Kako to, da še nima svoje teme?
Ker na več forumih zasledim diametralno nasprotna stališča o njenih pevskih kvalitetah, mislim, da ima tema potencial za burno izmenjavo mnenj.
Pa seveda tudi mnenja o oblekah, joških in frizuri itd
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
meni je pa ona ful všeč. lušna punca. pesem mi je bla pa tud zakon. se mi pa zdi da ima dost močan vokal. sodelavka, ki jo pozna, je rekla, da je ona prej pela v rock bendu in da ji ta zvrst nekako bolj paše, glede na njen glas. po njenem mnenju.
Men je Žana vizualno ušeč.. Mela je lepo obleko na Emii čist prelepa..
Glas mi ni nevem kaj dobr Proti joškam pa tut nimam nč,hvala bogu če jih in se z njimi dobro počut
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe. ( Dior )
Meni je tudi všeč, samo na EMI je čist preveč fušala, pač za petje v živo rabiš določeno prakso...drugače pa vredu komad, pa joški tud ker so neke normalne velikosti in ne ono ko na 3km vidiš da so umetni.
Včasih ko je še furala tak cheap stil mi sploh ni bla všeč. zdej k se je pobarvala, umirila je pa ful boljša. Glas ni neki ful dobrega, se pa trudi i guess. pesem na Emi je bla tut dobra (vsaj besedilo).
Meni je tud bla všeč na Emi. Pesmica mi je bla fajn, stil tudi, samo pevsko malo majn. S to barvo in videzom mi dosti boljše zgleda. Mi je bla prav simpatična včeri.
Ok, vizualno mi je ženska čist , ampak petje pa mislm, da ji nekako ne gre. Tist komad, ki ga je pela na Emi se mi je zdel totalno brez duše, brez energijske eksplozivnosti. V glavnem, nič posebnega, da bi človek lahko rekel vau!