Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

uuuh, mnogo pikrih...recimo si nekaj novega kupim, ona:"že spet po nepotrebnem zapravljaš". ko si kej kupi draga tašča, pa pravi:" men nihče ne bo govoru, kaj si bom kupla in kaj ne."

"mulca, lena sta ko riti".

"ja, debela si, kar poglej se v ogledalo, nč se ne da skrit".

"joj kok maš pa ti debela bedrca"

"joj,kok maš pa ti redke lase"

pridem od frizerja: " sej se ti ja nč ne vidi, da bi te kej friziral".

najbolj me pa moti to, da je v bistvu name ljubosumna :D ker debela ali ne prav fancy oblečena, še zmer sm veliko MLAJŠA od nje insm si pri 20h lahko AVTO sama kupila...česar si ona ni mogla...:D
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:50, skupaj popravljeno 1 krat.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

~NIA~ napisal/-a:jest se tud šekar dobr zastopm z njimi.. Mi je pa prou čudn kr ta tedn ko je fant zjutri prespim pr njih, vstanem tazadna, grem tazadna od doma v šolo, po šoli grem po fanta na šiht (kr grem v šolo z njegovim avtom) in pol greva spet h njemu... popoudne mal do mene in pol spet h njemu prespat :)
pr njih itak nevem kaj bi lahk pomagala posravlat kr majo skos use čisto.. se vid da je edinc pa da jih nikol ni doma.. :?

ne da te hočem strašit, ampak pr men je tut tak od začetka zgledal...vse res najbolš na svetu. ampak zdej pa...no, ni več tko rožnato :D
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vojcha »

norolescentka napisal/-a:uuuh, mnogo pikrih...recimo si nekaj novega kupim, ona:"že spet po nepotrebnem zapravljaš". ko si kej kupi draga tašča, pa pravi:" men nihče ne bo govoru, kaj si bom kupla in kaj ne."

"mulca, lena sta ko riti".

"ja, debela si, kar poglej se v ogledalo, nč se ne da skrit".

"joj kok maš pa ti debela bedrca"

"joj,kok maš pa ti redke lase"

pridem od frizerja: " sej se ti ja nč ne vidi, da bi te kej friziral".

najbolj me pa moti to, da je v bistvu name ljubosumna :D ker debela ali ne prav fancy oblečena, še zmer sm veliko MLAJŠA od nje insm si pri 20h lahko AVTO sama kupila...česar si ona ni mogla...:D

joj, sam te sopa res krute..kaka bedrca imaš, in da imaš redke lase... :evil:
There''s no Devil, there''s just God when he''s drunk!
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica

vojcha, morda bi kdo rekel, da je samo poštena :wink: čeprav jst tega seveda ne verjamem :)

ja, saj čakam...priliko...ko bom lahko rekla tudi jaz njej take stvari...brez strahu, da bi me z bajte vrgla. ampak zaenkrat samo čakam...saj veš kaj pravjo...vse se vrača, vse se plača!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

pi?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:55, skupaj popravljeno 1 krat.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

sicer prav nekih pikrih se ne spomnim, me je pa ful prizadelo pri bivšem ... ko sem bla pri njemu, nisem nikoli hotela jesti (sem imela pač določene probleme za katere je on vedel, njegovi pa ne) in sem vedno rekla "ne hvala, sem jelda/nisem lačna/sem sita/mi ne paše jest" in mi je tak enih tretjič njegova mtka prbila "ja saj ti si tak skoz sita" ... sicer ni nič takega, ampak ton, s katerim je bilo rečeno...ne vem, to je edino kar mi je ostalo v spominu, ker me je res ful prizadelo in nisem več hotela it k njim
Houd de wereld tegen
Rhea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Frigate Bay

Neprebrana objava Napisal/-a Rhea »

norolescentka napisal/-a:ampak zaenkrat samo čakam...saj veš kaj pravjo...vse se vrača, vse se plača!

Ce gledam po izkusnjah moje mame, ki ze skoraj 30 let caka...hmnja, se oni stari vesci nic ne vraca, se manj pa za karkoli placuje. :evil:

Cakanje prijazno odsvetujem.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Ally.. Men se nezdi nč grozn, da ti je to rekla.. Neglede na to kake probleme maš.. Bi bla tud jz užaljena če punca mojga sina neb hotla nikol poskusit ničesar, ko bi bla pr nas.. Raje bi ji povedala za svoje težave al pa kej..
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

meni na pamet nebi padlo da bi dovolila svojim da bi kaj takega delali .. to je znasali se nad mojim tipom.. al karkoli..
eno spostovanje mora bit GOD DAMN IT! :<
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
black_lady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a black_lady »

ja jaz se z njegovo mamo in očetom full razumem. pa on se razume tudi z mojimi tak da glede staršev ni panike. ne štekam pa se z njegovo babico,ki skupaj živijo. boljše povedat ona se ne šteka z mano čeprav ji jaz nikoli nisem ničesar slabega nardila. s tipom se vidima samo med vikendom in tako sma se malo kombinirala malo pri meni malo pri njem. in enkrat ko sem bla tam me je kar pred njegovo sestro napadla da je to njena hiša in da to ni kurbnhaus :eek: :eek: šok! pa nikoli prej ni z mano grdo govorila ali kaj podobnega pa pozdravla je vedno pa vse. nevem kaj jo je primlo oz. kaj je ni primlo, verjetno pozabla tableto vzet. od takrat ne grem več k njemu ko je ona doma.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

KittyKiss napisal/-a:Ally.. Men se nezdi nč grozn, da ti je to rekla.. Neglede na to kake probleme maš.. Bi bla tud jz užaljena če punca mojga sina neb hotla nikol poskusit ničesar, ko bi bla pr nas.. Raje bi ji povedala za svoje težave al pa kej..

Se strinjam. Od mojga mami je bila vedno full užaljena, če nisem želela jesti ali pa sem čisto malo pojedla! Pa saj jo razumem, verjetno misli, da jo imaš za slabo kuharico!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

Oh ja, bilo je takih cvetk, da glava peče :D Enkrat sedimo pri fantu na terasi, pa me njegova mama (naj pripomnim da je zelo obsedena za raznimi shujševalnimi in videzom nasploh) pogleda v trebuh (na sebi sem imela eno tako konkratno ohlapno majčko) in reče :"Joj, kak trebuh maš, zgledaš kot da si noseča!" Moj odziv je pa bil :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
princes semika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princes semika »

ko tako berem vaše odgovore na to temo, bi želela dodati, da vsakega človeka boli isto...

vedno, ko se nekdo "spotakne" vate, pa ni važno osebnost ali izgled, vsakega človeka boli, sploh od takega od katerega tega ne pričakuješ, pri vseh opazkah je pa tud zelo pomemben ton oz. barva glasa, kar men kr postavi lase pokonci....

dodala bi pa še to, da bilokakšna opazka bila na vaš račun jo vrnite ob prvi priložnosti in z nasmeškom na ustnicah... to najbolj boli....

držte se babuške.... :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

jz si pa ne predstavlam met take tašče :lol: dobr moj bl prvi resn tip me je itaq skos skrivu pred starši kar mi je blo ful otročje in kukr sm slišala kaj mu je mt delala pa fotr skos žalila pa upila pa svašta..nč čudnga da me ni hotu predstavt ker pomoje neb bla dobra za njih, ker je kot prvo edinc kot drugo pa mamin sinčk a ob enm mu take dela da :?

no UGLAUNM :D :D :D
jz mam pa zdej že skor 2 let enkratnga tipa, z mtko pa fotrom se ful štekamo, pogovarjamo o debatah, hecamo, fotr zmeri kšne prbije, mt men govori kaj je kupla v intršparju al pa o kšnih popustih, vsakdanjih temal al pa mi čevlčke kaže :lol: sploh se ne utikujejo v lajf lubija, prideva greva kamrčva, nikol ne prevrjajo,rekl so da nej povem karčm in da če bom kej rabla si nej uzamem..skratka, moja mt dela v isti firmi k njegova in se že od rpej poznata in je to čist res da je taka nežna, lušna mamica k je res tko materinska! nobenmu nč neb nkol nardila.. mogoče mi tut zto kej ne težijo k nism ne fina, ne nočm bit kej usiljiva, prikupna, prjazna, ful se rada pogovarjam pa ponavad se hitr uklopm.. pa tko na sploh, k grem zmeri rečejo kaj a že greš?? aja pa pr njih sm 1. u lajfu jedla krvavice pa vampe in so bli ful dobri :lol: pa povnt akih stvari..res mt nč ne teži ej ma nč nč, zmer se smejemo, debatiramo, hecamo :) tut vidm odnos do starejpga brata k ma punco 10 let pa žvijo v isti bajti sma d aje ločen pa se majo fajn, nč ne uletava al pa da jima bi težila..pač ful taka uredu sproščena človečkota :lol: bi komot v isit bajti z njima živela :D
Odgovori