Žana
joj joj
pravkar sem se vrnila z nastopa žane v extremu...pojma nimate kaj govorite..punca je pela super in to V ŽIVO!Pela pa je svoje,hrvaške...celo od pussycat dolls in morem povedat da prekleto bolje od originala.Plus tega pa je god damned huda bejba.Da se ne menimo koliko energije ima.S fantom sma skratka prišla navdušena domov.Super je bilo.
eh,pa ne morš po slikat sklepat.Na oni sliki ko je v nekem rdečem usnju je eetak katastrofa ja.samo v resnici so zizike full lepe.splooooh niso prevelike,v bistvu sploh niso nevem kako velike.sicer se strinjam da v obraz ni neka lepotica,ampak ta kratka frizurca ji pa sto odstotno paše.Ženska je zakon.Jaz bi tud mela tako postavico
hehe...glede na to,da sem jo prvič vidla v živo,nimam kaj.Kdo je zdaj tak aktualn?Aja,rečimo tak:nobena od teh znanih pevk pa igralk mi ni tak všeč.pa so na slikah,po televiziji-kjer so spredelane s fotomontažo pa ne vem še š čem.Ona pa je eetak naravno carska,ne prosim gledat njenih slikic...

jaz sn žano vidla enkrat ko sn bla na vecerji na ptuju ..vsi smo namrec kasneje sli gledat cetinskija..in smo sedeli za isto mizo kr se tam locijo s pregradami in da vam povem da so jo par krat pustli samo zenska je non stop gledla proti nam VSEM JE BLO NEPRIJETNO pa smo se pac smejale kr drugac bi res vse skup se bol idiotsko ispadlo..tak da tu se mi je malo zdelo tak te...
drugac meni osebno vredu zgleda pa lepo postavo ma ampak o petju pa bodimo realisticni nima ravno najbolj sfacinirani glas...pesem ze lahko v uho pride ampak glas pa definitivno ni nekaj pa sn jo tud cula v zivo pet..
ma ne zaj meni tu profesionalci govorit da je ona v extremu pela in bla tok huda...AH dejte no...nevem kak bi rekla ce bi ti ena od pussycat dolls zapela pesem..po moje bi skup padla
brez zamere...sam realisticno
drugac meni osebno vredu zgleda pa lepo postavo ma ampak o petju pa bodimo realisticni nima ravno najbolj sfacinirani glas...pesem ze lahko v uho pride ampak glas pa definitivno ni nekaj pa sn jo tud cula v zivo pet..
ma ne zaj meni tu profesionalci govorit da je ona v extremu pela in bla tok huda...AH dejte no...nevem kak bi rekla ce bi ti ena od pussycat dolls zapela pesem..po moje bi skup padla

brez zamere...sam realisticno
no, še malo "svežih" slikic od Žane
28.07. - Bollywood, Metlika
pol je še kr neki njenih slikic, sam men se jih trenutno ne da še 1x iskat

pol je še kr neki njenih slikic, sam men se jih trenutno ne da še 1x iskat

Njen glas... Hja, o tem bi se dalo razglabljati- meni osebno čisto povprečen glas, glede točnosti v živo, hja, meni na Emi Druga violina glih ni bla nekaj extra, ker pač ni za njeno lego glasu in določenih tonov ne more zapet. Barva glasu pa tudi ni najlepša (čisto subjektivno gledano). Izgled- ni slaba, ampak ni pa neka izstopajoča lepotica.
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
rdeče vrtnice napisal/-a::nein: aa men se ne dopade. zdj pa sploh ne ker se je ostrigla. mi je bla prej ful lepša kukar pa zdj. pa še u živo njeno petje...a ugrem...![]()
no komadi se mi njeni tud ne zdijo, razn amor amor.
aja pa migat tud ne zna kaj preveč. sklepam iz odaje spet doma. zvezde plešejo
V oddaji Spet doma (kar sm pač zasledila, ker oddaje ne spremljam redno) pleše zelo dobro. Občutek za ritem ma. Meni se je zdela super. O glasu pa ne bi..
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.