Frizer
- sunnydayka
- Komunikatorka
- Kraj: lj
Js sm se pa včeri strigla v Celju v Zoran Hair Team. Svetovno me je ustrigu! Sm bla celo življenje dolgolaska, zj sm pa bol na kratko. Mam na strani frufru. Res nora frizura. Si jo lahko tk fajn skuštram. Vzadi mam pa tak postopoma ustrižene lase. Malo dolge malo kratke. Plačala sem pa 15€ za striženje in 7€ za umivanje, sušenje in styling = skupaj 22€. Se mi ne zdi pretirana cena. Vse skup sm bla pa tam 1 celo uro (brez čakanja).
No preden sm šla včeri k Zoranu, sm šla vprašat v Planet Tuš, ko je tut nek frizer (se mi zdi da Mitja). Pa sm si premislala, ko sm vidla, kak je biu frizer zadet
No preden sm šla včeri k Zoranu, sm šla vprašat v Planet Tuš, ko je tut nek frizer (se mi zdi da Mitja). Pa sm si premislala, ko sm vidla, kak je biu frizer zadet

Mene pa neki zanima.
Že nekaj let se barvam na blond(prameni) in zadnje čase bi si želela imeti čisto belo blond lase (torej čim bolj svetle-kot npr. alya) vendar je moja frizerka pri tem neuspešna. Vedno na koncu ostane tist rumenkast pridih, ki pa mi ni všeč.
Mi lahko katera svetuje, ki ima izkušnje, na katerega frizerja naj se obrnem, da mu bo to uspelo:)
hvala in lep pozdrav.

Že nekaj let se barvam na blond(prameni) in zadnje čase bi si želela imeti čisto belo blond lase (torej čim bolj svetle-kot npr. alya) vendar je moja frizerka pri tem neuspešna. Vedno na koncu ostane tist rumenkast pridih, ki pa mi ni všeč.
Mi lahko katera svetuje, ki ima izkušnje, na katerega frizerja naj se obrnem, da mu bo to uspelo:)
hvala in lep pozdrav.
Ne kadim, a vedno vžgem.
- Ljubljančanka
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Jst pa glih zdej novga frizerja iščem. Me je Sabina (Mič Styling) na Kongresnem čist razočarala. Jaz pravzaprav že ker nekaj časa k njej hodim, samo zdaj je bilo pa vsakič slabše. Nazadnje me je tako postrigla, da lahko ves čas samo rajf nosim, pa najbolše če tudi čop. Res se je splačal
. Si ne morem prav nič pametnega iz tega narest, pa sta mimo že 2 meseca, če ne več.

Mene sam neki zanima, kaj je res tako očitna razlika medn navadnim frizerjem al pa ne vem Mičem, al pa Stevotom?? no, razen cene. je to samo zaradi imena? Jaz hodim h eni navadni frizerki, pa točno ve kaj mi paše in kako naj me postriže, pa še vedno sm bla zadovoljna s končnim izdelkom...
to me resno zanima
to me resno zanima
Pri Miču so mi dobri Florjan, Mare (hudo kratko čupco naredu) in Luka - nikol me še niso zajebal, vedno dobim točno tist kar hočem.
V nasprotju mam pa same slabe izkušnje z drugimi frizerkami, frizerji. Par let slabih izkušenj in dobri dve leti dobrih, me prepriča koga zberem. Je pa tud res, da povem kaj hočem pred & med striženjem
V nasprotju mam pa same slabe izkušnje z drugimi frizerkami, frizerji. Par let slabih izkušenj in dobri dve leti dobrih, me prepriča koga zberem. Je pa tud res, da povem kaj hočem pred & med striženjem

- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje