v kakšnem položaju skupaj zaspita?
lucky_girl napisal/-a:renatka_ napisal/-a:Oba leživa v isti smeri (kažem mu hrbet) on me pa objame. Tko mi najbl paše.
tud midva tko zaspiva..... meni paše ker me on objame....
men tut tko najbolj paše..in največkrat tko zaspima, sam zjutri sma pa obrnjena čist kontra..ponavad jst proti zidu, on pa proti omaram...

Midva tud ponavadi spiva tako kot so nekatere opisale.. Včasih sem js na boku obrnjena s hrbtom proti njem, on pa me objame.. tak mi je res najlepše
ko se tak počutim varno, ko me on tak fejst stiska.. Drugič pa njem paše, da js njega stisnem pa zamenjava položaj
..
Seveda je tak pred spanjem.. in v tem položaju zaspiva.. zju3 je pa situacija itak cist drgacna

Seveda je tak pred spanjem.. in v tem položaju zaspiva.. zju3 je pa situacija itak cist drgacna

Midva kot prvo razmišljava da bi vsak svoj kovter nabavla.Mava enega in je kriza...Sicer je velik,ampak ga zmer eden na eno eden pa na drugo stran vleče. Mava francosko posteljo,kar je safr.vsakič ko se obrnem se že skor v njega zaletim. On ne mara da mu v glavo diham,tko da mam en položaj že avtomatsko izključen in lahko ležim samo na enem boku. Navajena sem spat po diagonali čez posteljo (tud sama mam doma francosko)...In mja...to je ko sem z njim seveda nemogoče
Ko bova midva kupovala svojo postlo bo ziher 2× 2 metra,pa najboljš da še električno ograjo dava vmes da se ne bova motla
Sej se prej objameva pa pocartava, ampak sva oba taka da sovraživa če eden drugmu diha za vrat,se ga dotika,poriva dol s postle...HALO!

Sej se prej objameva pa pocartava, ampak sva oba taka da sovraživa če eden drugmu diha za vrat,se ga dotika,poriva dol s postle...HALO!
Midva imava pa pri meni ta veliko zakonsko posteljo, sam zgleda da spiva ful skupi, ker se tud zbujava tako (na moji strani je vedno fuuul prostora frej),
zaspiva ponavad v žlički, sm se kar navadla, čeprav se dostkrat po nekaj časa zavalim mal stran od njega, da se dam v svoj položaj, on bi me pa skoz stiskal in držal za joške, hehe...
Tko da zdej nameravam menjat posteljo za novo in manjšo, ker mi bo tud prostorsko bolj odgovarjalo.
Zdaj se odločava med 140 in 160 širine.
Z bivšim sva imela 140 in je blo čist kul.
zaspiva ponavad v žlički, sm se kar navadla, čeprav se dostkrat po nekaj časa zavalim mal stran od njega, da se dam v svoj položaj, on bi me pa skoz stiskal in držal za joške, hehe...

Tko da zdej nameravam menjat posteljo za novo in manjšo, ker mi bo tud prostorsko bolj odgovarjalo.
Zdaj se odločava med 140 in 160 širine.

Z bivšim sva imela 140 in je blo čist kul.
midva zaspiva najpogosteje tako sva oba na boku, on leži za menoj in me objame od zadaj k sebi, tako sva kot ulita. tako najraje in najležje zaspim, v njegovem objemu se počutim varno... včasih pa tudi tako da leživa drug proti drugemu ali pa da on leži na hrbtu jaz pa z glavo na njegovih prsih. mmmmmm.......
-
- Debatorica
Zaspiva... Zelo različno. Najlaže pa tako, da se s hrbti dotikava, da sva vsak obrnjena v svojo smer. Pa žlička zadnje čase kar ratuje
- prej nikoli ni, ker sem se preveč utesnjeno počutila, ampak mi zadnje čase kar paše... Njemu je bilo pa tako od nekdaj najbolj všeč, čeprav mu grejo noro na živce moji lasje, ki ga žgečkajo
. Ko pa dejansko zaspiva, mi je pa popolnoma vseeno kako pa kje sva, raje vidiva, da se čim manj dotikava, ker se ob vsakem premiku drug drugega zbudiva in sva naslednji dan zaspana bolj kot pa če sploh ne bi spala. Se pa zjutraj običajno spet spraviva v žličko...

-
- Cosmopsiho