^^izkušnje in zbadanje ti nardijo trdo kožo, če si seveda tak človek.In pa seveda prigovarjanje ljudi ki me imajo radi, naj se imam rada, takšna kakršna sem.pa mi je ratalo.

sej ne rečem, kakšna stvar me še zmeri zbode, ampak od nikogar drugega, le do mojih bližnjih.Kaj pa ljudje ki me ne poznajo flancajo, mi je pa res tazadnja.In tud ko sem se v šoli nehala sikirat (oš) so me bolj začeli spoštovati, ker se ism več smilila sami sebi, ampak sem se tud sama začela spoštovat in imet rada.In s tem spremenila obnašanje in sem tu kjer sem.
je pa mogoče problem to za nadlajno hujšanje.Ker me včasih prav princip ko mi kšn reče naj shujšam, ustavi in dam takoj kontro, da pa ne bom.Ampak to je potem zelo slaba stran samozavesti
drgač pa avlda, moj tud men kdaj reče, če sm šla kakšno kilco dol, z vprašajem na koncu.Ampak mislim da bi me še z nekaj kilami plusa imel naprej rad, ker mislim da ni z mano zarad mojepostave in kilaže.
tisti ki pa že na začetku kej tazga zabijejo.Ja, čavči bavči miško,išči panajdi eno suho zate.seveda je dobro shujšat, zaradi zdravja, ampak sigurno pa ne bom plesala takrat ko bo on zaigral.in ko bom shujšala bom zaradi sebe, ne zarad tipa.
drgač pa res znajo bit problemi s fanti.načeloma jst nikoli nism mela kakšnih problemov da nebi dobila tipa, ki sem ga želela.mislm, da so ble vse moje želje uslišane (no, razen na Orlanda Blooma, še čakam

).je pa jeba, prititsk potem s strani kakših kolegov, češ kako maš lahko debelo babo, a si nisi mogu druge anjdt.No, s tem je blo tud boja ja, ampak mislm da če ma dec svojo pamet in če te ima rad, potem ni nobene ovire.če pa misli rajš kolege polsušat, pa kot sm rekla, čavči miško, takih pa ne rabmo k ne znajo mislt!
smreka..mnja, sej tak je pač svet.Tist ki ne o znal mislt s svojo glavo, ot sm že povedala, te pač ni vreden, pa naj gre na modno pisto manekenke gledat in se joka doma v povšter ker te ima rad, ampak mu modne smernice ne dopuščajo da je stabo.Žal mi je za take.