sicer pa,če že ni psiha,si pomislila da je mogoče kakšna spolno prenosljiva bolezen?ker to se tudi nikoli ne ve,nekatere od teh bolezni včasih sploh nimajo simptomov pa jih mogoče tudi ginekologinja brez posebnih testov ne more odkriti?

) in da se mora s tabo ukvarjati.

MsN napisal/-a: Kaj obcutis - razen bolecine, ko seksata ... te je sram, se ti gabi, se ne pocutis najbolj samozavestno glede svojega pocetja, te skrbi, da bi vaju kdo zalotil ipd.?
Kako pa fant reagira, ko reces, da te boli? Si kdaj kljub bolecini vztrajala v spolnem odnosu, samo zato, da bi mu ugodila, sama pa trpela?
p.s.: Koliko si pa stara?
pol pa vedno manj..pol je pa že peklo pa bolelo in sma menjala položaje pa je isto blo, pol sva pa nehala..
Lelii* napisal/-a:Tudi jas sm mela podobne težave, oz. jih še mam. Zadnič pa mi je on najprej malo z jezikom nato sva pa šla sexat in me ni tko bolelo. Pa mene v sedečem položaju tud skor nč ne boli.

ful potrebna pa to, ko drgač js nikol ne začnem
se mu je fuul fajn zdelo, pa še mene je manj bolelo, čeprav pasalo mi ni..pol sva pa še klopco zun pred hišo uničla, ker sma bla preveč divja