v kakšnem položaju skupaj zaspita?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
diamond girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

v kakšnem položaju skupaj zaspita?

Neprebrana objava Napisal/-a diamond girl »

upam da tema še ne obstaja!

napište v kakšnem položaju skupaj zaspita,v kakšnem najraje ti z njim zaspiš in ali imata kakšno ime za položaj.

midva zaspiva tako da mu jaz kažem hrbet on me pa objame in sva ulita skupaj,pravi pa temu položaju sklečka al pa kahlca :D men ta položaj najbol ustreza ker se počutm varno k me on objame.včasih zaspiva tudi tako da sva obrnjena en proti drugemu.
Danza
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Danza »

Ponavad zaspiva objeta tko kt si ti razlozila:P
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Vsak v svojem kotu. Meni paše, da sem obrnjena proti zidu, njemu pa paše, da je obrnjen proti omaram. Meni ne paše, da me objema, ker potem tekom noči ostanem brez deke in koc, pa še ves prostor mi zavzame, prav tako mi ne paše, da bi zaspala drug proti drugemu, ker mi gredo na živce lasje in pa sapa... V 99% sva vsak na svojem delu postelje.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Tonja napisal/-a:Vsak v svojem kotu. Meni paše, da sem obrnjena proti zidu, njemu pa paše, da je obrnjen proti omaram. Meni ne paše, da me objema, ker potem tekom noči ostanem brez deke in koc, pa še ves prostor mi zavzame, prav tako mi ne paše, da bi zaspala drug proti drugemu, ker mi gredo na živce lasje in pa sapa... V 99% sva vsak na svojem delu postelje.

točno :D midva se objameva prej in sva nekaj časa tako, potem pa eden da drugemu lupčka in zleze na svoj konec postelje. Ponavadi pa spiva s hrbti drug proti drugemu al pa se samo z ritma dotikava.Vsak na svojem boku,z nogami pri bradi :D
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^ hehe midva tut. preden greva spat gledava tv, pa se takrat stiskava. pol k je konc programa, si dava lupčka pa svak na svoj konc pojstle :D
mogoče bi on lahko spal objet, ampak jest ne prenesem, da mam pol okol glave topu zrk brez kisika k ga on izdiha, pa da mi ukrade koutr, pa da ne morm normaln nog pa rok stegnt.
drgač se pa oba toook premetavava, da sva razmišlala, da bi če bi kdaj skupi žvela, mela vsak svojo pojstlo, al pa rees ogromno zakonsko
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Js tut ne morem zaspat, da se objemava. Kr rabm velik placa, ko spim, se čist preveč premetavam med spanjem. Pa tut preveč me mot sapa, kr mi pol preveč vroče rata. Tko da lepo vsak v svojem kotu. :D
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

zaspima tako, da ga jsz objemam, zbudima se pa čisto narazen ker nama je ponavadi ful vroče pa ne morema bit skoz skupi stisnjena
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: v kakšnem položaju skupaj zaspita?

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

diamond girl napisal/-a:midva zaspiva tako da mu jaz kažem hrbet on me pa objame in sva ulita skupaj

:ja: Pri nama je podobno, le da ponavadi zamenjava vlogi; on meni kaže hrbet, jaz pa ga objamem. ;)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Ponavad zaspiva v takem položaju kot je diamond girl napisala...včasih sva pa tud oba na hrbtu pa se drživa za roke kot enedva stara zakonca :D
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *pikiča* »

jst tut ne maram da se ful stiskava skupi k mi je pol vroče,sam mi pa on zameri ko mu obrnem hrbet :?
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Midva tudi zaspiva tako, da me on objema. Zbudiva se pa vsak na svoji strani, le noge imava čisto prepletene :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Oba leživa v isti smeri (kažem mu hrbet) on me pa objame. Tko mi najbl paše. :wink:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
natašika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a natašika »

on zaspi na hrbtu na svoji strani, jaz zaspim na trebuhu na svoji strani.. mah kaj se boma nekaj stiskala, se itak čez dan.. :P plus tega, je pol tak vroče in zaspanec ni lih najboljši.. hehe
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

midva pa spima, tak kot ste že rekle nekatere, da mu jaz kažem hrbet, on pa me objame. al pa obratno - da mi on kaže hrbet, pa jaz njega objamem. včasih pa tudi tak, da on leži na hrbtu, jaz pa na boku, pa ga objamem. objeta pa sma vedno, tudi če je ne vem kak vroče. razen, če se mulima, pa še takrat vedno en popusti. :D
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LitLgrL. »

čist odvisno od dneva, večera.. skor vsakič drugače. vedno je nekak drugače.. vsaj malo. nazdanje sma bla obrnjena drug proti drugemu, prepletena z nogami in moja glava je počivala na njegovih prsih.. :wink:
wanna fuck.. now!. *
Odgovori