jz si pa ne predstavlam met take tašče

dobr moj bl prvi resn tip me je itaq skos skrivu pred starši kar mi je blo ful otročje in kukr sm slišala kaj mu je mt delala pa fotr skos žalila pa upila pa svašta..nč čudnga da me ni hotu predstavt ker pomoje neb bla dobra za njih, ker je kot prvo edinc kot drugo pa mamin sinčk a ob enm mu take dela da
no UGLAUNM
jz mam pa zdej že skor 2 let enkratnga tipa, z mtko pa fotrom se ful štekamo, pogovarjamo o debatah, hecamo, fotr zmeri kšne prbije, mt men govori kaj je kupla v intršparju al pa o kšnih popustih, vsakdanjih temal al pa mi čevlčke kaže

sploh se ne utikujejo v lajf lubija, prideva greva kamrčva, nikol ne prevrjajo,rekl so da nej povem karčm in da če bom kej rabla si nej uzamem..skratka, moja mt dela v isti firmi k njegova in se že od rpej poznata in je to čist res da je taka nežna, lušna mamica k je res tko materinska! nobenmu nč neb nkol nardila.. mogoče mi tut zto kej ne težijo k nism ne fina, ne nočm bit kej usiljiva, prikupna, prjazna, ful se rada pogovarjam pa ponavad se hitr uklopm.. pa tko na sploh, k grem zmeri rečejo kaj a že greš?? aja pa pr njih sm 1. u lajfu jedla krvavice pa vampe in so bli ful dobri

pa povnt akih stvari..res mt nč ne teži ej ma nč nč, zmer se smejemo, debatiramo, hecamo

tut vidm odnos do starejpga brata k ma punco 10 let pa žvijo v isti bajti sma d aje ločen pa se majo fajn, nč ne uletava al pa da jima bi težila..pač ful taka uredu sproščena človečkota

bi komot v isit bajti z njima živela