Prva ljubezen
-
- Sramežljivka
- Kraj: neverland
Prva ljubezen
Drage cosmopolitanke, kdaj ste prvič začutila metuljčke ob pogledu na določenega osebka?
kakšni so vaši spomini...pravijo da prve ljubezni nikoli ne pozabiš...se strinjate? :bussi:

V vrtcu?
En fantek k sva skoz skupi visela, ista generacija, skupi v vrtcu, soseda ..
Metuljčki so bli itak ob večih, en je bil recimo ob koncu osnovne .. Sicer nisva bla nikol skupi, sam je pa un feeling, se ti kr zatakne, pa lih da ne rataš cel rdeč, še zdej vsakič, k ga vidim. Pač, hehe.
Drgač pa prva prava so called ljubezen proti koncu drugega letnika. Spomini .. Tko lepi kot slabi. Navezanost je pa itak še zmer.

Metuljčki so bli itak ob večih, en je bil recimo ob koncu osnovne .. Sicer nisva bla nikol skupi, sam je pa un feeling, se ti kr zatakne, pa lih da ne rataš cel rdeč, še zdej vsakič, k ga vidim. Pač, hehe.

Drgač pa prva prava so called ljubezen proti koncu drugega letnika. Spomini .. Tko lepi kot slabi. Navezanost je pa itak še zmer.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Prva ljubezen..zdej kako to mislš..na tiste čase k smo hodil, se lupčkal, pa bli zalubleni pa se za rokce držal..al prva (prava) ljubezen, ko si nekoga res resnično ljubil?
Mogoče,če je bla to grenka izkušnja,da greš potem lažje naprej..če pa ne, te pa grize in grize in se skoz sprašuješ...kaj bi blo,če bi to, če bi uno...
Men se je zdej zgodil,da sm se s svojo(prvo-pravo) ljubeznijo pobotala..pou leta sva bla narazn..in metulčki so še zmer, sploh k me nežno polupčka..kolena čist mehka ratajo...
vmes sm poskušala z drugim k sva bla narazn pa nekak ni biu isti filing..zaenkrat sm ljubila samo enga in ga še zmeri.In jst se s strinjam s tem, da svoje prve-prave ljubezni nikol ne pozabš!
Mogoče,če je bla to grenka izkušnja,da greš potem lažje naprej..če pa ne, te pa grize in grize in se skoz sprašuješ...kaj bi blo,če bi to, če bi uno...
Men se je zdej zgodil,da sm se s svojo(prvo-pravo) ljubeznijo pobotala..pou leta sva bla narazn..in metulčki so še zmer, sploh k me nežno polupčka..kolena čist mehka ratajo...
vmes sm poskušala z drugim k sva bla narazn pa nekak ni biu isti filing..zaenkrat sm ljubila samo enga in ga še zmeri.In jst se s strinjam s tem, da svoje prve-prave ljubezni nikol ne pozabš!
Free your mind...
Uh, pojma nimam sploh, koga bi štela za prvo ljubezen. Najbrž en iz srednje šole, v katerega sem bila par let zatreskana, pa se nisva nikoli spoznala. Prva zveza... nisem bila ful noro zaljubljena vanj, čeprav sva hodila kar dolgo. Res head over heels sem bila zatreskana v bivšega, samo ni bil prvi. Kaj pa vem 

ko sem bla majhna sem norela za sosedom do ... nevem kdaj. še danes mi je všečen
v mali šoli sva bla z enim zalubljena pa sva se krneki družla, sam mi je kmalu postal nezanimiv
drgač pa pri 14-ih ... prva prava zaljubljenost. ceu razred mi je govoru, če je z mano vse vredu, tok sm bla zblujena, ko sva začela hodit ... čist sm bla out ...

v mali šoli sva bla z enim zalubljena pa sva se krneki družla, sam mi je kmalu postal nezanimiv

drgač pa pri 14-ih ... prva prava zaljubljenost. ceu razred mi je govoru, če je z mano vse vredu, tok sm bla zblujena, ko sva začela hodit ... čist sm bla out ...

Meni se zdi, da to da prve prave ljubezni ne pozabiš nikoli, drži kot pribito. Moja prva prava ljubezen je bil fant, ki mi še zdaj povzroča metuljčke, ko ga vidim kje. Zaljubila sma se v 8. razredu, bilo je kratko, da sem ga pozabla je trajalo do sredine 2. letnika. Potem sem ga tu pa tam še vidla, čeprav vedno manj. Vmes sem bila zatreskana/zaljubljena/zagledana... Zdaj ga nisem videla že leto pa pol...in surprise! Pred dvema tednoma sem praznovala rd, in ga srečam. Spet isti občutki,...
Še vedno ve, kdaj mam rd...

Lahko imam vse.
miikena napisal/-a:V vrtcu?En fantek k sva skoz skupi visela, ista generacija, skupi v vrtcu, soseda ..
ja, pri meni isto

prvi ki mi je res zmešal glavo? fant z naše šole, jaz sem bla 1. letnik on pa 4., sem bila kar fejst zaljubljena, samo me on še opazil ni

čisto pravo ljubezen pa šele zdaj zares čutim z mojim fantom

to infinity and beyond!
Metulčke sem imela prvič v 2. ali 3. razredu
. Prva ljubezen.. nekateri se spomnijo vseh podrobnosti in vsega, drugi pa ne. Jaz na žalost spadam med tiste z bolj slabim spominom. 

Zadnjič spremenil Jela, dne 28. Dec. 2006 17:52, skupaj popravljeno 1 krat.
tut men se zdi da se prve ljubezni ne da pozabit.pri tem ne mislim na tisto,ko smo se v vrtcih gledal pa sramežljivo smejal
ampak na tisto,ko te prvil "zadane" do konca.
meni se je to zgodilo konec 8.razreda.v osnovni šoli nisem nikoli našla svoje "sorodne duše",tako ali drugače.in potem sledi da ga slučajno spoznam...teh občutkov nebom nikoli pozabila in se jih z veseljem spomnim
nebom pozabila niti njega,čeprav se je do sedaj spremenil kar dosti.ampak on je bil takrta zame idealni in konc
skupi sva bla nekje 4 mesce in potem je "odletel" za drugo. ubistvu se iz teh trenutkov spominjam ogromno pozitivnega(tako močnih čustev po njemu še nisem občutila
) kot tudi negativnega- bojim se da sem zaradi tega naredila takrat tudi nek "zid" v sebi in od takrat ljudi težko spuščam v tako bližino sebe in se jim čustveno "predam"...kot da ne morem oz. nočem več gojiti tako močnih čustev ampak da držim neko razdaljo do fanta
(najbrž posledica popolnega zaupanja z moje strani in potem skok na trda tla da ni vse tako pravljično)
sem pa prepričana da je bilo to eno naljepših poletij v mojem življenju in da se bom teh trenutov spomnila vedno in v lepem spominu

meni se je to zgodilo konec 8.razreda.v osnovni šoli nisem nikoli našla svoje "sorodne duše",tako ali drugače.in potem sledi da ga slučajno spoznam...teh občutkov nebom nikoli pozabila in se jih z veseljem spomnim

skupi sva bla nekje 4 mesce in potem je "odletel" za drugo. ubistvu se iz teh trenutkov spominjam ogromno pozitivnega(tako močnih čustev po njemu še nisem občutila

sem pa prepričana da je bilo to eno naljepših poletij v mojem življenju in da se bom teh trenutov spomnila vedno in v lepem spominu

jz sem bila celo osnovno šolo po malem zaljubljena v 2 sošolca, v vsakega nekaj časa...in potem sta se tko menjala, dokler nisem konec 7. razreda z enim tudi začela hodet, prej sem pa sovražla vse punce, v katere sta bila zaljubljena

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Tud js se še dobr spomnim fanta,v katerega sm bila noro zalublena. Bilo je v OŠ,moj sošolc je bil. 2leti sm bila zalublena v njega,on je mel pa drugo sošolko in je mene ignoriru,pa vedno neki zaj... Pol sma nekak končno pršla skupi,z njim sm tud doživela prvi poljub,ki je bil do zdej še najslajši.
Skupi sva zdržala cel mesc.
No,in pol so se karte obrnile in se je v srednji šoli on noro zalubu vame,težil - ampak nč s tega pol več,ker sm si js druzga najdla.
Drgač pa mislim da prve PRAVE ljubezni ne pozabiš nikol. In js sm pravo ljubezn spoznala šele pred 2leti,žal nisva več v stikih,ampak pozabla NIKOL ne bom! Še zej ko ga vidim,čutim metuljčke,kolena se mi kr šibijo in vedno bo tko,še pri 40-ih.
Skupi sva zdržala cel mesc.

Drgač pa mislim da prve PRAVE ljubezni ne pozabiš nikol. In js sm pravo ljubezn spoznala šele pred 2leti,žal nisva več v stikih,ampak pozabla NIKOL ne bom! Še zej ko ga vidim,čutim metuljčke,kolena se mi kr šibijo in vedno bo tko,še pri 40-ih.

Kako je blo ko sm se prvič zaljubila, nimam pojma. Se ne spomnem. Spomnem se pa edino to, kako je blo ko sm prvič se tko bol dobro zaljubila. Spoznala sva se preko interneta in po enem mesecusva se odločila, da se vidiva, ker sva si bila res všeč. Jaz sem najprej šla v park v Celje se ga pošteno napit, ker sm bla toooook živčna, da kr adijo pamet
Pol sm šla pa v en lokal, kjer naj bi se srečala. No in jst rahlo vinjena sedim na stolu in gledam prti vhodu. In čez nekaj časa zagledam enga tipa, tak kot naj bi biu on. Vedla in čutla sem da je on pravi. Ampak on se je samo obrnil in šel nazaj (aja bla je ful tema, največja celjska beznica
)No in pol je moja sošolka laufala za njem in res je biu pravi. In ko je vstopu notr, sva si samo skočila v objem se pogovarjala nekaj časa. In ko on naj bi šel domu sva stala na železniški postaji. Vlak mu je pripeljal on pa me je samo gledal in rekle, da mu je tako lepo, da nikoli več nebi odšel domov. Vlak mu je odpeljal midva pa sva obstala inxse samo gledala. In potem se je začela najina ljubezen. Moja prva ljubezen, ki je trajala eno leto...

Pol sm šla pa v en lokal, kjer naj bi se srečala. No in jst rahlo vinjena sedim na stolu in gledam prti vhodu. In čez nekaj časa zagledam enga tipa, tak kot naj bi biu on. Vedla in čutla sem da je on pravi. Ampak on se je samo obrnil in šel nazaj (aja bla je ful tema, največja celjska beznica