Kontracepcijske tabletke
Kontracepcijske tabletke
Zanima me ali jima katera probleme z menstruacijo po prenehanju jemanja kontracepcijskih tabletk? 

Ja na srečo nisem imela niti prej nekih problemov da bi mi kaj dosti zaostajala pa tudi potem ne.
Dve prijateljici na primer sta imeli težave med jemanjem tablet ( ena jih je morala celo nekajkrat menjat ) - vmesne krvavitve pa še potem ko sta nehali ni blo vse ok - jaz nisem imela težav niti med jemanjem pa niti potem so pa res menstruacije spet bolj močne čeprav ne tako kot preden sem začela jest tablete
Dve prijateljici na primer sta imeli težave med jemanjem tablet ( ena jih je morala celo nekajkrat menjat ) - vmesne krvavitve pa še potem ko sta nehali ni blo vse ok - jaz nisem imela težav niti med jemanjem pa niti potem so pa res menstruacije spet bolj močne čeprav ne tako kot preden sem začela jest tablete
Saša_26 napisal/-a:O hudo, ravno danes sem bila pri ginekologinji, pa sm hotla prenehat s tabletkami za nekaj časa, pa sem si zdaj premislila, ko vidim kake probleme lahko imam. Raje imam redno, šibkejšo menstruacijo brez bolečin
to je čist odvisn od človeka, veš. js sm jih jemala 2 leti, pa jih zdej že dve leti ne pa nimam nobenih krčov, bolečin, sprememb....nič....lucky me....
- Mrs. Smiley
- Sramežljivka
Jaz jih jemljem že več kot pet let (Cilest), vmes pa sem za kratek čas prekinila, pa sem hitro spet začela, ker so se mi pojavile blazne težave. Prvi mesec mi je menstruacija več kot 14 dni zamujala, bila pa je izredno mučna, vlekla se mi je skoraj 10 dni!
Poleg tega so se mi pojavili mozolji - na obrazu, dekolteju in po hrbtu, tako da partnerja sploh blizu nisem spustila, dokler nisva ugasnila luči! Upala sem da bo naslednji mesec kaj bolje, ko se telo privadi spremembi, pa ni bilo! In ni mi preostalo drugega, kot znova poseči po njih.
Ne vem pa kako bo, ko se bom odločila za prenehanje (želja po otroku!), verjetno bo treba prej na kak posvet h ginekologinji!
Najbrž pa vsak organizem drugače odreagira
Poleg tega so se mi pojavili mozolji - na obrazu, dekolteju in po hrbtu, tako da partnerja sploh blizu nisem spustila, dokler nisva ugasnila luči! Upala sem da bo naslednji mesec kaj bolje, ko se telo privadi spremembi, pa ni bilo! In ni mi preostalo drugega, kot znova poseči po njih.
Ne vem pa kako bo, ko se bom odločila za prenehanje (želja po otroku!), verjetno bo treba prej na kak posvet h ginekologinji!

Najbrž pa vsak organizem drugače odreagira

- Andrejčika
- Komunikatorka
- Kraj: za devetimi vodami