Pri Stevotu so ful dobri frizerji. Za prvi obisk dobiš popust in pol pride nekje okrog 4000 oz. 5000 striženje, če te seveda ne striže prav on, ker tisto je dražje.
razni stevoti, miči, mete, mitjati, tomoti, maliji, mareti in ostali kao hudi frizerji so cist predragi... in nakonc niti ni nujno da ti bo frizurca vsec tud cenej se da ces prit...
kolegico je mič strigu in je bla k oskublena kura
tamali je tut pr miču en čist uniču lase.........
to je zame samo božje napihovanje........
že 10let (ali več) hodm k eni frizerki, ki me do zdej še ni zaje*ala, pa dam skup z ravnajem las itd 4,5čuke...............
Anaj napisal/-a:jagoda, kje na Vrhniki pa...sej vem da se ne sme reklame delat..ampak vseen
LP
Oh, veš kaj, ko pa omenimo Max Factor, Lancome, Loreal ali pa Oriflame pa ne delamo reklame......?
Tista frizerka ima salon nasproti Flamingota na Vrhniki, za avtobusno postajo. Punca obvlada!
Jst sm pa že od 6. klasa naprej hodila k Meti (Podkrajšek) ampak me je vedno strigla ta mlajša Meta, zato zdej, k je šla ona drugam, hodm tja. Stane me pa striženje okol 7 čukov.
Najbl na K mi gre pa ta Mič pa una njegova žena, k je kr naenkat ena huda vizažistka, preden je pa z njem začela hodt pa rajš ne bi govorila o tem kje je delala (da ne bo mela kkšnih težav zarad tega).
Khmmm, jst pa do predkratkim sploh nisem hodila k frizerju, ker sem ponavad od usakega skor prjokala nazaj, bedaki nešolani . Letos spomladi sem pa končno spet zbrala ves svoj pogum in odpeketala v Maxijev podhod, kjer ima svoj frizeraj Aleksandra, Saša po domače, ki me je prvič v življenju postrigla natančno tako, kot je treba...ala ji vera. Tako da sedaj redno (no na vsake tri mesece) hodim tja in sem very satisfied .
Jagoda...kaksne so pa kej cene...drugac sm redna obiskovalka salona nad Flamingotom-Jana, pa mi je za strizenje konic 5.100 mal velik...al sm pa jest cudna