so se pa men stranski ucinki pokazal ze po enem dnevu. ko sem jih pa nehala jemat so pa tud takoj zginal tak, da so ble pr men 100% krive tablete in ne kaksn prehlad.
tako, da je vse odvisno od posameznice.

a me zanima, ker sem pozabila ginekologijo prašat.

missT* napisal/-a:Jaz sem začela jemati tabletke Yarina. Prvo tabletko na prvi dan ciklusa. Vse v bi bilo vredu, če ne bi imela že deseti dan mentruacijo. Ni močna, ampak je. In nevem kaj naj? Je imela katera podobne izkušnje?

missT* napisal/-a:Jaz sem začela jemati tabletke Yarina. Prvo tabletko na prvi dan ciklusa. Vse v bi bilo vredu, če ne bi imela že deseti dan mentruacijo. Ni močna, ampak je. In nevem kaj naj? Je imela katera podobne izkušnje?
In me isto skrbi kot tebe. Ampak hkrati malo pomirja, ker nisem edina, ki se ji to dogaja..

*ka!a* napisal/-a:evo, spet se oglašam. Zdej jemlem ( 2. dan ) KT in že me je začela srbet koža in na obrazu so se pojavili mozoljčki. Zdej pa me zanima, a so teli mozoljlčki zgolj začasno, dokler se telo pač navaja na hormone, al bo zmer tko oz. še huje? ker s kožo in mozolji prej nisem imela takšnih problemov-pubertetniški mozolji ke pa sm kakšen