se prehitr navežm na nekoga Seks prijatelj/ica [ZT]
- AdidasGirl
- Sramežljivka

- Kraj: Kjer Mi Paše ×)
js sm mela tipa k swa bla skupi pou leta pa niswa nč sexala pa nč kr js še nism takrt nikol...pa swa šla narazn pa ostala frenda...bla ene parkrat še tko mal skupi...pa pol začela sexat...in od takrt swa 2 leti bla FF in je blo res ql...sicer swa dost narazn doma to je biu problem sam swa se znajdla=) pa bla swa ful dobra frenda tko d je blo res ql...sam fora je bla d sm ga js šele po 2 letih prebolela in sm to kao 'ff' sprejela šele zadn let...zj pa js zalublena u druzga...on isti k prei...sam tko mal z wsako...swa pa best frenda...naibolš res... 

Sem imela pred leti, in tko sej se je obneslo, sam pol se je on preveč navezu name, Zame pa je biu sam sex, ker tko v javnosti kot par si naju nisem niti malo predstavljala. No pol sem pa tle jst potegnla črto, in zaključla vse skupaj, ko mi je že začeu da me ljubi in take....
Je pa fajn meti f.. frenda
zakaj pa ne
sam da se pol ne navezeš na drugačen način, lahk pa je tudi v kakšnem drugačnem primeru to zloo vredu.
Je pa fajn meti f.. frenda
zakaj pa ne
sam da se pol ne navezeš na drugačen način, lahk pa je tudi v kakšnem drugačnem primeru to zloo vredu.jaz sem mela f** frenda in sva bla skupaj 2 let, sicer se še zdaj slišiva npr. po msnju, smsi al pa pride kaj na obisk, sam ve, da ne bo nič dobil
ampak, pač, proba
drugače pa, seveda se navežeš, še posebej če si v taki "zvezi" dlje časa. jaz priznam, da sem se tudi rahlo v njega zatreskala in da je blo hudo ko sem ga skenslala, ker sem šla v resno zvezo. in pol me je spet začel "osvajat", ampak ni blo nič več med nama
ampak, pač, proba
drugače pa, seveda se navežeš, še posebej če si v taki "zvezi" dlje časa. jaz priznam, da sem se tudi rahlo v njega zatreskala in da je blo hudo ko sem ga skenslala, ker sem šla v resno zvezo. in pol me je spet začel "osvajat", ampak ni blo nič več med nama
Js sm ga pa mela. Skor 2 leti. Seveda sm se navezala nanj, ampak on ni vedu, kaj naj sam s sabo nardi. Enkrat bi bil z mano, drugič bi bla sam frenda, itd... Rada sm ga mela in res mi je blo hudo.
No in potem sm si našla resnega fanta. Skupi sma eno leto, pa mi prejšni še vedno piše in me kliče, češ da zdj pa ve, da me ma res rad, da se nj vrnem k njemu, da mi bo vse dal in me razvaju, da če ne bo mel mene, ne bo mel nobene in bo ostal samski,... Star je 28 let in bi se že lahk mal zresnu
Pravijo, da šele, ko nekaj zgubiš, začneš to ceniti...
Seveda nism pomisla, da bi se vrnla. Z mojim načrtujema družino in to je to.
No in potem sm si našla resnega fanta. Skupi sma eno leto, pa mi prejšni še vedno piše in me kliče, češ da zdj pa ve, da me ma res rad, da se nj vrnem k njemu, da mi bo vse dal in me razvaju, da če ne bo mel mene, ne bo mel nobene in bo ostal samski,... Star je 28 let in bi se že lahk mal zresnu
Pravijo, da šele, ko nekaj zgubiš, začneš to ceniti...
Seveda nism pomisla, da bi se vrnla. Z mojim načrtujema družino in to je to.
Hmmm ... na ta forum sem se prijavla čist na novo ravno zaradi tegale topica. Full me namreč zanima, ali menite (tiste pač, ki ste se v to že spuščale), da imate svojemu FF pravico do konca zamerit, če sta se pač nekj časa dobivala, imela dogovor, da ni nobene naveze itd., potlej pa ste od drugod izvedle, da si je po tem, ko vas enčas ni poklical (čeprav sta bla prej zlo zlo pogosto na zvezi), umes že našel drugo, kar vas je močno prizadelo?!? Ciljam predvsem na to, da ti je useen dejstvo, da ima drugo - naj ima dve al pa tri, če mu paše - gre za princip.
Vaša mnenja?
Vaša mnenja?

Js pa ostajam pr temu. Neki mi zadne case skoz poudarja kok sva si podobna, pa kr neke socasne napade mava. Me prov zanima kam use to pelje