so se pa men stranski ucinki pokazal ze po enem dnevu. ko sem jih pa nehala jemat so pa tud takoj zginal tak, da so ble pr men 100% krive tablete in ne kaksn prehlad.
tako, da je vse odvisno od posameznice.

missT* napisal/-a:Jaz sem začela jemati tabletke Yarina. Prvo tabletko na prvi dan ciklusa. Vse v bi bilo vredu, če ne bi imela že deseti dan mentruacijo. Ni močna, ampak je. In nevem kaj naj? Je imela katera podobne izkušnje?
missT* napisal/-a:Jaz sem začela jemati tabletke Yarina. Prvo tabletko na prvi dan ciklusa. Vse v bi bilo vredu, če ne bi imela že deseti dan mentruacijo. Ni močna, ampak je. In nevem kaj naj? Je imela katera podobne izkušnje?
*ka!a* napisal/-a:evo, spet se oglašam. Zdej jemlem ( 2. dan ) KT in že me je začela srbet koža in na obrazu so se pojavili mozoljčki. Zdej pa me zanima, a so teli mozoljlčki zgolj začasno, dokler se telo pač navaja na hormone, al bo zmer tko oz. še huje? ker s kožo in mozolji prej nisem imela takšnih problemov-pubertetniški mozolji ke pa sm kakšen