Tiste, ki mislijo, da imajo vse, samo za to, ker so postavne nimajo veze s to temo,
Misliš?meni se zdi drugače, take imajo šele največ za povedat

Tudi o tem, kako količina hrane, alkohola, drog vpliva na koga, ne govorimo.
si že slišala kdaj za primere?čist komot lahko te stvari primerjamo s hrano kako vpliva na določeno telo.Samo, najlažje je narest ovink in rečt da ni res in da o tem ne govorimo

Posmehovanja pri meni ni bilo, če si ga ti zasledila, se ti opravičujem. Vem, kako stojijo stvari, ampak tudi o tem ni govora tule. Da pa rečem o Špeli, da je bajska, ali pa bigmama ali pa knedlčk, je že stvar slenga.
jst sm ga ogromno zaznala.sicer pa kar si ti intrepetiraš kot sleng, je za nekoga lahko največja žaljitev.mislim da ti ne moreš podat zadnje besede kako bo kdo užaljen.Potemtakem lahko jst rečem da po mojem mennju je beseda pejt v pi*do zame slengovska in pošljem tja vsazha ki ga srečam.malokdo s epomojem nebi počutil užaljenega, recimo.

nisem rekla da se ne sme govort o slavnih osebnostih...tu bi pa ti lahko še enkrat prebrala.
smetka...jst jem, jst ne žrem

drgač pa glede celulita.saeveda je pogojen s tem kaj ješ.Će boš jedla sam masno hrano, se ti bo seveda kopičil.drgač me pa veseli, da vsaj dve priznata da zadeva ki sm jo povedala drži in da vsi niso za v isti koš, tako iz ene kot iz druge strani.