Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

mene pa zanima če kera ve kako strižejo v salonu diva tm na bavarcu tm u isti stavbi k je garažna hiša kozolc...pa kakšne majo kej cene tam?
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Js sm se pa včeri strigla v Celju v Zoran Hair Team. Svetovno me je ustrigu! Sm bla celo življenje dolgolaska, zj sm pa bol na kratko. Mam na strani frufru. Res nora frizura. Si jo lahko tk fajn skuštram. Vzadi mam pa tak postopoma ustrižene lase. Malo dolge malo kratke. Plačala sem pa 15€ za striženje in 7€ za umivanje, sušenje in styling = skupaj 22€. Se mi ne zdi pretirana cena. Vse skup sm bla pa tam 1 celo uro (brez čakanja).
No preden sm šla včeri k Zoranu, sm šla vprašat v Planet Tuš, ko je tut nek frizer (se mi zdi da Mitja). Pa sm si premislala, ko sm vidla, kak je biu frizer zadet :eek:
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

Mene pa neki zanima. :D
Že nekaj let se barvam na blond(prameni) in zadnje čase bi si želela imeti čisto belo blond lase (torej čim bolj svetle-kot npr. alya) vendar je moja frizerka pri tem neuspešna. Vedno na koncu ostane tist rumenkast pridih, ki pa mi ni všeč.
Mi lahko katera svetuje, ki ima izkušnje, na katerega frizerja naj se obrnem, da mu bo to uspelo:)
hvala in lep pozdrav.
Ne kadim, a vedno vžgem.
nindza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nindza »

barby* napisal/-a:STEVO: Aleš, Atlantis :yau:

Se podpišm :D Hodim že dve leti in me vsakič postriže, da mi je všeč pa da sm vedno neki posebnga..Plus, model je res car :cool:
Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ljubljančanka »

Jst pa glih zdej novga frizerja iščem. Me je Sabina (Mič Styling) na Kongresnem čist razočarala. Jaz pravzaprav že ker nekaj časa k njej hodim, samo zdaj je bilo pa vsakič slabše. Nazadnje me je tako postrigla, da lahko ves čas samo rajf nosim, pa najbolše če tudi čop. Res se je splačal :( . Si ne morem prav nič pametnega iz tega narest, pa sta mimo že 2 meseca, če ne več.
pravnica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pravnica »

Punce, zanima me, ali je katera bila pri Meti Podkrajšek pri Aliju ali pa v salonu Simple v Leclercu.
Imam zelo dolge lase in sem se končno opogumila za striženje in res ne bi rada zasrala .

tnx :razz:
smotka=)
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljublajna

Neprebrana objava Napisal/-a smotka=) »

Mene pa zanima pri katerih frizerjih je možno tudi ličenje za napr. maturantski ples, po možnosti ne preveč drago?

Ali imajo v salonih simple samo striženje?[/quote]
pety87
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pety87 »

Mene sam neki zanima, kaj je res tako očitna razlika medn navadnim frizerjem al pa ne vem Mičem, al pa Stevotom?? no, razen cene. je to samo zaradi imena? Jaz hodim h eni navadni frizerki, pa točno ve kaj mi paše in kako naj me postriže, pa še vedno sm bla zadovoljna s končnim izdelkom...
to me resno zanima
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

mič in stevo sta zveneča in nekateri pač dao na to.Jst tud e hodm nkol h njim, grem zmeri tko kam čist nepoznano, pa me še nikol ni noben slabo ustrigu.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ni razlike. Mene so zajebal že eni in drugi :? .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Pri Miču so mi dobri Florjan, Mare (hudo kratko čupco naredu) in Luka - nikol me še niso zajebal, vedno dobim točno tist kar hočem.
V nasprotju mam pa same slabe izkušnje z drugimi frizerkami, frizerji. Par let slabih izkušenj in dobri dve leti dobrih, me prepriča koga zberem. Je pa tud res, da povem kaj hočem pred & med striženjem :P
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

To hodš u City-ja? :)

No, saj takt k sm bla js, me je enkrat strigu Florjan (on mi je tut tko model), enkrat pa Luka (k me je vabu na per :D ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Ja :D
Prvič k sem se šla tja strižt, me je Florjan rihtu in js sem se tolk presmejela (solze so mi tekle) k sta z enim tipom take mela :D
Luka pa zgleda zlo rad vab :lol:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Jst mam frizerko u Studiu 4, zdej že kšn let k njej hodim, pa mi je kul, zmeri me dobr spedena! Sicer niso pocen - za simpl striženje in likanje dam 40 € (s popustom!!!), ampak je vredna svojga dnarja! U glavnem da grem srečna od frizerja :D
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst pa že ene 5,6let hodm k bratu :D Zadovolna itaq ful..mam zdej najfinejšo frizurco ;) :razz:
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Odgovori