jullia_ napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:Ja, sej Špela je pa res grozn debela, mhm. Mislm, le kaj misl, da je taka, nej se mal v roke vzame no
Faaak no, sam res ne vem, al morjo met vse javne osebnosti 40 kil na 170 cm al kk?
Sej ne rečem, tele kratke kiklce ji res ne pašejo več, ker pač za tako postavo niso, ampak Špela je za moje pojme še vedno seksapilna ženska, kljub temu, da ma kak odvečen kg. Ne bit tko pikolovski no, ker popolnosti pač ni. Men ne bi blo zanimivo gledat na odru nekoga, k se bo lihkar zlomu, res ne.
sej ni treba bit ful pikolovski, da opaziš njen špeh
se strinjam, ni grozno debela. seksapilna pa za moje pojme pač ni, ker mi roza korzeti niso ravno vrhunec erotike.
pa itak da se bomo vsi ukvarjali z njeno postavo, če nam jo pa ves čas tišči v nos. kdo pa sploh opazi njene lepe oči in lesketajoče se lase, če se pa ženska namerno oblači tako, da kaže joške in noge.
njeno oblačenje je pač povezano z njeno skupino in s prodajo.pevci pač morajo imet nek imidž da se jih opazi (če se samo spomnimo gospoda dermote).Špelo imam možnost dostkrat videt v njenem prostem času ko gre na fitnes in morm rečt, da nikol ni čudno oblečena in da se vedno okusno obleče, in ne kaže vseh pomankljivosti.tud v obični trenirki smo jo že vidl, nenamazano in morm rečt, da men je ženska čist normalno luškana.predvsem pa tud zato, ker ni podlegla medijskemu svetu in ni shirala do kosti, kot je to dandanes v navadi.
tud enkrat že neki časa nazaj ej bil intaervju z marjetko in mašo iz turob angelsev, pa sta dobro povedale, na vprašanje če se rade tako an odru oblačita, da ne, ampak da tako pač more bit.rekle sta tudi da če bi lahko bi najrajš prišle v kavbojka in normalni majčki na oder, namesto v korzetu z volančki.
tako pač je, to je čist razumljivo.sicer pa kakorkoli, reklama še vedno supeva in očitno se jih pozabilo ne bo, ravno na račun špelinih oblin in tejčinega cvilenja
bouhica, zakaj naj shujša?a če bo shujašla jih boš kej rajš poslušala?
kakšna je je njena stvar in očitno je folku všeč.nevem pa zakaj bi zarad tega letela iz skupine, to se mi zdi skrajna diskriminacija.in toliko o tem še, če špela gre, atomiki propadejo