Ali se bojite smrti?
odvisno, kaj se smatra, da "se bojiš smrti". eni se s tem ne obremenjujejo, medtem ko se nekateri tega dejansko bojijo (ter o tem veliko razmišljajo), jih ob smrti drugih zagrabi tesnoba itd. jst strahu pred staranjem ne bi tako striktno povezovala s strahom pred smrtjo. starejši in bolni ljudje se verjetno manj bojijo smrti, ker so življenja na nek način že naveličani. depresivni ljudje se večinoma tudi ne bojijo smrti (bolj verjetno si je želijo). tako da imo folk, ki pravi, da se ne boji smrti, ni poln sranja.
osebno se tudi bolj bojim smrti bližnjih. pri sebi se ne bojim toliko smrti kot take, ampak bolj morebitnega trpljenja in posledic za bližnje, ki so od mene odvisni na tak ali drugačen način.
osebno se tudi bolj bojim smrti bližnjih. pri sebi se ne bojim toliko smrti kot take, ampak bolj morebitnega trpljenja in posledic za bližnje, ki so od mene odvisni na tak ali drugačen način.
verjetno se vsak boji smrti...svoje se najmanj bojim. včasih se mi sanja, da kdo umre, ki ga poznam in se kar v spanju jokam... in potem ugotovim, da so ble le sanje... drgač pa normalno da je smrt nekaj strahotnega, še posebaj če zgubiš osebo, ki si jo imel rad. tega me je najbolj strah. sam upam, da če mi je usojeno, kdaj bom umrla, upam, da ne bom trpela.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Fikšinci :)
- Kontakt:
Ne, lastne smrti se ne bojim. Bolj se bojim smrti meni najbližjih, ker si nekako ne morem predstavljat, da bom 1x mogla živeti brez njih ob moji strani, in tega me je strah.
Pri sebi se bojim le staranja. Ko bom recimo 40, pa nebom mogla v diskoteko, ker bom mogla naslednji dan skuhat kosilo za vso familijo, ko bom 50 in bom prekrita z gubicami.. Bolj me je strah starosti, kot smrti.
Pri sebi se bojim le staranja. Ko bom recimo 40, pa nebom mogla v diskoteko, ker bom mogla naslednji dan skuhat kosilo za vso familijo, ko bom 50 in bom prekrita z gubicami.. Bolj me je strah starosti, kot smrti.
Shannon napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:^^ Ne posplošuj lastne teorije na celotno populacijo kot edino pravilno.
Ne maraš fizike, kaj![]()
Vsakemu svoje ...
Ne da ne maram fizike. Fizika je čist kul, ampak se tudi velikokrat moti oz. nekaterih stvari še ni 'odkrila' in jih zato ne priznava.
Pa ta o Cezarju je za lase privlečena.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
*ClaUdYka* napisal/-a:Ne, lastne smrti se ne bojim. Bolj se bojim smrti meni najbližjih, ker si nekako ne morem predstavljat, da bom 1x mogla živeti brez njih ob moji strani, in tega me je strah.
Podpis.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Fikšinci :)
- Kontakt:
kr.ena ja mogoče pa tudi to ja.. Ampak, če sedaj pri teh letih gledam, da se bo moglo moje nočno druženje z prijatelji & prijateljicami končat me stisne pri srcu.
Pa ne sedaj to tako vzet, kot da nočem družine in da sploh nisem družinski tip. Najbolj na svetu si želim družine in družinskih nedeljskih kosil, ampak če sedaj, ta trenutek razmišljam o tem in se začnem zavedat da bom 1x stara, bi najrajši ustavila čas in ostala pri mojih 17.
P.S: Pa če recimo mi nebi trebalo naslednji dan skuhat kosila za družino in bi pri 40 šla v diskoteko, verjami, da bi me vsi čudno gledali, češ "kaj pa ta stara baba dela tu?"
Razen, če bom pri 40 izgledala bolj super kot sedaj 
Pa ne sedaj to tako vzet, kot da nočem družine in da sploh nisem družinski tip. Najbolj na svetu si želim družine in družinskih nedeljskih kosil, ampak če sedaj, ta trenutek razmišljam o tem in se začnem zavedat da bom 1x stara, bi najrajši ustavila čas in ostala pri mojih 17.

P.S: Pa če recimo mi nebi trebalo naslednji dan skuhat kosila za družino in bi pri 40 šla v diskoteko, verjami, da bi me vsi čudno gledali, češ "kaj pa ta stara baba dela tu?"

kajira napisal/-a:odvisno, kaj se smatra, da "se bojiš smrti". eni se s tem ne obremenjujejo, medtem ko se nekateri tega dejansko bojijo (ter o tem veliko razmišljajo), jih ob smrti drugih zagrabi tesnoba itd. jst strahu pred staranjem ne bi tako striktno povezovala s strahom pred smrtjo. starejši in bolni ljudje se verjetno manj bojijo smrti, ker so življenja na nek način že naveličani. depresivni ljudje se večinoma tudi ne bojijo smrti (bolj verjetno si je želijo). tako da imo folk, ki pravi, da se ne boji smrti, ni poln sranja.
se čist strinjam
- Roberta R.
- Cosmopolitanka