lucero napisal/-a:Mene pa zanima kako pogosto se vidte z drugo polovico, js recimo se z novim fantom ( dva meseca ) samo za vikend, ker on skor zmeri dela...včasih pa vsak drug, ker grem js recimo domov....sej je po eni strani kul, ker se počutim svobodna, sam z bivšim sva se vidla skoraj vsak dan, skupaj sva spala, jela zajtrk, šla na kosilo, večerjo, zvečer gledala tv itd..tko da ful pogrešam take stvari....se pravi imam fanta, sam se počutim kot da ga nimam no in ne vem kolk časa bo to še trajalo....ne vem meni se zdi da se ful tko ohlajam od njega, mal me je že minilo, čeprav mi je ful fajn in vse... A se mogoče kateri dogaja kej podobnega?
A se sploh obnese taka zveza?
zdaj jaz ti ne mroem rečt konkretno če se obnese... bom ti ap rekla, da sva z mojim sedanjim fantom bila tako kot si ti opisala bivšega.. spala sva skup, jedla skup, vidla sva se vsaki dan, če pa ne, pa vsaki drugi dan zagotovo... pa ni šlo tako naprej... je po nekaj mesecih počlo, sma mela pavzo, od takrat pa se tudi vidima enkrat na teden, izjemoma mogoče več... zaenrkat nama še štima... sva skupaj malo več kot dve leti in pol...
priznam pa da ga včasih pogrešam in bi ga mroda rada večkrat videla.. ampak saj če sta dva za skupaj, bosta potem itak čez določen čas zaživela skupaj in bosta pogosteje skupaj...