Australia`s next top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Hvala bogu, s tistim obrazom ni bila za nikamor ( da ne omenjam obnašanja :roll: )...
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Meni osebno so najboljše slike od Madeline pa Eboni + še od ene blontne, pa se nemorem trenutno spomnit imena. Od deklet mi niti ena ne izstopa, neke povprečne so pa še skrajno dolgočasne.
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
^Tajca^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ^Tajca^ »

Men je najbolš Simone, ker se ne meče vn (kot npr. Lara :roll: ) pa ful mi je luštkana pa simpatična. Vse punce v živo ful bol povprečno zgledajo kokr na fotkah, pr ameriškem pa se mi je zdel da so tud v živo bol zanimive :)
You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

Zakaj je šla domov Caroline? (nisem gledala)
Uporabniški avatar
punchxyka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a punchxyka »

sama je spakirala kovčke in šla pač kao da ji je bolj pomemben študij :)
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objava Napisal/-a *slatka* »

V tej sezoni mi ni nobena kej posebno všeč. Vseeno mi je katera zmaga.

V prejšnji mi je bla Chloe toook lepa :hearts: :hearts:

Drugač mi pa kot sama oddaja ni tok všeč. Čist preveč kaže stvari, ki se dogajajo v hiši in čisto malo s fotošutinga...
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Men se zdi, da so slike ful mnj kvalitetne kot od ameriškega super modela, da majo tm več raznolikosti, vse bl zanimivo..tud tekmovalke so si bolj različne..

In tud Tyra popestri celotno zadevo :) ta blonda se mi zdi tak hlod :P
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BeLLi »

KittyKiss napisal/-a:ta blonda se mi zdi tak hlod :P

Ane no :razz: Mislm sej je simpatična pa to, ampak kot bi rekli v ANTM: Girl next door :D
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Kdo pa vodi to oddajo? A mogoče kšna znana manekenka, tako kot pri ameriškem Tyra Banks alpa pri nemškem Heidi Klum?
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

^^Erika Heynatz-multipraktik :D . Vodi, poje igra itd.
Uporabniški avatar
mikeylove*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mikeylove* »

Slika

To je ta...ajoj.. :roll: res mi je Tyra neprimerljivo bolš..! :)
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Jst sm zdej gledala par delov avstralskega top modela in mi je zelo všeč. Pač malo drugače je narejeno in nismo čist navajeni teh glavnih vlog - Erica, drugi Mr Jay itd. Mi je ameriška varianta še vedno bolj všeč, ampak tud avstralski je super.
Katera je danes izpadla? Tik pred koncem sem mogla neki ven skočit :?
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BeLLi »

Izpadla je Madeline. Sam kere bolezenske fore sta imeli danes Ebony in Simone(še posebaj Ebony) :roll:

Drugače pa mi je najboljša Simone. Ebony mi je anti, tista Jessica me pa spominja na eno izmed glavnih igralk v sestrah Magdalenkah.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

BeLLi napisal/-a:Izpadla je Madeline. Sam kere bolezenske fore sta imeli danes Ebony in Simone(še posebaj Ebony) :roll:

Drugače pa mi je najboljša Simone. Ebony mi je anti, tista Jessica me pa spominja na eno izmed glavnih igralk v sestrah Magdalenkah.
Ja, mene tudi! :D Meni je žal da je ta danes izpadla, vbistvu mi je bla najbol všeč od vseh, te 3 ki so ostale, so mi povprečne :?
I laugh at gilded butterflies.
margarita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a margarita »

Voditeljica - ta Erica ali kaj je že, prvo kot prvo prvič slišim zanjo, pa tudi ni nekaj ful fotogenična. Čisto običajne slike ima, poze pa takšne, v katere bi se še punca, ki ni manekenka znala postaviti. :? Tyra je neprimerljivo boljša, isto Heidi Klum. Kar se pa tiče samega šova, se mi zdi avstralski (ta sezona) daleč najboljši. Enostavno je ful zanimivo dogajanje, sploh ko so se v prejšnjem delu postavili v dva tabora. :D Saj v drugih dveh (ameriških in nemških) TM so se tudi babe hitro skregale, ampak te so mi bolj zanimive. :D Škoda mi je Mad, ker je bila stokrat boljša od Jess. Ta ima vedno isti izraz na obrazu, pa tudi če gre za popolnoma drugo snemanje. Mad pa ima nekaj kar druge nimajo. Simone mi je še kar, Ebony pa moram reči, da je ful zanimiva tako po karakterju kot tudi nenavadnem videzu in se mi je že kar prikupila, vendar se je začela obnašat malo nedozorelo, ko sta s Simone uprizarjali zabadanje noža v Madeleinin hrbet. :roll: Za v vrtec no. Mad je pač ful samozavestna, pa tudi trudila se je izstopati, kar je v tem poslu pomembno. Logično, da mora vsaka gledati na svojo rit in se ne obremenjevati z drugimi. Konkurenca so si pač, zato je težje biti prijateljica z vsemi.
Diamonds are a girl`s best friend.
Odgovori