Prva ljubezen

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

varila me je, na starem ognjiscu rado zagori,

jst sm pa mnenja, da tista prava prva ljubezen, res traja za vekomaj.Nevem, od moje prve ljubezni, je preteklo približno 16/17 let, ko sem se kot deklica zagledala v enega fanteta od družinskih kolegov sina.Potem ga nisem videla dolgo dolgo let.In ko sem ga zagledala, je bilo kot takrat.Mislila sem da me bo razngnalo.Potem sem se tud prvič lupčkala z njim in preživela res najnajlepše božične praznike v lajfu, davnega leta 99.Zaljubljena sem bila res do amena in najhuje je bilo to, da je bil hrvat in da živi v rijeki, za kar sem se lahko vse za naprej obrisala pod nosom.Nekej časa (kako leto) sva vztrajala še preko pisem,a mpak potem je pač šel vsak svoježivljenje.No, nazadnje smo bili približno pet let nazaj pri njih na obisku in res ne znam opisat občutkov.Ma čist vse se je vrnilo, po petih leth sem čutila isto kar sem čutila leta 99.in pset z njim preživela najnajlepše tri dni na morju.Ma res popolno je bilo.No danes si ga ne želim srečat, ker res nevem kakšna zmešnjava bi se nardila v moji buči :D dejstvo pa je, da prekelto verjamem in da sem dobro okusila, da se prve ljubezni ne da pozabit, ne da in ne da.Al sm pa jst fenomen :D
no, načeloma mam zdej svoje življenje in ne pomislim na tega fanta skorajda nikoli, ampak takrat mi je pa kar delal ringnšpilj v glavi.
mulato, ne hitet..Počasi počasi...Če je ljubezen oboje stranska potem se bo vsekakor odvilo v tisto smer v katero se more.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

ah ja ne bi se bolje morala strinjati z *purple* ...točno tako kot je ona napisala, čustva pridejo nazaj pa čeprav je minilo toliko let od tega...
Ne da in ne da se pozabiti :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *daddy's girl* »

lolitaa napisal/-a:Moja prva in prava (če ji lahko tako rečem) ljubezen se mi je zgodila na morju 5 let nazaj.Tipček mi je res pokazal kaj je ljubezen.Določene stvari me še vedno spomnejo nanj in takrat dobim kar kurjo polt :| .
isto je bilo pr men,samo da je blo 3leta nazaj. Sej je blo prej nekaj fantov,samo z njim je blo čist neki druzga..mogoče tudi zato,ker je bil tu še prvi poljub. Kr velikrat se spomnem nanj,sploh ob kakšnem komadu,ki sva ga poslušala,če kdo omeni kraj kjer sva se spoznala..velikrat razmišljam kaj bi blo z nama če ne bi bil tako daleč..
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objava Napisal/-a urshaster »

jest sm pa prvič začutla metulčke u trebuh ene 3 leta nazaj..tipa sm spoznala na netu nek in tk tud dojamem da je biu od best frendice sošolc u oš..skupi sva bla pa 1 mesc (1 dan pred negoumu 18b-daym sm mu konc dala) pa za nou let sva bla še skupi...po se pa 1 let nisva nč tipkala pa nč evo zj sva pa res dobra kolega :D
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Prva ljubezen je bil sosed in je trajalo kar dolgo (3 leta) :D
Žal je bil 10 let starejši (jz 8, on 18 let). Sm bla pa skozi pr njih doma. Bi se lahko reklo, da so bli sosedi 1 leto moja druga družina :D
Po njem pa sošolc, trajalo kake 2 leti.
Pravo ljubezn pa sm mela (ne)srečo spoznat pr 13ih. Seveda takrat nisme jemala tega kot pravo ljubezn, kr v tistem času so mi bli tipi všeč v povprečju 2 mesca. Samo se kar ni končalo.. z 2 mesceu je ratalo vn 1 leto, potem 2 leti in na koncu sm pršla vse do 6 let. Iz zagledanosti sm prešla v fazo zaljubljenosti in potem je ratala iz tega ven prava ljubezen. Postavila sm ga na 1. mesto, vse delala za njega, šla na isto srednjo šolo kot on, tudi zdej je malo manjkalo da sm dala na prvo mesto faks na katerega on hodi.. ma na koncu je pristal šele na 2. mesto.
Zaradi njega sm se tolkim rečem odpovedala, meli so me za obsedenko & neumno ker delam vse za njega, on zame pa nič. :(
Zdej sm končno spregledala, da je brezveze vse skupaj, da človeka ne moreš prsilit da se ponovno zaljubi vate, jaz pa tudi ne morem čakat celo življenje na njega. Zapravila sm že dovolj let.
Počasi me mineva (sm na dobri poti), samo vem da me bo vedno stisnlo ko ga bom zagledala. In vedno bo on najbolj popolna oseba kar jih obstaja :love:
In vem tudi da tko močno ne bom imela nobenga rada, ker tako ljubezn človek doživi samo 1x. :roll:
Je kr močno zaznamoval moje življenje.. Samo kaj čem, tko pač je, življenje gre naprej :wink:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

*daddy's girl* napisal/-a:
lolitaa napisal/-a:Moja prva in prava (če ji lahko tako rečem) ljubezen se mi je zgodila na morju 5 let nazaj.Tipček mi je res pokazal kaj je ljubezen.Določene stvari me še vedno spomnejo nanj in takrat dobim kar kurjo polt :| .
isto je bilo pr men,samo da je blo 3leta nazaj. Sej je blo prej nekaj fantov,samo z njim je blo čist neki druzga..mogoče tudi zato,ker je bil tu še prvi poljub. Kr velikrat se spomnem nanj,sploh ob kakšnem komadu,ki sva ga poslušala,če kdo omeni kraj kjer sva se spoznala..velikrat razmišljam kaj bi blo z nama če ne bi bil tako daleč..

Isto js.Še zdej se spomnem velikokrat nanj, kaj počne, kako je sploh z njim. Takrat sem itak vedla da nimava prihodnosti ker je on oddaljen od mene več kot 1000 km in se tudi js sprašujem kako bi bilo če teh km ne bi bilo.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suspicious_ »

moja prva ljubezen ni bil moj prvi fant je pa bil definitvno prva "prava" ljubezen... včasih se še srečava...uh, zanimivi občutki :freude:
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Huh moja prva ljubezen, začelo se je v osmem razredu, vlekla se je še pa dolgo časa in tud zdej greva vsake tolk časa v kino alpa na pijačo. Vem da ga ne bom nikol pozabla, on mi je bil vedno tip 1A v vseh pogledih.. Prve po moje res ne pozabiš nikoli. :wink:
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

jaz sem prvič začutla metuljčke v trebuhu tam nekje pri 16. bil je en tip, ki mi je bil ful ušeč. bla sva pa skupej sam enkrat...saj če zdaj pomislim, si rečem še dobro. ker je res kr en model nažalost.
drugače sem bla prvič "zaljubljena" tam nekje v 2. razredu. v sošolca, kaj pa drugega. en dan sem celo zbrala pogum da mu bom povedala. dobila sem njegovo številko in ga poklicala. na srečo se ni javu :mrgreen:
no, zdaj se mi je pa drugič u lajfu zgodilo da čutim do nekoga nekej več. ni pa še nič nevemkok resnega, tko, da ne bom nič govorila al je to zares ljubezen, al sam "zaljubljenost" :) vem pa to, da so občutki mal drugačni k do drugih. bomo vidli ;)
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

No jaz sem začutila metuljčke v trebuhu že v vrtcu...Resnično sem se zaljubila v 4. razredu, ki je trajalo kar nekaj let...S tem fantom nikoli nisem nič imela...drugače pa je v oš. vedel da mi je všeč. Šo pravici povedano ma še zdej nek zadžek do njega da bi se sploh pogovarjala...

1. fanta sem imela pri 14. , kjer ni bilo nič posebnega...2 meseca je trajalo..lupčkanje itd. Ampak prvo in pravo ljubezen sem pa spoznala sedaj...s katero sem 3 leta skupaj. Upam da se ta pravljica nikoi ne konča, ker...vsi govorijo da prve ljubezni nikoli ne pozbiš...in jaz vem da ga nebi kar tako zlahka pozabila. Enako velja za njega :)
Sexy Kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Šentpeter pri Otočcu

Neprebrana objava Napisal/-a Sexy Kitty »

V vrtcu
Uporabniški avatar
~lucka~
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a ~lucka~ »

prvi metuljčki? ma menda tam nekje 7 8 razred bil pa je sošolc in je tut trajal kr eno leto menda...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Jaz sem prvič v življenju občutila metuljčke v trebuhu v 1. letniku srednje šole (8 let nazaj že). Spomnem se, da sem bila vsa zasanjana. Žal s tem fantom nisva bila skupaj (ni pa manjkalo dosti). Zaradi njega (ker sem toliko sanjala o njemu, namesto o učenju) sem celo kasirala prvo negativno oceno v srednji šoli.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

jst sm se prvič zagledala u fanta tam okol 6 razreda .. in sm misnna da je zdej to nevem kko velika ljubezn in bla sm u njega zaljubljena cele 2 leti pa pou.. sam ko sm spoznala mojga sedanjega Srčka .. sm se zavedla da tisto prei ni blo nič :) tko da mi je šele on pokazu kako zgleda met metulčke u trebuhu :love:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a h3x0r89 »

Je bila nora.
Odgovori