Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ja, sej Špela je pa res grozn debela, mhm. Mislm, le kaj misl, da je taka, nej se mal v roke vzame no :roll:

Faaak no, sam res ne vem, al morjo met vse javne osebnosti 40 kil na 170 cm al kk?
Sej ne rečem, tele kratke kiklce ji res ne pašejo več, ker pač za tako postavo niso, ampak Špela je za moje pojme še vedno seksapilna ženska, kljub temu, da ma kak odvečen kg. Ne bit tko pikolovski no, ker popolnosti pač ni. Men ne bi blo zanimivo gledat na odru nekoga, k se bo lihkar zlomu, res ne.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Sej js tud rajš njo vidm na odru kokr kakšno Žano k mi je čist mimo, sam te obleke ji res ne pašejo. Ne vem zakaj so se tko zapičl v to da mata isti stajling, ok sej luštno izpade sam če ma Špela zdej pač tako postavo ji tud ne more vse pasat. In tud sploh v živo pomojm ni taka kokr izpade v teh oblekah. Buuu stilistu.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Haha, mene je Špela dodala na myspace-u. :D No, to je bilo sicer že pred časom, pa dobro... Glasbe meni osebno nimajo neki spešl, ampak kot je že blo rečeno - za na veselicah takšna muska raztura (zlasti če človek že kej več spije pa ni več važno kaj pojejo in igrajo :D). Drugače pa mi je Tejči bolj luštna kot Špela (no, ona tudi, ampak samo na nekaterih slikah, pa ne v tistih nagravžnih kostimčkih oz. oblekcah in krilcih, pa z velikim izrezom). V tem v bistvu nobena.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 13. Jan. 2012 16:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

Špela v živo prau hudo zgleda...ne vem ampak tele tv in mediji jo rees naredijo ooogrooomno dondo...kot pravim, v zivo zgleda cisto drugace...in pa ja...tele njihove oblekice...v njih je res katastrofa...sam nimas kaj...to morajo furat in pika...morm rect, da je prav prijetna oseba in sploh ne taka bič kot jo predstavljajo nekateri mediji. :wink:
Misli pozitivno....
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Meni ma Špela zdej ful noro frizuro - dolge ravne laske pa spredi frfru :wink: ful se ji paše!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ma svojim kilam primerno naj se obleče. Ni mi jasno, kaj se tlači v tele mini oblekice.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

jagodka85 napisal/-a:Ja, sej Špela je pa res grozn debela, mhm. Mislm, le kaj misl, da je taka, nej se mal v roke vzame no :roll:

Faaak no, sam res ne vem, al morjo met vse javne osebnosti 40 kil na 170 cm al kk?
Sej ne rečem, tele kratke kiklce ji res ne pašejo več, ker pač za tako postavo niso, ampak Špela je za moje pojme še vedno seksapilna ženska, kljub temu, da ma kak odvečen kg. Ne bit tko pikolovski no, ker popolnosti pač ni. Men ne bi blo zanimivo gledat na odru nekoga, k se bo lihkar zlomu, res ne.

sej ni treba bit ful pikolovski, da opaziš njen špeh :lol:

se strinjam, ni grozno debela. seksapilna pa za moje pojme pač ni, ker mi roza korzeti niso ravno vrhunec erotike.
pa itak da se bomo vsi ukvarjali z njeno postavo, če nam jo pa ves čas tišči v nos. kdo pa sploh opazi njene lepe oči in lesketajoče se lase, če se pa ženska namerno oblači tako, da kaže joške in noge.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Moje mnenje je pa tako ... popolnoma nič nimam proti mal močnejšim puncam, ker sem tud jz vsak dan širša :D je pa tko, da mam kar nekaj mal močnejših prjatlc, ki se v svoji koži dobr počutjo ... pa tud moj fant ma kar dost materiala :) no to je bil uvod v to, kar bom povedala, da me ne bo takoj kdo napadu ...

Špela se mi zdi zelo debela in kar mi je grozno je to, da hoče bit neka huda ženska in se pol oblač v neke miniaturne oblekce, nič ne bi rekla, če bi se malo bolj zakrila :)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Tako tudi jaz mislim. Postavo ima bolj močno in če bi se temu primerno znala obleči, bi ne prav zavidljive dele telesa prikrila, pokazala pa bi tisto, kar je na njej vredu. Saj si lahko urejen in stilsko podoben drugim članom skupine tudi drugače, ne da mora tudi ona nositi neprimerne oblekce itd. kot Tejči.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

^^Se strinjam, drugač mi pa tako na splošno sploh ni tolk debela, ma pač par napak, ki bi jih lohka zakrila, ampak ne, ona še naprej fura minimalistične oblekce in dela budalo iz sebe ... ampak tako je ko je človek zaljubljen sam vase in misle da je popoln!
me2you
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me2you »

jooooj,kok ste kritične..upam,da ste tudi do sebe vsaj 10% tolk :D pa a je kdo pomisli,da mogoče to MORA nosit??Direktiva nadrejenih? :? ni ne? dajmo malo tudi z drugega zornega kota stvari pogledat :wink:
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

Atomikov sicer ne poslušam, ampak ko smo že pri oblačilih Špele in Tejči - vsaj malo usklajeni morata biti, ker sta vendar v isti skupini, oblekce pa morajo biti take bolj navihane in "turbo", saj tudi avstrijske deklice iz Tirolske nosijo nekaj podobnega (govorim o glasbenih skupinah). :) Stvar okusa pa je, če je ljudem to všeč ali ne. Špela sicer preveč postavlja svoje oprsje v ospredje, glede njene postave pa mislim, da nima smisla debatirat. Saj ni tam zato, da bi bila fotomodel ali manekenka. Nimajo vsi perfektne postave, dajte si že to dopovedat. :wink:
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

me2you napisal/-a:jooooj,kok ste kritične..upam,da ste tudi do sebe vsaj 10% tolk :D pa a je kdo pomisli,da mogoče to MORA nosit??Direktiva nadrejenih? :? ni ne? dajmo malo tudi z drugega zornega kota stvari pogledat :wink:

Dobr bi tud blo, ce bi ji kdo dal direktivo, naj shujsa, drgac bo letela iz skupine :twisted:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jullia_ napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:Ja, sej Špela je pa res grozn debela, mhm. Mislm, le kaj misl, da je taka, nej se mal v roke vzame no :roll:

sej ni treba bit ful pikolovski, da opaziš njen špeh :lol:

se strinjam, ni grozno debela. seksapilna pa za moje pojme pač ni, ker mi roza korzeti niso ravno vrhunec erotike.
pa itak da se bomo vsi ukvarjali z njeno postavo, če nam jo pa ves čas tišči v nos. kdo pa sploh opazi njene lepe oči in lesketajoče se lase, če se pa ženska namerno oblači tako, da kaže joške in noge.

njeno oblačenje je pač povezano z njeno skupino in s prodajo.pevci pač morajo imet nek imidž da se jih opazi (če se samo spomnimo gospoda dermote).Špelo imam možnost dostkrat videt v njenem prostem času ko gre na fitnes in morm rečt, da nikol ni čudno oblečena in da se vedno okusno obleče, in ne kaže vseh pomankljivosti.tud v obični trenirki smo jo že vidl, nenamazano in morm rečt, da men je ženska čist normalno luškana.predvsem pa tud zato, ker ni podlegla medijskemu svetu in ni shirala do kosti, kot je to dandanes v navadi.
tud enkrat že neki časa nazaj ej bil intaervju z marjetko in mašo iz turob angelsev, pa sta dobro povedale, na vprašanje če se rade tako an odru oblačita, da ne, ampak da tako pač more bit.rekle sta tudi da če bi lahko bi najrajš prišle v kavbojka in normalni majčki na oder, namesto v korzetu z volančki.
tako pač je, to je čist razumljivo.sicer pa kakorkoli, reklama še vedno supeva in očitno se jih pozabilo ne bo, ravno na račun špelinih oblin in tejčinega cvilenja :D

bouhica, zakaj naj shujša?a če bo shujašla jih boš kej rajš poslušala?
kakšna je je njena stvar in očitno je folku všeč.nevem pa zakaj bi zarad tega letela iz skupine, to se mi zdi skrajna diskriminacija.in toliko o tem še, če špela gre, atomiki propadejo :wink:
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Ok sej človek razume da morajo imeti neko izdelano zunanjo podobo ampak žal je Špela res kot šunka v teh oblekicah. Sej načeloma punca ne zgleda slabo in v "civilu" je res nejbrž čist ok.
@Purple: mogoče pa nekaterim Špeline oblekice niso všeč ravno tako kot teb niso všeč npr: Tomijevi nalakirani nohti :wink: :D
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov
...
Odgovori