Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Men je enkrat en tip reku po preživetem večeru z mano (mečkanje, nč druzga) ... sej bi bil s tabo, ampak najprej boš moglas shujšat.

Sm rekla, ok če ti tko pravš, pol pa še nisi ti tisti, k bi bil zame.
In NE, ne bom se spreminjala in hujšala sam zato, da me bo nekdo mel rad. Kdor me bo hotu met, me bo mel zarad tega, ker sm jst jst in ne zarad hude riti pa velkih jošk.

Se pa strinjam, da marsikatera pade v različne motnje hranjenja zarad medijev, razmer doma (ker je mati oh in sploh suha in more bit hčerka lih tko al pa še bl) in tud zarad tipov. Ampak dokler se ne bodo zavedale, da so take kot so in da so take edinstvene, ne bo nč bolš.

Sej sm se jst tud sekirala, ko so me zbadal v osnovni šoli, na srednji šoli ... ko sm šla zvečer vn, so vsi gledal sam suhe punce okol mene, jst sm vedno odjebala ... ampak če zdj pogledam nazaj ... vidm, da sm se za brezveze sekirala. Sm taka, kakršna sm ... debela ... jebi ga, nismo vsi popolni. In ko bom shujšala na idealno težo, bom to nardila zarad sebe in ne zarad drugih. Amen :D
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

"Recimo, enkrat sm mela enga tipa (pa ene 55 kil) in že takoj ko sva začela, je bila prva stvar, ki jo je rekel - ej, samo da se ne boš slučajno zredila!"
:eek: :eek: :eek:

In kak dolgo si prenašala tega tipa?

In ,če ima moj kdaj kaj proti men,mu rečem točno to : "potem si pa najd drugo, če ti jaz nisem všeč. " :wink:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

kako ste pa pridobile tolko samozavesti?res me zanima...
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

MilkyWay napisal/-a:kako ste pa pridobile tolko samozavesti?res me zanima...

Saj je ni težko pridobit.. Pogledaš se v ogledalo in rečeš - je*i ga, taka sem.. Če komu nisem všeč - je on na slabšem. Če kdo izbira prijatelje po zunanjosti in kilogramih - kdo potrebuje take prijatelje?
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

ena pač napisal/-a:"Recimo, enkrat sm mela enga tipa (pa ene 55 kil) in že takoj ko sva začela, je bila prva stvar, ki jo je rekel - ej, samo da se ne boš slučajno zredila!"
:eek: :eek: :eek:

In kak dolgo si prenašala tega tipa?

In ,če ima moj kdaj kaj proti men,mu rečem točno to : "potem si pa najd drugo, če ti jaz nisem všeč. " :wink:

Eh..ne dolgo :)
Ma ja,,,ti že...samo jaz pa verjamem da večina ne...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ANGELgirl napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:kako ste pa pridobile tolko samozavesti?res me zanima...

Saj je ni težko pridobit.. Pogledaš se v ogledalo in rečeš - je*i ga, taka sem.. Če komu nisem všeč - je on na slabšem. Če kdo izbira prijatelje po zunanjosti in kilogramih - kdo potrebuje take prijatelje?

ja js sm si tud tko govorila ves čas...mene videz ni nikoli brigal ker sm si bla sama sebi ful ušeč...in sm bla zadovoljna z mojo postavo...dokler nism šla na sistematski u 1. letniku in mi je reku zdravnik, nej malo popazim...in takrat PAFFF!!! se je podrla usa samozavest-->eno je če ti reče neka neznana oseba, d morš shujšat, drugo pa je, če ti to reče doktor, ki naj bi se kao na to spoznal... in že 4 leta poskušam pridobit to samozavest nazaj, ma nekako ne gre...in od takrat me prizadenejo vsi, ki komentirajo moje telo...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

^^izkušnje in zbadanje ti nardijo trdo kožo, če si seveda tak človek.In pa seveda prigovarjanje ljudi ki me imajo radi, naj se imam rada, takšna kakršna sem.pa mi je ratalo. :) sej ne rečem, kakšna stvar me še zmeri zbode, ampak od nikogar drugega, le do mojih bližnjih.Kaj pa ljudje ki me ne poznajo flancajo, mi je pa res tazadnja.In tud ko sem se v šoli nehala sikirat (oš) so me bolj začeli spoštovati, ker se ism več smilila sami sebi, ampak sem se tud sama začela spoštovat in imet rada.In s tem spremenila obnašanje in sem tu kjer sem.
je pa mogoče problem to za nadlajno hujšanje.Ker me včasih prav princip ko mi kšn reče naj shujšam, ustavi in dam takoj kontro, da pa ne bom.Ampak to je potem zelo slaba stran samozavesti :?

drgač pa avlda, moj tud men kdaj reče, če sm šla kakšno kilco dol, z vprašajem na koncu.Ampak mislim da bi me še z nekaj kilami plusa imel naprej rad, ker mislim da ni z mano zarad mojepostave in kilaže.
tisti ki pa že na začetku kej tazga zabijejo.Ja, čavči bavči miško,išči panajdi eno suho zate.seveda je dobro shujšat, zaradi zdravja, ampak sigurno pa ne bom plesala takrat ko bo on zaigral.in ko bom shujšala bom zaradi sebe, ne zarad tipa.
drgač pa res znajo bit problemi s fanti.načeloma jst nikoli nism mela kakšnih problemov da nebi dobila tipa, ki sem ga želela.mislm, da so ble vse moje želje uslišane (no, razen na Orlanda Blooma, še čakam :lach: ).je pa jeba, prititsk potem s strani kakših kolegov, češ kako maš lahko debelo babo, a si nisi mogu druge anjdt.No, s tem je blo tud boja ja, ampak mislm da če ma dec svojo pamet in če te ima rad, potem ni nobene ovire.če pa misli rajš kolege polsušat, pa kot sm rekla, čavči miško, takih pa ne rabmo k ne znajo mislt!
smreka..mnja, sej tak je pač svet.Tist ki ne o znal mislt s svojo glavo, ot sm že povedala, te pač ni vreden, pa naj gre na modno pisto manekenke gledat in se joka doma v povšter ker te ima rad, ampak mu modne smernice ne dopuščajo da je stabo.Žal mi je za take.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

jagodka85 napisal/-a:Men je enkrat en tip reku po preživetem večeru z mano (mečkanje, nč druzga) ... sej bi bil s tabo, ampak najprej boš moglas shujšat.

Mogla bi mu odgovort, "sj jst itak ne bi bla s tabo, imaš premajhnega tiča".

Kok so eni moški prasci.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

^^

Zakaj prasci? Pač je po pravici povedal zakaj nebi bil z njo. Bi blo bolš če bi se zlagal?? Da mu je kul za mečkat, ampak tko se mu pa ne zdi da bi bla skupi. Pač tipi so direktni. Tut ženskam bi koristilo, če bi ble malo bolj.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

to je isto kot pri suhih ženskah.bi jo pohopsal, ampak z vrečo na glavi :D (pa seveda nobee dotične).
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica

Oprosti, ampak res ne vidim povezave med vitkim telesom in vrečo čez obraz. Naj bi bile vitke ženske grde v obraz??
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

nutella napisal/-a:^^

Zakaj prasci? Pač je po pravici povedal zakaj nebi bil z njo. Bi blo bolš če bi se zlagal?? Da mu je kul za mečkat, ampak tko se mu pa ne zdi da bi bla skupi. Pač tipi so direktni. Tut ženskam bi koristilo, če bi ble malo bolj.

Če ne bi bil prasec, se sploh ne bi z njo mečkal.. Sorry, če men kakšen tip ni vizualno ql sploh nisem z njemu..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica

^^

Jah, tipi so pač taki. Za mečkat ponucajo praktično vse, za resno zvezo so pa pač bolj zahtevni. V sili hudič še muhe žre. Dejte se že sprijaznit, da tipi pač niso taki k ženske.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

seveda je povezava.kašna ima hudo postavo, ampak ni lepa v obraz.Dobra bi bla za poseksat ampak ker mu ni všeč, nebi imel z njo nič.
isti je jagodkin primer.mečkal se bi z njo, ampak mu ni všeč njena postava in nebi bil z njo drugače.sam on jo teško v vrečo stlač, ker po mu nč ne pomaga :D
ion ne nutella, nisem rekla da so VSE suhe ženske nelepega obraza.Ampak pač nekatere, v smislu tega reka.

in tko kot je rekla Ange.Če je to direktnost..Ja bog pomagej taki direktnosti.Potem si pa najdi boljšo, če ona ni dobra če je predebela zanj.Zakaj se gre potem sploh zapletat?in ja, v življenju nism bla z nekom ki mi ni komplet odgovarjal, tud za dve minute ne.In če je ta tp zdele kul, pol se mu pa sam še klanjam :D
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica

No, to že, ampak dejansko je lahko "ne lepa" v obraz tako suha kot debela ženska... Tuki si mal sfalila, ko si povezala obraz. Pač nekaterim odgovarjajo suhe, drugim debele, tretjim ravno pravšnje. Sto ljudi sto čudi.
In nikjer nism napisala da je tip kul, ker je tko naredu. Rekla sm pač, da tipi taki so in bojo taki ostali. Tut js nism bla nikol z nobenim, ki mi nebi bil oh in sploh in naj naj. Ampak tipi... Tipom je pa včasih mal vseen s kom in kako. Sam da je...
Odgovori