Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
tejchaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tejchaaa »

hmm nikol nism mela fuck frenda, tud nevem če ga bom kdaj mela.... čustvena navezanost pa to :roll: se prehitr navežm na nekoga :oops:
Uporabniški avatar
AdidasGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kjer Mi Paše ×)

Neprebrana objava Napisal/-a AdidasGirl »

js sm mela tipa k swa bla skupi pou leta pa niswa nč sexala pa nč kr js še nism takrt nikol...pa swa šla narazn pa ostala frenda...bla ene parkrat še tko mal skupi...pa pol začela sexat...in od takrt swa 2 leti bla FF in je blo res ql...sicer swa dost narazn doma to je biu problem sam swa se znajdla=) pa bla swa ful dobra frenda tko d je blo res ql...sam fora je bla d sm ga js šele po 2 letih prebolela in sm to kao 'ff' sprejela šele zadn let...zj pa js zalublena u druzga...on isti k prei...sam tko mal z wsako...swa pa best frenda...naibolš res... :D
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objava Napisal/-a urshaster »

jest mam tud f.. frenda k sm ga na morju spoznala...pa res sva še tko ful uredu kolega..tk da lohka drug drugmu zaupava :D
Uporabniški avatar
Alexeya
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a Alexeya »

Sem imela pred leti, in tko sej se je obneslo, sam pol se je on preveč navezu name, Zame pa je biu sam sex, ker tko v javnosti kot par si naju nisem niti malo predstavljala. No pol sem pa tle jst potegnla črto, in zaključla vse skupaj, ko mi je že začeu da me ljubi in take.... :?

Je pa fajn meti f.. frenda :) zakaj pa ne :) sam da se pol ne navezeš na drugačen način, lahk pa je tudi v kakšnem drugačnem primeru to zloo vredu.
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a succubus »

jaz sem mela f** frenda in sva bla skupaj 2 let, sicer se še zdaj slišiva npr. po msnju, smsi al pa pride kaj na obisk, sam ve, da ne bo nič dobil :D ampak, pač, proba :D

drugače pa, seveda se navežeš, še posebej če si v taki "zvezi" dlje časa. jaz priznam, da sem se tudi rahlo v njega zatreskala in da je blo hudo ko sem ga skenslala, ker sem šla v resno zvezo. in pol me je spet začel "osvajat", ampak ni blo nič več med nama
TINČICA
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TINČICA »

Hm, kar nekaj jih je bilo. :oops: Potreba je potreba, itak sva oba vedela, da je to samo to. Trenutno je pa nekaj vmes, malce f-frend, malce fant. :D
suzyka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suzyka »

Jaz imam pozitivno izkušnjo s tem, saj se s f** kolegom dobivava cirka pol leta že pa gre zgolj za sex. To je odvisno od osebe kako hitro se navežeš. Midva se imava skupaj lepo, ko pa sva v družbi kolegov sva zgolj prijatelja.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

jah ma ja,sam kva pa vem,sej sm dost navezana nanga pa se mi zdi da on tud kr dost name,sam pač ostaja pr tem k sva.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

tejchaaa napisal/-a:hmm nikol nism mela fuck frenda, tud nevem če ga bom kdaj mela.... čustvena navezanost pa to :roll: se prehitr navežm na nekoga :oops:

Da nam še enkrat pisala isto, se podpišem pod tole
Uporabniški avatar
_sanja_*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a _sanja_* »

Js sm ga pa mela. Skor 2 leti. Seveda sm se navezala nanj, ampak on ni vedu, kaj naj sam s sabo nardi. Enkrat bi bil z mano, drugič bi bla sam frenda, itd... Rada sm ga mela in res mi je blo hudo.
No in potem sm si našla resnega fanta. Skupi sma eno leto, pa mi prejšni še vedno piše in me kliče, češ da zdj pa ve, da me ma res rad, da se nj vrnem k njemu, da mi bo vse dal in me razvaju, da če ne bo mel mene, ne bo mel nobene in bo ostal samski,... Star je 28 let in bi se že lahk mal zresnu :?
Pravijo, da šele, ko nekaj zgubiš, začneš to ceniti...
Seveda nism pomisla, da bi se vrnla. Z mojim načrtujema družino in to je to.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz bom verejtno novega ff dobila :D Kako se to smešno sliši :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

jemina napisal/-a:Jz bom verejtno novega ff dobila :D Kako se to smešno sliši :D

A tko? Velik uzitka :wink: Js pa ostajam pr temu. Neki mi zadne case skoz poudarja kok sva si podobna, pa kr neke socasne napade mava. Me prov zanima kam use to pelje :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jah bomo videl kaj bo iz tega. Pa še moj sošolec je :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

tejchaaa napisal/-a:hmm nikol nism mela fuck frenda, tud nevem če ga bom kdaj mela.... čustvena navezanost pa to :roll: se prehitr navežm na nekoga :oops:

dodam še moj podpis
Uporabniški avatar
smoothka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a smoothka »

Hmmm ... na ta forum sem se prijavla čist na novo ravno zaradi tegale topica. Full me namreč zanima, ali menite (tiste pač, ki ste se v to že spuščale), da imate svojemu FF pravico do konca zamerit, če sta se pač nekj časa dobivala, imela dogovor, da ni nobene naveze itd., potlej pa ste od drugod izvedle, da si je po tem, ko vas enčas ni poklical (čeprav sta bla prej zlo zlo pogosto na zvezi), umes že našel drugo, kar vas je močno prizadelo?!? Ciljam predvsem na to, da ti je useen dejstvo, da ima drugo - naj ima dve al pa tri, če mu paše - gre za princip.
Vaša mnenja?
Odgovori