Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Neprebrana objava Napisal/-a Ange|ina »

A so dejansko komu všeč??? Ker men tole sploh ni jasn... Zgledajo k da bi sam za stare poslinjene ate pel.. mislm, ne mi zamert, sam men je to sramota za slovenski narod, k da bi se zajebaval iz slovenske narodne glasbe (avsenik se sigurno ponoč obrača v postlji :wink: ) Kaj pa vi mislte???

Angie
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Rio

Neprebrana objava Napisal/-a Lane »

Men osebno so pač čisto brez veze. Hočejo narediti nekakšno balkansko verzijo turbofolka v slovenščini in ni se jim glih najbolj posrečilo. Kakšen je njihov uspeh ne vem bi rekla da bolj slab, glede na to s čim vse hočejo pritegniti pozornost javnosti.

Sej ta Jani ne ve več kaj bi, je ze milijon skupin zamenu pa mu ni uspel je pač smotan in vem kaj govorim, ker ga poznam (sva iz istega kraja).

Ne nisem subjektivna gledam na to objektivno, sej na veselicah jih bojao najbrž vsi veseli ne (k bosta uni dve bujno oprsje kazali).

Sam za radijske postaje saj te komercialne pa ni primerna jaz takoj zamenjam postajo mi ni besedilo všeč.

Bi rekla ja, da je Avseniku slabo.

Samo moje skromno mnenje.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Mislm, da so slovenci kr navudšeni nad njimi..ni ga žura v Ljubljani, kjer ne bi slišu Brizgalne brizge v zadnjih par mesecih :nixweiss:

Da bi kupla njihov cd in bla ful fanica NIKAKOR, ampak sploh če sm pod dozo se pa rada zavrtim na njihovo glasbo, hehe :D

Vsekakor pa niso bogve kaj kar se kvalitete glasbe tiče.
Uporabniški avatar
lepoticka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a lepoticka »

Lane napisal/-a:.....sej na veselicah jih bojao najbrž vsi veseli ne (k bosta uni dve bujno oprsje kazali).

to je pa tut vse... žalostno... moškim se samo sline cedijo... sej se jih bojo naveličali... ko bo kaki joška vn padla pa ne bo več zanimivo... :D :lol:
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

no ja ko sm ju gledala na Ekstra, ko sta se slikali za nevemkvaže, in se mi je vse podrlo ...
no, če so ljudem všeč preveč zažgane, peroksidne bjonde, z občutno preveč kilogrami, pol ajde ... sam se skoz spomnm na pink in na stojo, ki je taka kot špela (mejhne podložene joške, pa preveč kil), sam da je ta črna ...
drgač sta pa punci čist luštni, sam res preveč solarija in preveč kože ... preveč žalostno, da se morš tko slačt, da spravš PGD Kašelj v trans ...

* prostovoljno gasilsko društvo
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Ahjej... Men je pa pesem čist ql. So prvi, ki so probal neki novga, kar v SLO še ni blo in to kljub vsemu ne gre kar na horuk.

Se pa strinjam, da majo čist zgrešen image. Preveč kože, preveč cilajo samo na vizuelno. Drugače sta mi pa punci čist ok in če se vam zdi, da mata onidve preveč kg potem mislim, da ni več pomoči za večino žensk, ki hodimo po naši ljubi materi Zemlji. C'mon...
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a bejbika »

maychy to je tko ... če ma J.Lo preveliko rit, Pamela prevelike umetne joške, pol lahk tut rečm, da ma samo ena Špela preveč kil za v mini krilo ...
in s tem NE žalim 70% ženske populacije, ampak mislim, da če se že pojavlja kot nevemkakšna "zana oseba", lahk rečem, da ma po mojem okusu preveč kilogramov ... sej jih ma moja sestrična tut preveč, pa ne skače okol v miniču pa hotkah ...
drgač pa vsak ma svoj okus in moj je tak in to je zgolj moje mnenje
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Re: Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

Ange|ina napisal/-a:(avsenik se sigurno ponoč obrača v postlji :wink: ) Kaj pa vi mislte???

S tem se pa jz definitivno ne bi strinjala. Zakaj bi se obracal? Jaz vcasih vozim dedijev avto in ko ga vzgem, se takoj zaslisi radio Vesljak. In v tistih tridesetih sekundah, ko avto peljem ven iz garaže, slisim na milijone nekih natolcevanje na spolnost v narodnih pesmih ipd. Prikrito seveda. Vcasih kar debelo pogledam.
Kar se pa tice Atomikov...glasba sicer ni po mojem okusu, tj, da bi jo poslusala vsak dan in ob vsaki priloznosti, mi pa totalno zažge. In sploh ni dvoma o tem, da zažge povsod.
In še izgled...njihova ciljna pubilka, so obiskovalci vaških veselic in podobnih zadev. In takim je taka glasba vsec. S to razliko, da njihove priljubljene narodne glasbe ne poje "zadekana" gospa srednjih let, ampak dve napol sleceni bejbi. Meni osebno to ni vsec, a vazno je, da je ostalim - in glede na to, kaksno guzvo imajo s koncerti in intervjuji, mislim da jih je se vedno ogromno.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

Ange|ina napisal/-a:A so dejansko komu všeč??? Ker men tole sploh ni jasn... Zgledajo k da bi sam za stare poslinjene ate pel.. mislm, ne mi zamert, sam men je to sramota za slovenski narod, k da bi se zajebaval iz slovenske narodne glasbe (avsenik se sigurno ponoč obrača v postlji :wink: ) Kaj pa vi mislte???

Angie

dejansko so ocitno zelo popularni... un njihou komad se kr naprej vrti.
sm pa pocekeru se na http://www.atomikharmonik.com in ugotovu da ta mesc recmo majo prakticno vsak dan kak nastop. torej so popularni :D
glede tega da mata spelci pa obcutno prevec kilogramou pa ne vem, sam tko po fotkah bi reku da ni krize. po tv pa ju se nism vidu...

PS: js jih ne poslusam.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

kaj hočmo - vse za ljubi kruhek, in sem spada tudi malce več gole kože. V show-biznisu brez tega ne prideš prav daleč, sploh kot ženska. Okej, če imaš ekstra talent in šolan glas, tud kam prideš, ampak so pa obline vseeno močno orožje.
Glede kilaže Špele se pa ne bi strinjala, zakaj pa se ne bi smela obleč kot ji paše, po mojem je čist luštna za pogledat, to dokazujejo mnenja moških, katerih večina ima na ženski raje kakšn kilco več. Tiste ki kritiziramo (žal sem včasih tudi jaz med njimi) kile na kašni estradnici, smo pomoje čisto po domače fovš, da so priljubljene, slavne, lepe in uspešne - nekaj pač moramo najt na njih, kar jih približa nam, navadnim smrtnicam.
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fiona »

mi dol visi...naj uzivata obe spelci in narod ki ju rad gleda...se pa ne grebem za njihovo muziko...glede kg...hm, punce, nekatere ste se ful razburjale nad oglasom, ko je en tip na forumu iskal pevko...pa je bil pogoj, da je suha in dobro izgleda....
Ne se toliko zajedat v videz...sta pac s kilami vred uspesne..pa se kazeta jih........Zarad njih pa ni moje zivljenje nic boljse ali slabse...
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

bejbika napisal/-a:no ja ko sm ju gledala na Ekstra, ko sta se slikali za nevemkvaže, in se mi je vse podrlo ...
no, če so ljudem všeč preveč zažgane, peroksidne bjonde, z občutno preveč kilogrami, pol ajde ... sam se skoz spomnm na pink in na stojo, ki je taka kot špela (mejhne podložene joške, pa preveč kil), sam da je ta črna ...
drgač sta pa punci čist luštni, sam res preveč solarija in preveč kože ... preveč žalostno, da se morš tko slačt, da spravš PGD Kašelj v trans ...

sej mogoce bi celo zgledalo ce bi mela kiklo pa majco prave welikosti ne pa da vse preko visi.
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Anchi napisal/-a:Kar se pa tice Atomikov...glasba sicer ni po mojem okusu, tj, da bi jo poslusala vsak dan in ob vsaki priloznosti, mi pa totalno zažge. In sploh ni dvoma o tem, da zažge povsod.

Seveda, tukaj pa se strinjam s tabo :). Včasih, ko malo :bia: paše kaj takega, folk ful ponori. Res pa je, da jih malo preveč sučejo...

Slika
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

¤MajC¤ napisal/-a:
bejbika napisal/-a:no ja ko sm ju gledala na Ekstra, ko sta se slikali za nevemkvaže, in se mi je vse podrlo ...

sej mogoce bi celo zgledalo ce bi mela kiklo pa majco prave welikosti ne pa da vse preko visi.

ma ja..sei una spelca..je cist suha....spela (tdruga) ma mau wec kilc ..sei a ni bla tut u kozmotu al nekje..kao hujsala.... ja no..pa sej ce niste opazle ma zrd teh kilc -oz. spehca n trebuhu- ona tut mau wisi gor kiklo potegneno -tko da popka.. pa tut top ma daljsi od une ...
em..pa muska je cist primitivno narjena..delajo pa zard dnarja ane...pa kao k se zabawajo pr tem..yah jz bi se tut "zabawala" ce bi zard ene take pesmi dubbla kesa kt.... ;D.....sam muska je pa cist za slowence narjena -pisana na kozo...pac folk ji nasede..in jim je fuuul newemkai.... uni pa dnar sluzjo ane.....
s tem wrtenjem te pesmi so pa tut pretirawal (muchooo) ...3x w enem weceru uzuni ..grrr.... sam kaj..k med slowencki zazge....
ewo pa se delcek besedila od ene pesmce njihowe..k wam bo sla cez kke 3 tedne ze posteno na .khm... ce jo bojo tut tok wrtel..;)) :

Mama pa pravi da sem premlada
da še ne znam imeti rada
pravi mi naj še malo počakam
a ko pa pade noč moj ljubi na uho mi šepeta…

Dej dej dej dej…

Hop Marinka pridi greva v galop
hop Marinka bolj živo in na poskok
potepinka pravijo ji vsi
navihane Marinke pa to sploh ne skrbi
navihane Marinke pa to sploh ne skrbi

aja...pa njihow now cd...je biu prejsnji tedn ze takoj najbolj prodajan cd prejsnjega tedna..jupi ane...
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Men so čist mim - sploh ne vem od kje so se vzel :roll:
Odgovori