linkica napisal/-a:jaz pa sedaj ne jemljem 1 mesec KT in sem imela grozno menstruacijo... dolgo, z veliko krvavitve... kar prej nisem imela.
sedaj bom pocakala, ce se bo spremenilo, ce ne bom spet zacela nazaj jesti KT.
¤MiSsY¤ napisal/-a:Menetud zanima kaksne so nove moznosti kontracepcije ker naju bojo KT pokopale. Moj libido je grozn![]()
No sej ne recem, kdaj pa kdaj sm čist kul, polovico casa se mi pa prov ne da, sej ce bi se vsaj normalno ovlažila bi ze se slo, tko pa npr. nemorva met nobenga hitrga al pa sexa na kkem nenavadnem mestu ker jz rabm 45minut predigre. Ko sem začela tabletke jemat je blo nazačetk še vse kul, zdej pa katastrofa. Če ma kera kakšno pametno rešitev kar prosim z besedo na dan.....
Lilah napisal/-a:Mene pa nekaj zanima. Na neki strani sem brala vse o tabletkah Diane-35, pa piše (verjetno tako piše tudi pri drugih KT), da ne smeš kaditi, če jemlješ tabletke. Torej, koliko vas jemlje tabletke (po možnosti točno te), pa obenem tudi kadite?
**SiMoN@** napisal/-a:Jst bi potrebovala eno mnenje. in sicer, menjal bom KT, ko bom končala to tablico tablet. do zdej jemljem Logest, in sem zarad enih razlogov pač šaltala na Cilest, in zdravnica je rekla, da nej mam pavzo, v navodilih pa piše, da nimam 7-dnevne pavze. Je mela katera tak problem, in kaj je nardila? Razmišljam da se ravnam po navodilih ginekologinje, ampak vseen me daje, da bi poklicala v zd.
mary_t napisal/-a:Zdravo puncemislim, da je blo že kakšno podobno vprašanje, ampak vseeno nisem zasledila istega...
Tabletke logest jemlem že 2 meseca in zdaj se mi je pri 2. premoru zgodilo, da nisem dobila menstruacije..:S Vzela sem vse tabletke, se pravi, da nisem nobene pozabla, pa tudi ob isti uri sem jih jemala...Sej v navodilih piše, da če si jih jemal redno, ni verjetno, da bi bla noseča... Je mela kera podobn problem?
Shannon napisal/-a:Glivice najbrž nimajo veze s KT. Vprašaj raje gin., bo on najbolje vedu. Verjetno ti bo dal Canesten kremo in/ali svečke, da se ti bodo pozdravile glivice. Verjamem, da zna bit tole že leto in pol hudo nadležno.
Od nizkodoznih in brezplačnih imaš še Cilest in Femoden. Zadnje ti priporočam iz osebnih izkušenj, ker so tudi narejene tako, da preprečujejo zadrževanje vode in delanje celulita.