v kakšnem položaju skupaj zaspita?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

nimama z njim posebnega položaja, pač zaspim kkr zaspim
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 10:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
miska20
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a miska20 »

lucky_girl napisal/-a:
renatka_ napisal/-a:Oba leživa v isti smeri (kažem mu hrbet) on me pa objame. Tko mi najbl paše. :wink:

tud midva tko zaspiva..... meni paše ker me on objame....

men tut tko najbolj paše..in največkrat tko zaspima, sam zjutri sma pa obrnjena čist kontra..ponavad jst proti zidu, on pa proti omaram... :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

meni se samo ena stvar zdi smešna pri vaših odgovorih. spiva v X položaju, ker MI tako najbolj paše. a vašim fantom tudi tako najbolj paše, a nimajo pravog glasa? :)
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Midva ponavad zaspiva tako da z glavo ležim na njem, on pa me objema, ali pa položaj žlička. Velikokrat se pa naredi, da kmalu greva vsak na svojo strn, ker nama je preveč vroče; saj men in potem ne morem spat. Pa še trza med spanjem :D . Zjutri pa cartkanje ponavad še kake pol urce do urco pa pol...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Oba na boku jaz ga pa od zadej objamem...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Liaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Liaaa »

Midva tud ponavadi spiva tako kot so nekatere opisale.. Včasih sem js na boku obrnjena s hrbtom proti njem, on pa me objame.. tak mi je res najlepše :) ko se tak počutim varno, ko me on tak fejst stiska.. Drugič pa njem paše, da js njega stisnem pa zamenjava položaj ;)..
Seveda je tak pred spanjem.. in v tem položaju zaspiva.. zju3 je pa situacija itak cist drgacna ;)
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Midva kot prvo razmišljava da bi vsak svoj kovter nabavla.Mava enega in je kriza...Sicer je velik,ampak ga zmer eden na eno eden pa na drugo stran vleče. Mava francosko posteljo,kar je safr.vsakič ko se obrnem se že skor v njega zaletim. On ne mara da mu v glavo diham,tko da mam en položaj že avtomatsko izključen in lahko ležim samo na enem boku. Navajena sem spat po diagonali čez posteljo (tud sama mam doma francosko)...In mja...to je ko sem z njim seveda nemogoče :D Ko bova midva kupovala svojo postlo bo ziher 2× 2 metra,pa najboljš da še električno ograjo dava vmes da se ne bova motla :D

Sej se prej objameva pa pocartava, ampak sva oba taka da sovraživa če eden drugmu diha za vrat,se ga dotika,poriva dol s postle...HALO!
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Midva imava pa pri meni ta veliko zakonsko posteljo, sam zgleda da spiva ful skupi, ker se tud zbujava tako (na moji strani je vedno fuuul prostora frej),
zaspiva ponavad v žlički, sm se kar navadla, čeprav se dostkrat po nekaj časa zavalim mal stran od njega, da se dam v svoj položaj, on bi me pa skoz stiskal in držal za joške, hehe... :lol:

Tko da zdej nameravam menjat posteljo za novo in manjšo, ker mi bo tud prostorsko bolj odgovarjalo.
Zdaj se odločava med 140 in 160 širine. :D
Z bivšim sva imela 140 in je blo čist kul.
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rose8 »

midva zaspiva najpogosteje tako sva oba na boku, on leži za menoj in me objame od zadaj k sebi, tako sva kot ulita. tako najraje in najležje zaspim, v njegovem objemu se počutim varno... včasih pa tudi tako da leživa drug proti drugemu ali pa da on leži na hrbtu jaz pa z glavo na njegovih prsih. mmmmmm.......
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

Mimi_M napisal/-a:
Tko da zdej nameravam menjat posteljo za novo in manjšo, ker mi bo tud prostorsko bolj odgovarjalo.
Zdaj se odločava med 140 in 160 širine. :D
Z bivšim sva imela 140 in je blo čist kul.

Aaaaaa :eek: ? Men je 140 komi za enga lih prou?!!!!!
TiGy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TiGy »

vsak na svojo stran obrnjena :D
BrIng OuT tHe BeAst
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jowko »

Tko da jo jst objamem od ozadi in tko tud spiva celo noč :D
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

Ja,midva tut zaspiva objeta in se stiskava celo noč! Če nama je pa vroče,se pa sam odkrijeva in se stiskava dalje... :)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Zaspiva... Zelo različno. Najlaže pa tako, da se s hrbti dotikava, da sva vsak obrnjena v svojo smer. Pa žlička zadnje čase kar ratuje :D - prej nikoli ni, ker sem se preveč utesnjeno počutila, ampak mi zadnje čase kar paše... Njemu je bilo pa tako od nekdaj najbolj všeč, čeprav mu grejo noro na živce moji lasje, ki ga žgečkajo :D . Ko pa dejansko zaspiva, mi je pa popolnoma vseeno kako pa kje sva, raje vidiva, da se čim manj dotikava, ker se ob vsakem premiku drug drugega zbudiva in sva naslednji dan zaspana bolj kot pa če sploh ne bi spala. Se pa zjutraj običajno spet spraviva v žličko...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

do zadnjega momenta, preden zaspiva se na vso moč stiskava, pol se pa vsak na svojo stran obrneva in kolikor možno narazen.
ni mi fajn ce mi nekdo v faco diha, njemu pa tudi ne.
Odgovori