London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

ancHii..* napisal/-a:... sm pa slišala da je to eno najdražjih (in najlepših) mest na svetu..
Oboje je res. :)
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lammy »

Js sm bla že 3x tam, pa me vsakič znova očara. Nazadnje sm bla letos julija. Mesto ima svoj šarm :D joj, pol pa greš v Primark, k je fuul pocen tm. Dobiš mačjke, pižame torbice tut za 5 funtov(pa v redu so, niso kr neki:)). Spomnm se k sm šla v Jamie Oliver's Fifteen Restaurant k je kr nekje:)če ni celo v 2.coni, sam ne me za besedo držat.Pa kr nekje med bajtami, sva se s frendico kr namučle, d sva jo našli.
Js sam to vem, d bom šla vsaj še 1x tja. Enkrat bi šla v božičnem času(k je vse okrašen), čeprov je tkt skor vse 2x dražji.Jajks :eek: Uboga moja denarnica! :D
alina
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a alina »

lammy napisal/-a:Js sm bla že 3x tam, pa me vsakič znova očara. Nazadnje sm bla letos julija. Mesto ima svoj šarm :D joj, pol pa greš v Primark, k je fuul pocen tm. Dobiš mačjke, pižame torbice tut za 5 funtov(pa v redu so, niso kr neki:)). Spomnm se k sm šla v Jamie Oliver's Fifteen Restaurant k je kr nekje:)če ni celo v 2.coni, sam ne me za besedo držat.Pa kr nekje med bajtami, sva se s frendico kr namučle, d sva jo našli.
Js sam to vem, d bom šla vsaj še 1x tja. Enkrat bi šla v božičnem času(k je vse okrašen), čeprov je tkt skor vse 2x dražji.Jajks :eek: Uboga moja denarnica! :D

v božičnem času ni nič dražje-čisto vse cene so enake kot ostali del leta, drugače se pa ne splača! okrašeno je tako bogo, da je še ljubljana boljša (pa je vsako leto isto bedno okrašena), na trafalgarju majo eno bogo smrekco, ki jim jo podarijo norvežani vsako leto, pa šoping ulice so okrašene in to je to. aja, pa ena smrekca je še pr parlamentu. se pa 26.12. začnejo razprodaje in ni za preživet. trgovine odprejo že ob 5h zjutraj, gužva je pa taka, da en po drugem hodijo. gužva je seveda tudi že pred prazniki, ker vsi mrzlično kupujejo christmas gifts. pa še ena slaba stran božiča v londonu je in sicer,da je 25. vse zaprto + javni prevoz ne dela (niti en bus ne vozi, prav tako je zaprta podzemna). mesto je takrat praktično mrtvo, okrog se seveda šetajo samo turisti, ker nimajo kaj drugega za delat.
It looks like we could have made it baby...me and you!
Uporabniški avatar
Aphrodite
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Aphrodite »

Letos julija sem bila v Londonu za en teden in bilo je nepozabno!!! vsega skupaj sem zapravila 700 € z letalsko karto zraven...spoznala sem ful fajnih ljudi v hostlu in meli smo se ful fajn...bi kr še šla nazaj...obožujem podzemno-kamorkoli lahko prideš :)
upam da se bom kdaj lahko še vrnila...
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objava Napisal/-a karmy21 »

Punce, ko greste v London, ga ne podcenjujte, raje vzamite kakšen funt več s sabo, da vam ne bo zmankalo. Pa ne pozabite da je en funt veliko več vreden kot en €. Torej z glavo v shopping :D
Uporabniški avatar
L°AbeiLLe
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a L°AbeiLLe »

V Londonu sem bila 5 let nazaj in sploh nimam želje, da bi šla še kdaj. Vreme (oblačno, veter, dež) mi sploh ne odgovarja in bi dolgoročno zelo slabo vplivalo name, hoteli so bli obup, kultura mi ni blizu (z vidika arhitekture, običaji/navade itd.). Ne vem, res mam en slab spomin na ta London. Mešanica vseh malih nevšečnosti I guess.
Uporabniški avatar
smokika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a smokika »

Gre katera v novoletnem oz. ponovoletnem času v London? Ker bi imela eno ogromno željo glede neke reči iz tam. Več na ZS.
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lammy »

Smokika, js grem maybe konc januraja(24.1.),ampak nisem še čist prepričana.. Če še rabš to uslugo...:) Kr piš na zs :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

L°AbeiLLe napisal/-a:V Londonu sem bila 5 let nazaj in sploh nimam želje, da bi šla še kdaj. Vreme (oblačno, veter, dež) mi sploh ne odgovarja in bi dolgoročno zelo slabo vplivalo name, hoteli so bli obup, kultura mi ni blizu (z vidika arhitekture, običaji/navade itd.). Ne vem, res mam en slab spomin na ta London. Mešanica vseh malih nevšečnosti I guess.

to se je tudi meni že zgodilo ja, samo ne glede londona ampak sicilije. tam smo bili na maturantskem izletu in vsem se je zdela noro lepa in zanimiva, mene pa tista mediteranska mesta sploh niso pritegnila, vse se mi je zdelo umazano, pa še vroče mi je bilo.
čisto mogoče je, da bi se ti ob ponovnem obisku mesto zdelo drugačno in bolj privlačno. veliko je pač v psihi :)
Uporabniški avatar
smokika
Sramežljivka
Sramežljivka

Joj takrat bo že malce prepozno... Rabim namreč nekaj za darilo za rojstni dan, ki pa bo malce prej. Vseeno hvala pa lepo se imej v Londonu.
Uporabniški avatar
smokika
Sramežljivka
Sramežljivka

Ups dvojni post. Se opravičujem.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

V Londonu sem bola 2x... bilo je FENOMENALNO, tudi tretjega izleta tja se ne bi branila... kaj vse smo videli in preiskali, bo za ponovit!
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Zanimivo se sliši:) Še posebno pa sexy angleži s tistim prečudovitim glasom naglasom.. Šla bi tud malo gor pokukat, ja :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

marypa napisal/-a:Zanimivo se sliši:) Še posebno pa sexy angleži s tistim prečudovitim glasom naglasom.. Šla bi tud malo gor pokukat, ja :)
IMHO, "sexy Angleži" praktično ne obstajajo, so bolj izjeme kot pravilo. ;)
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

mene pa zanima v katerem delu londona bi poiskala hostel...iščem nek kompromis med cenovno ugodnostjo in oddaljenostjo od centra...vsaka pomoč je dobrodošla ;)
Houd de wereld tegen
Odgovori