Kako pogosto se videvata

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka

Kako pogosto se videvata

Neprebrana objava Napisal/-a lucero »

Mene pa zanima kako pogosto se vidte z drugo polovico, js recimo se z novim fantom ( dva meseca ) samo za vikend, ker on skor zmeri dela...včasih pa vsak drug, ker grem js recimo domov....sej je po eni strani kul, ker se počutim svobodna, sam z bivšim sva se vidla skoraj vsak dan, skupaj sva spala, jela zajtrk, šla na kosilo, večerjo, zvečer gledala tv itd..tko da ful pogrešam take stvari....se pravi imam fanta, sam se počutim kot da ga nimam no in ne vem kolk časa bo to še trajalo....ne vem meni se zdi da se ful tko ohlajam od njega, mal me je že minilo, čeprav mi je ful fajn in vse... A se mogoče kateri dogaja kej podobnega?
A se sploh obnese taka zveza?
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a miska20 »

mislim, da ta tema že je nekje..

drugač pa midva se z mojim tut bol ko ne za vikende vidva, med počitnicami in prazniki, pa sva skos skup skor..nama se že 5 let obnese, tak da se vse da, če se mata dva rada in si zaupata...
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

midva pa se videvama skoraj vsak dan in je prav fajn ko on včasih zboli, tk da nobenga noče viet in potem mine en teden da se ne vidima in je pol tolk bolše :)
Uporabniški avatar
Connie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Connie »

jst se studiram in se pac vidva ob vikendih, ampak takrat sva pa skos skupi :)
ko so pa pocitnce, pol sva pa sploh skos skupi :D
razn ce on dela, tko ku zdej :( Ampak samo se eno urco ...

Ne razumem najboljs unih, k se vidjo samo tko, mimogrede. Midva sva res nonstop skupi, pa se v dveh letih prou nc nisva navelicala, se rajs se mava :wink:
Uporabniški avatar
AdidasGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kjer Mi Paše ×)

Neprebrana objava Napisal/-a AdidasGirl »

midwa še oba w SŠ hodwa tko d se lah sam med wikendi widwa...no mogoče kak dan umes sam bl ne kr swa dost delč doma...pa še oba mawa treninge..med wikendi se pa prlagajawa tekmam...zj k so pa počitnce swa pa skooooos skupi :D
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

blaa preklet WWW.
naša abeceda nima WJA! V!
drgač se pa vidva med vikendi, zaradi razdalje(včasih pač sobota, včasih cel vikend, s tem da grem jz k njemu).. če te nebi blo, mislm, da bi blo kr vsak ali vsak drug dan.. Med počitncami pa kdaj grem k njemu včas clo za 1tedn..ponavad pa najmn za 2dni.
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

midva se vidva drgač na vajah ( 2x na tedn ), k js sm še SŠ on je pa malčk starej, se pa vidva med vikendi in učasih tudi kakšno popoldne med tednom... Ne videvava se zloo pogosto, men je tko bol ušeč, k če bi se pa usak dan,neb blo to to... vendar je to stvar posameznika... nama paše tkole, saj sva skup že 2,3 leta
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

KittyKiss napisal/-a:blaa preklet WWW.
naša abeceda nima WJA! V!

chill, prazniki so :lach:

midva se vidva pa skor vsak dan.zdej odvisno, enkrat samo za kšn čik, drugič sva skupej celo popoldne, pa seveda vse vikende obvezno.nekak mi je to smisel zveze, dase videvaš čimveč.Nevem, jst v zvezi, kjer bi se videvala enkrat na tedn nebi zdržala.To ni to.

Če se obnese taka zveza?Pomoje da ne kej dobro.Sicer pa če masta obadva take interese, potem možno.ampak ne, zame to ni in se nebi obneslo.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Mislim, da je veliko odvisno od tega, kako daleč narazen živita in kakšne so tedenske obveznosti. Midva sva se na začetku videla enkrat do dvakrat na teden, ker sva hodila na različni srednji šoli in sva iz različnih krajev. Odkar oba študirava se med tednom vidiva skoraj vsak dan (ker greva skupaj na kosilo), kaj več kot za kosilo pa niti ne, pač odvisno od dneva; zdaj sva se pa že navadila, da kak dan za vikend (ali pa med prazniki) prespim pri njemu, tako da se takrat malo več vidiva. Pa mi čisto ustreza tako. Sicer za prihodnje študijsko leto razmišljava, da bi se preselila skupaj ... Ampak do takrat je še daleč. :wink:
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TiGy »

vsak dan. Razn ko dela 12ur včasih pride pozno domov takrat pač ne :)
BrIng OuT tHe BeAst
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

midva se nažalost samo med vikendi lahko vidva, ker študiram v lj... sam med vikendi pa pol skoz skup visiva :D bi blo pa lepo če bi se lahko večkrt... :(
Zadnjič spremenil Ryu, dne 24. Dec. 2007 19:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Tudi midva študirava v različnih krajih, tako da se vidiva ponavadi za vikend (pet ali/in sob zvečer in celo nedeljo) med počitnicami in prazniki pa tako... Z dvema dnema premora recimo. Po tem času se že pogrešat začneva. :)
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bistrica

Neprebrana objava Napisal/-a dreamhorse »

midva se vidiva vsak dan, razen tistih 8 ur, ko sva v službi, ker namreč živiva skupaj!!!!
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Inčaa »

vidiva se vsak dan..razen ob nedeljah.. ker sva se zmenla da nedelje pač preživiva z družino :D
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Dosti. Za vikende skoz skoraj (odvisno koliko se mam za učit),pa med tednom enkrat.Ko ima on dopust pa vsak dan..naprimer zdaj.Skratka,ko imava čas sva skupaj in nikoli nama ni dolgčas.
Odgovori