Večne bolečine pr seksu, je to res sam psiha?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

ne vem,če bi ji tole s prsti pomagalo-meni recimo ne paše če mi fant da dva prsta noter,z enim ji pa tudi ne bo razširil :nixweiss:

sicer pa,če že ni psiha,si pomislila da je mogoče kakšna spolno prenosljiva bolezen?ker to se tudi nikoli ne ve,nekatere od teh bolezni včasih sploh nimajo simptomov pa jih mogoče tudi ginekologinja brez posebnih testov ne more odkriti?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Hmm, po moje pa je v tebi ze pregloboko zasidrana miselnost 'seks boli', zato se ob vsaki priloznosti, ko poskusata seksati, sprozi tisti mehanizem v tvojem telesu in reagiras po ustaljenem vzorcu - torej z bolecino. Ce bolecina nima fizicnega izvora, ima psihicnega. Slednjega pa je zelo tezko odpraviti. Jaz vama predlagam, da za nedolocen cas pustita spolnost oz. samo prodiranje v noznico ob strani ... Ker ce se vsakic stvar izjalovi, se v glavi ustvari nek odpor do tega pocetja, pricakujes najslabse, cakas na bolecino in ta se res zgodi. Poskusaj se posvetiti svojemu telesu na nek drug nacin, razvajajta drug drugega, ne hitet, ne se za vsako ceno predat hormonom in na silo znova poskusiti s seksom, ker spet ne bo uspelo in bosta razcorana ...

Ko pa bos po nekem casu sama zacutila, da si zares zelis seksa (ne zaradi fanta ali pa zato ker pac to spada zraven!), potem bodita oborozena z lubrikantom, veliko mero dobre volje, romantiko, naj prodre vate tako, da bos ti opravila 90 % dela - sama primi njegov penis in ga vstavi, cisto pocasi, najbolje tako, da si ti zgoraj, premikaj se pa izredno pocasi, tudi ce ne gre cel noter. Zadeva se lahko pospesi sele, ko bos 100 % sproscena in bo slo vse samo od sebe - brez bolecin!

Poleg tega bi bilo fino, ce bi izvedeli, kaken je tvoj pogled na spolnost. Kako ti je bila predstavljena v otrostvu? Se ti zdi, da zenska ne more uzivati v spolnosti in je to v vecji meri poslanstvo moskega, zenska pa je tukaj zato, da mu ustreze? Kaj obcutis - razen bolecine, ko seksata ... te je sram, se ti gabi, se ne pocutis najbolj samozavestno glede svojega pocetja, te skrbi, da bi vaju kdo zalotil ipd.?
Kako pa fant reagira, ko reces, da te boli? Si kdaj kljub bolecini vztrajala v spolnem odnosu, samo zato, da bi mu ugodila, sama pa trpela?

p.s.: Koliko si pa stara?
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Bistrica

Neprebrana objava Napisal/-a dreamhorse »

Tudi jaz mislim, da je to v tvoji glavi. Reakcija ob misli na seks, da ti ne bo prijetno, da boli in vse ostalo... Res se moraš sprostiti, pozabiti na to, da boli. Avtomatsko se krči nožnična mišica takoj, ko ti ga da notri, ker ji ti v podzavesti poveš, da bo bolelo. Obramba.

Za tole kar bom napisala, bom sigurno dobila kak očitek, ampak pri meni je pomagalo. Nikakor se nisem mogla sprostit s fantom pri seksu.. Vedno sem imela zadržke, kaj pa če mu ne paše in takšne stvari... Pa sva se dogovorila, da nekaj probava. Prigrizki, svečke in liter tekile... Jp, zdaj je seks nekaj čisto drugačnega. Pokazala sem kar znam, ker mi ni bilo več nerodno.. in nama je lepše....

Tako da.. ampak ne se ga napit tako, da ne boš mogla nič... Samo malo, za pogum in sprostitev...

Drugače te reši pa spontanost.... bodi kar si... daj zadržke iz glave...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Nesproščen sex
Predhodnica je napisala, da bi si pomagala z alkoholom - predlog ni slab, zakaj pa ne, ampak moje osebno mnenje je, da se spoprimeš z strahovi, ki te tarejo. Ne z alkoholom, ampak sama s seboj! Sooči se z vsem, kar te bremeni in kar (kot praviš nevede) vpliva nate.
Mislim, da če si vsaj malo močna in odločna oseba, za to ne rabiš psihologa. Pri njem bi soočanje bilo verjetno hitrejše, ampak milslim, da ni neka huda sposobnost se spoprijeti sam s seboj.

Priporočam ti, da (če je res to to oz. tipu zaupaš, upaš, da bosta ostala skupaj in trrm), daš karte na mizo. Plus tega, lepo ti svojemu žrebcu objasni, da je ščegetavček sveti kraj (to zadnje čase redno uporabljam :D ) in da se mora s tabo ukvarjati.
Ko moški žensko res sprosti (in sprosti lahko vsako, še tako tmasto deklino z travmami iz otroštva, če le zna!), ko se ženska prepusti, takrat lahko moški z njo dela, kar želi, brez da bi ženska občutila kakšno bolečino!
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne me narobe razumet. Z alkoholom nisem mislila, da se ga vsakič, ko se s tipom dol dajeta koma napiješ. Lahko je tudi kakšna romantična večerja, ker spiješ kozarček ali dva rdečega, samo za pogum. Sama sem probala, ker me je zanimalo, če so številne težave res samo zaradi psihe. In sem s tem dobila potrditev. Popustile so vse zavore. Saj ne prakticiram tega redno.. Mi pa pogovor s partnerjem ni pomagal. Sedaj pa je vse ok...

Seveda pa se strinjam s tem, kar je Tonja napisala, pogovor zna rešit težave, čeprav jih pri meni ni..

Pa veliko sreče.
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

dreamhorse napisal/-a:Ne me narobe razumet. Z alkoholom nisem mislila, da se ga vsakič, ko se s tipom dol dajeta koma napiješ.

Bejbi, vem, da nisi tega mislila, not to worry :) .
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka

uf, sem si oddahnila, sem že mislila, da me maš za kakega kronika... :D
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

dreamhorse napisal/-a:uf, sem si oddahnila, sem že mislila, da me maš za kakega kronika... :D

:rofl:
Lelii*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a Lelii* »

Tudi jas sm mela podobne težave, oz. jih še mam. Zadnič pa mi je on najprej malo z jezikom nato sva pa šla sexat in me ni tko bolelo. Pa mene v sedečem položaju tud skor nč ne boli.
Uporabniški avatar
Killah_babe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Killah_babe »

MsN napisal/-a: Kaj obcutis - razen bolecine, ko seksata ... te je sram, se ti gabi, se ne pocutis najbolj samozavestno glede svojega pocetja, te skrbi, da bi vaju kdo zalotil ipd.?
Kako pa fant reagira, ko reces, da te boli? Si kdaj kljub bolecini vztrajala v spolnem odnosu, samo zato, da bi mu ugodila, sama pa trpela?

p.s.: Koliko si pa stara?

sram me ni, gabi se mi ne, da naju bi kdo zalotu tud ne, sam je pa to mogoč da mi zmeri ni do seksa..sam ker se vidima sam med vikendi, pač včasih seksam na njegovo željo..ko rečem da me boli, upraša če gre bolj počasi al pa nežno, če ne pa nehama..sm pa trpela že tud, da bi njemu ugodila, sam sam kakih 2krat..stara sm 18,on pa 19..zdj učeri sma probala z lubrikantom, ko sva ga pr ginekologinji dobla..in je blo mal bolš..čist na začetku ko ga je prvič dal not, mi je ful pasalo, prav mravlince sm mela :) pol pa vedno manj..pol je pa že peklo pa bolelo in sma menjala položaje pa je isto blo, pol sva pa nehala..
I believe what I see,'cause seeing is believing!
Uporabniški avatar
Killah_babe
Sramežljivka
Sramežljivka

Lelii* napisal/-a:Tudi jas sm mela podobne težave, oz. jih še mam. Zadnič pa mi je on najprej malo z jezikom nato sva pa šla sexat in me ni tko bolelo. Pa mene v sedečem položaju tud skor nč ne boli.

ja,učer sva probala sedečega pa je ful majn bolelo..se mi zdi da me pr misijonarskem še najbol boli :(
Uporabniški avatar
Killah_babe
Sramežljivka
Sramežljivka

ajaa pa glede alkohola-enkrat smo bli pr njegovemu kolegu in sma se ga ful napila..in je un kolega šou nekam, in sm kr navalila na tipa :) ful potrebna pa to, ko drgač js nikol ne začnem :) se mu je fuul fajn zdelo, pa še mene je manj bolelo, čeprav pasalo mi ni..pol sva pa še klopco zun pred hišo uničla, ker sma bla preveč divja :) :D
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LitLgrL. »

killah_babe, kje pa maš svoj blog? ..
wanna fuck.. now!. *
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

mene tud v sedečem še najmn boli, pa mislm da je vzrok da mam jz ful kratko, on pa ma kr precej velzga :?
sam, kle se pol ne da lih neki ful naredit ne? :(
keri so še kakšni položaji pri katerih ne boli (tok)?
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Googi »

Nadine: jaz sem tudi mislila, da me boli (bolelo samo pri doggyju), ker ima pač malo večjega, vendar s časoma, ko sem se jaz sprostila, posledično bila tudi bolj vlažna in vzburjena, me ni več bolelo. Poskusita z dolgo predigro pa kakšen lubrikant uporabita. škoditi ne more :)
Odgovori