuša) :tot: pa še dost drugih je bednih :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Smreka napisal/-a:
*QueenBitch* napisal/-a:

men so pa te reklame ful hude. sam pač morš štekat tak humor k res ni vsakdanji.

Men je hud uč - pač krogec (glava) in noge vn :D .. Drugače mi je pa kr ena reklama.

Najhujša mi je pa še vedno tista, ko si ženska po zobeh trka. :roll:
Odgovori