Angie
Ange|ina napisal/-a:(avsenik se sigurno ponoč obrača v postlji) Kaj pa vi mislte???
Ange|ina napisal/-a:A so dejansko komu všeč??? Ker men tole sploh ni jasn... Zgledajo k da bi sam za stare poslinjene ate pel.. mislm, ne mi zamert, sam men je to sramota za slovenski narod, k da bi se zajebaval iz slovenske narodne glasbe (avsenik se sigurno ponoč obrača v postlji) Kaj pa vi mislte???
Angie
bejbika napisal/-a:no ja ko sm ju gledala na Ekstra, ko sta se slikali za nevemkvaže, in se mi je vse podrlo ...
no, če so ljudem všeč preveč zažgane, peroksidne bjonde, z občutno preveč kilogrami, pol ajde ... sam se skoz spomnm na pink in na stojo, ki je taka kot špela (mejhne podložene joške, pa preveč kil), sam da je ta črna ...
drgač sta pa punci čist luštni, sam res preveč solarija in preveč kože ... preveč žalostno, da se morš tko slačt, da spravš PGD Kašelj v trans ...
* prostovoljno gasilsko društvo
Anchi napisal/-a:Kar se pa tice Atomikov...glasba sicer ni po mojem okusu, tj, da bi jo poslusala vsak dan in ob vsaki priloznosti, mi pa totalno zažge. In sploh ni dvoma o tem, da zažge povsod.
¤MajC¤ napisal/-a:bejbika napisal/-a:no ja ko sm ju gledala na Ekstra, ko sta se slikali za nevemkvaže, in se mi je vse podrlo ...
no, če so ljudem všeč preveč zažgane, peroksidne bjonde, z občutno preveč kilogrami, pol ajde ... sam se skoz spomnm na pink in na stojo, ki je taka kot špela (mejhne podložene joške, pa preveč kil), sam da je ta črna ...
drgač sta pa punci čist luštni, sam res preveč solarija in preveč kože ... preveč žalostno, da se morš tko slačt, da spravš PGD Kašelj v trans ...
* prostovoljno gasilsko društvo
sej mogoce bi celo zgledalo ce bi mela kiklo pa majco prave welikosti ne pa da vse preko visi.