Kako pogosto se videvata

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Re: Kako pogosto se videvata

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

lucero napisal/-a:Mene pa zanima kako pogosto se vidte z drugo polovico, js recimo se z novim fantom ( dva meseca ) samo za vikend, ker on skor zmeri dela...včasih pa vsak drug, ker grem js recimo domov....sej je po eni strani kul, ker se počutim svobodna, sam z bivšim sva se vidla skoraj vsak dan, skupaj sva spala, jela zajtrk, šla na kosilo, večerjo, zvečer gledala tv itd..tko da ful pogrešam take stvari....se pravi imam fanta, sam se počutim kot da ga nimam no in ne vem kolk časa bo to še trajalo....ne vem meni se zdi da se ful tko ohlajam od njega, mal me je že minilo, čeprav mi je ful fajn in vse... A se mogoče kateri dogaja kej podobnega?
A se sploh obnese taka zveza?

zdaj jaz ti ne mroem rečt konkretno če se obnese... bom ti ap rekla, da sva z mojim sedanjim fantom bila tako kot si ti opisala bivšega.. spala sva skup, jedla skup, vidla sva se vsaki dan, če pa ne, pa vsaki drugi dan zagotovo... pa ni šlo tako naprej... je po nekaj mesecih počlo, sma mela pavzo, od takrat pa se tudi vidima enkrat na teden, izjemoma mogoče več... zaenrkat nama še štima... sva skupaj malo več kot dve leti in pol...

priznam pa da ga včasih pogrešam in bi ga mroda rada večkrat videla.. ampak saj če sta dva za skupaj, bosta potem itak čez določen čas zaživela skupaj in bosta pogosteje skupaj...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

^^pri meni je pa ravno obratno bilo :D ( s tem, da nisva imela pavze).

Kakšno leto sva se videvala povprečno dvakrat na teden (včasih manj, včasih več), ker sama nisem študirala, on pač je, sedaj, ko pa tudi jaz študiram in sva seveda v istem kraju (jaz se vozim, on tam živi) pa se vidiva skoraj vsak dan med tednom pa še za vikende sva skupaj (Sicer sva narazen približno 30km)... No in moram povedat, da sedaj, ko se več vidiva, nama kar bolje "laufa", ne pogrešam ga bolestno, kot sem ga prej (vem, da ga tudi prej ne bi smela bolestno) in sedaj, ko se kakšen teden in pol ne bova videla (ker gre v tujino), ne delam nobenega big deala iz tega - lansko leto se mi je skoraj strgalo :D .

Za vaju mislim... da če pač ni možnosti, da bi se več videla, ni nobene panike, če se vidita le za vikende. Jaz sem v takih momentih vedno pomislila na tiste, ki imajo vezo na daljavo in se vidijo tudi samo enkrat na tri mesece... To bi bilo zagotovo slabše, a?
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

midva pa vsak dan zjutri na kavo, popoldne s frendi pa z nemu (skupni frendi), zvečer zuni s folkam pa z nemu al pa pr nemu. živiva ene 700m narazen.

tko da je že reeeees čudn če se en dan ne vidva :D
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a neznanka__ »

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:39, skupaj popravljeno 1 krat.
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Re: Kako pogosto se videvata

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

lucero napisal/-a:Mene pa zanima kako pogosto se vidte z drugo polovico, js recimo se z novim fantom ( dva meseca ) samo za vikend, ker on skor zmeri dela...včasih pa vsak drug, ker grem js recimo domov....sej je po eni strani kul, ker se počutim svobodna, sam z bivšim sva se vidla skoraj vsak dan, skupaj sva spala, jela zajtrk, šla na kosilo, večerjo, zvečer gledala tv itd..tko da ful pogrešam take stvari....se pravi imam fanta, sam se počutim kot da ga nimam no in ne vem kolk časa bo to še trajalo....ne vem meni se zdi da se ful tko ohlajam od njega, mal me je že minilo, čeprav mi je ful fajn in vse... A se mogoče kateri dogaja kej podobnega?
A se sploh obnese taka zveza?

meni se takšna zveza ni obnesla! vidla sma se na začetku vsak dan (2 tedna), pol pa sem začela delat zvečer in sma se vidla sam v soboto, in meni to ni blo dovol! tako da sma po mescu pa pol končala, ker samam nisem mogla igrat! no vzrok za konec je bil drugi, sam tudi dejstvo da se nič ne vidima je k temu pripomogel! upama da bo vama ratalo, ker tako pravijo da če je ljubezen, se vse da!

pred tem sem mela zvezo, ko sma se vsak dan vidla (ker sma soseda), pa mi je to ful ugajalo, tako da v bodoče želim tak, da bi se bol pogosto videvala z tistim ki bo moj fant! bomo vidli, kaj bo prineslo novo leto! :) upam da kakšno novo ljubezen! ne bi blo slabo! :)
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

Midvse videvama pretežno sam za vikende. In sicer, v petek grem js k njemu(živi namreč v drugi državi) v soboto skupaj pridema domov, preden gremo ven pride k meni za par ur potem skupaj žuramo in v nedeljo se vidima na kavici preden on gre nazaj. Al sma pa cel vikend pri njemu. Tko nekak to zgleda.
Sicer bi rada da se večkrat vidima, sam po drugi strani je pa fajn k se glih prav pogrešama cel tedn :)
Tko da ja, taka veza lahko funkcionira, mal več se moreš potrudit pa zaupat si moreta. That's it :D
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Js se v glavnem s svojmu fantm vidm tut samo za vikende ker on dela pa js mam solo.... :x
Drugac k so pa pocitnce pa sva frej sva pa skor vsak dan skupej :)
Live your life like you want
¤nina¤

Neprebrana objava Napisal/-a ¤nina¤ »

...
Zadnjič spremenil ¤nina¤, dne 14. Nov. 2009 15:50, skupaj popravljeno 1 krat.
G N R
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a G N R »

mi2 sma pa tak enih 500metorv narazn, vidima pa se skoraj vsak dan :) pač pride kak dan ko se ne, drgač sma pa med vikendi velikoo skupi :)
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Imam kar srečo, da ga imam vedno ob sebi (razen seveda kadar imam jaz faks ali pa on dela..) :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a *arabic_girl* »

vsak dan če se to le da (torej ko nisem stran na študiju) pa počneva use skupaj...spiva, jeva, se tuširava,...itd. in mi ustreza tako, čeprav je potrebno učasih tudi malo pauze :D
Uporabniški avatar
SweetNumb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: My field of paper flowers

Neprebrana objava Napisal/-a SweetNumb »

Midva sva se vidla vsak dan, redke so ble izjeme, ko se nisva. In pol, ko bi obema že pasalo, da bi se vidla recimo 3x na tedn, sva še vedno se vsak dan videvala, čist iz principa, da bo tak ko prej. :? neumno,vem.
***str@wberry***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ***str@wberry*** »

jst sm se pa z mojim bivšim videvala skoz, po šoli, za vikende, pol pa mi je učasih mal presedlo to... to je po moje čist od usakega posameznika odvisno kolk se videvaš pa to, ni pravila da je se zveza obnese
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:P )
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 7:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

creepy.
Odgovori