Žana

Slavni na sto in en način.
Odgovori
katika87
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nm

Neprebrana objava Napisal/-a katika87 »

sej nimam nč proti (sej ne zgleda slabu, nimam nč proti joškom :) in oblekica ka jo je nardila mi je všeč...) sm posluha pa nima ona ne poje ona krul ko neka žival...še posebi v eni pesmi-ne vem naslova
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Žanin fant ... mmm...luškan pune :love:

Skuapj sta pa res huda :gut:
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

Njenega komada Druga violina ne prebavljam. Slika

Do zdej se mi to še ni zgodilo, ma ko ga čujem po radiu takoj (!) zamenjam postajo.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

joj joj

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

pravkar sem se vrnila z nastopa žane v extremu...pojma nimate kaj govorite..punca je pela super in to V ŽIVO!Pela pa je svoje,hrvaške...celo od pussycat dolls in morem povedat da prekleto bolje od originala.Plus tega pa je god damned huda bejba.Da se ne menimo koliko energije ima.S fantom sma skratka prišla navdušena domov.Super je bilo.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

eh,pa ne morš po slikat sklepat.Na oni sliki ko je v nekem rdečem usnju je eetak katastrofa ja.samo v resnici so zizike full lepe.splooooh niso prevelike,v bistvu sploh niso nevem kako velike.sicer se strinjam da v obraz ni neka lepotica,ampak ta kratka frizurca ji pa sto odstotno paše.Ženska je zakon.Jaz bi tud mela tako postavico :roll: hehe...glede na to,da sem jo prvič vidla v živo,nimam kaj.Kdo je zdaj tak aktualn?Aja,rečimo tak:nobena od teh znanih pevk pa igralk mi ni tak všeč.pa so na slikah,po televiziji-kjer so spredelane s fotomontažo pa ne vem še š čem.Ona pa je eetak naravno carska,ne prosim gledat njenih slikic...
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

o a to je njen fant sedaj :eek:

Madona je pa zadela "đekpot ":D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Men ma pa premejhno glavo :D Ne vem, neki se mi tm zgori ne sklada preveč, pa nism čist zihr kaj. :)
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

jaz sn žano vidla enkrat ko sn bla na vecerji na ptuju ..vsi smo namrec kasneje sli gledat cetinskija..in smo sedeli za isto mizo kr se tam locijo s pregradami in da vam povem da so jo par krat pustli samo zenska je non stop gledla proti nam VSEM JE BLO NEPRIJETNO pa smo se pac smejale kr drugac bi res vse skup se bol idiotsko ispadlo..tak da tu se mi je malo zdelo tak te...

drugac meni osebno vredu zgleda pa lepo postavo ma ampak o petju pa bodimo realisticni nima ravno najbolj sfacinirani glas...pesem ze lahko v uho pride ampak glas pa definitivno ni nekaj pa sn jo tud cula v zivo pet..

ma ne zaj meni tu profesionalci govorit da je ona v extremu pela in bla tok huda...AH dejte no...nevem kak bi rekla ce bi ti ena od pussycat dolls zapela pesem..po moje bi skup padla :lol:

brez zamere...sam realisticno
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

realisticno? hmm...no go! realno :ja:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

no, še malo "svežih" slikic od Žane :) 28.07. - Bollywood, Metlika

pol je še kr neki njenih slikic, sam men se jih trenutno ne da še 1x iskat :D
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

Njen glas... Hja, o tem bi se dalo razglabljati- meni osebno čisto povprečen glas, glede točnosti v živo, hja, meni na Emi Druga violina glih ni bla nekaj extra, ker pač ni za njeno lego glasu in določenih tonov ne more zapet. Barva glasu pa tudi ni najlepša (čisto subjektivno gledano). Izgled- ni slaba, ampak ni pa neka izstopajoča lepotica.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

meni je pa druga violina ful všeč :gut:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

Ko je na playback "odpeta" mene tudi ne moti :D V živo pa :?
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

:nein: aa men se ne dopade. zdj pa sploh ne ker se je ostrigla. mi je bla prej ful lepša kukar pa zdj. pa še u živo njeno petje...a ugrem... :D
no komadi se mi njeni tud ne zdijo, razn amor amor.
aja pa migat tud ne zna kaj preveč. sklepam iz odaje spet doma. zvezde plešejo :D
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

rdeče vrtnice napisal/-a::nein: aa men se ne dopade. zdj pa sploh ne ker se je ostrigla. mi je bla prej ful lepša kukar pa zdj. pa še u živo njeno petje...a ugrem... :D
no komadi se mi njeni tud ne zdijo, razn amor amor.
aja pa migat tud ne zna kaj preveč. sklepam iz odaje spet doma. zvezde plešejo :D

V oddaji Spet doma (kar sm pač zasledila, ker oddaje ne spremljam redno) pleše zelo dobro. Občutek za ritem ma. Meni se je zdela super. O glasu pa ne bi..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Odgovori