Oboje je res.ancHii..* napisal/-a:... sm pa slišala da je to eno najdražjih (in najlepših) mest na svetu..

joj, pol pa greš v Primark, k je fuul pocen tm. Dobiš mačjke, pižame torbice tut za 5 funtov(pa v redu so, niso kr neki:)). Spomnm se k sm šla v Jamie Oliver's Fifteen Restaurant k je kr nekje:)če ni celo v 2.coni, sam ne me za besedo držat.Pa kr nekje med bajtami, sva se s frendico kr namučle, d sva jo našli.
Uboga moja denarnica! 
lammy napisal/-a:Js sm bla že 3x tam, pa me vsakič znova očara. Nazadnje sm bla letos julija. Mesto ima svoj šarmjoj, pol pa greš v Primark, k je fuul pocen tm. Dobiš mačjke, pižame torbice tut za 5 funtov(pa v redu so, niso kr neki:)). Spomnm se k sm šla v Jamie Oliver's Fifteen Restaurant k je kr nekje:)če ni celo v 2.coni, sam ne me za besedo držat.Pa kr nekje med bajtami, sva se s frendico kr namučle, d sva jo našli.
Js sam to vem, d bom šla vsaj še 1x tja. Enkrat bi šla v božičnem času(k je vse okrašen), čeprov je tkt skor vse 2x dražji.JajksUboga moja denarnica!
L°AbeiLLe napisal/-a:V Londonu sem bila 5 let nazaj in sploh nimam želje, da bi šla še kdaj. Vreme (oblačno, veter, dež) mi sploh ne odgovarja in bi dolgoročno zelo slabo vplivalo name, hoteli so bli obup, kultura mi ni blizu (z vidika arhitekture, običaji/navade itd.). Ne vem, res mam en slab spomin na ta London. Mešanica vseh malih nevšečnosti I guess.