Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Seks prijatelj/ica [ZT]

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

Mene pa zanima kako mnenje imate razmerju, ki kao ni resno razmerje v bistvu nista fant in punca bolj sex prijatelja ali f... frenda po domače?

Ste že bile v takem razmerju? Kako se je končalo? Ali se vam to zdi sploh mogoče, se z nekom dol dajat brez nekih obveznosti v bistvu brez ljubezni?
Kako punce gledate na to? Kako fantje?
Se sploh lahko npr. kar nekaj časa dol daješ z nekom, ne da bi bilo vsaj nekaj čustev pri vsem tem? Sam zarad dobrega seksa?

Na splošno me zanima kako gledate na vse to?
maycha
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a maycha »

...
Zadnjič spremenil maycha, dne 25. Feb. 2009 20:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Oooh, you've got to let your body move to the music...
Oooh, you've got to just let your body go with the flow...
Oooh, you've got to vogue
Uporabniški avatar
t-e-a
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a t-e-a »

Se ne obnese, ker halo če ti z enmu seksaš, deliš z to osebo najglobja čustva, se slej ko prej navežeš na to osebo ... no so tud osebe ki lahko kej tazga delijo z osebo, ki ji ne pomen nč več kot užitek :?
Ampak jz ne morem, ker se preveč navežem na to osebo in preveč boli use skupi :cry:

Edin pogoj, ki ga mam od zdej naprej za f** frenda je, da ga čim manj vidm in se čim manj družm z njim u prostem času!!!!!
Dysan
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dysan »

Moje izkušnje so take da v "seks" razmerju vedno eden prej ali slej hoče več, se pravi zvezo. V tako razmerje sem se spustila dvakrat, obakrat sem pobegnila, ko je tip naenkrat hotel več, jaz pa ne. Če imaš že na začetku razčiščene pojme lahko zadeva celo deluje, problem nastane, ko se eden od obeh čustveno naveže, drugi pa ga še vedno jemlje kot jeb***.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

nikol se nisem šla kej tazga, ker za seks rabim več kot samo seksi videz. in za moje pojme je redkokdo dejansko sposoben tazga razmerja. se jih pa ogromno število preceni, potem se pa zaljubijo, po možnosti zganjajo neupravičeno ljubosumje...
...just breathe...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

tudi jaz tega še nisem počela in mislim da tudi ne bom, ker vem da bi se preveč navezala na tipa, in si domišljala da tudi on čuti nekaj več... :(
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

No ja,jaz sem pa to že imela :D Sicer se je kariera seks prijateljstva začela ko sem nekoga spoznala in sva bila full uredu prijatelja in sva ga samo malo bluzila. Enkrat sva se ga pa malo preveč napila in sva od takrat naprej bila seks prijatelja.
Druga varianta je z bivšmu fantom, samo v njega sem bila še vedno zaljubljena. Zato seks prijateljstvo odsvetujem, ker so čustva vedno v igri.
Tretja varianta mi je bil pa en full všeč in sva ugotovila, da nikomur ni za resno zvezo in sva zato postala seks prijatelja.

Vendar smo pomojem ženske malo bolj čustvene in se preveč rade navežemo.Ženske pa tudi zelo rade s spolnostjo povezujemo čustva.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
sweetyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sweetyka »

^^Ja, to maš pa čist prav. Js sm se isto ful navezala na enga f.. frenda in sm hotla zvezo, mislim pa da je to zarad tega ker so mi že od malega trobli da se u spolne odnose spravita dva ki se imata rada :roll:
Kdor gleda proti soncu ima senco vedno za sabo
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

emmm.. nikoli nebi hotela met nekoga samo za sexanje :roll:

če pa drugim tako paše pa jim naj ....
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Ne, še nisem imela in tut nikol ne bi mogla imet. Men se zdi to največja glupost na celem svetu, pa sam problemi pridejo iz tega, ker se skoraj vedno kdo zacopa. Vedla sem za par takih vez, kjer se je povsod ravno to zgodilo.
Kar po pravic vam povem, da jaz ne cenim ravno osebkov, ki to počnejo. Men se zdi to šibek karakter, that's it. Sej vem, da vam je fajn in uživate, sam pač se mi zdi skor čist vseen klinc, če uporabiš vibrator ali roko, pa še manj problemov maš. :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 10:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
BlueGirl1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a BlueGirl1983 »

Sem se šla to, še vedno se grem. Sem trenutno v takem obdobju, da mi ni do resne zveze, nekatere potrebe pa ostajajo kljub temu, kajne? In ker mi je dolgčas, če sem sama, imam vedno nekoga "za rezervo". Morda se grdo sliši, ampak to so sami moji stari ljubimci, ki so v podobnem obdobju kot jaz. Nikoli se ne zapletam z vezanimi, tudi se mi še ni zgodilo, da bi se kdo zaljubil.
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
Erinija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Erinija »

pri takih "razmerjih" ne vpletam čustev, in če jih začutim iz katere koli strani, stvar enostavno prekinem (za vedno ali pa dokler ne mine).

Gre zgolj za sam seks, brez neke potrebe po vmešavanju čustev. in seveda pri meni je tudi pogoj, da se o tem naokoli ne govori ali razlaga na kakršen koli način. zavedati se je tudi potrebno, da tisti, ki se gre take igrice s tabo ima ponavadi še koga, s katerim se igra in kakor opažam je tega kar precej okoli nas.
...girls just wanna have fun...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

al mej enga za skoz al pa enga za enkrat, pa pol druzga... se prav avanturce...

ne vem no, nekak mi ni do tega, da bi mela enga prjatla, s kerim bi se občasno še dol dala... pr men bi prj al slej pršlo do čustev, ker se prehitr navežem na tipa... tko da to itak odpade... se rajš dol ne dam, k da bi se mogla z enim kolegom :lol:
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

TO JE DBEST.... js ga mam zj 1 mesc, pa lansko poletje sm mela istiga. res d best... kukr najkolega sva k sexava. pa ne vidva se skupaj v prihodnosti.
Odgovori