Australia`s next top model
-
- Kofetarica
V tej sezoni mi ni nobena kej posebno všeč. Vseeno mi je katera zmaga.
V prejšnji mi je bla Chloe toook lepa
Drugač mi pa kot sama oddaja ni tok všeč. Čist preveč kaže stvari, ki se dogajajo v hiši in čisto malo s fotošutinga...
V prejšnji mi je bla Chloe toook lepa

Drugač mi pa kot sama oddaja ni tok všeč. Čist preveč kaže stvari, ki se dogajajo v hiši in čisto malo s fotošutinga...
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
- Kofetarica
- mikeylove*
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
Jst sm zdej gledala par delov avstralskega top modela in mi je zelo všeč. Pač malo drugače je narejeno in nismo čist navajeni teh glavnih vlog - Erica, drugi Mr Jay itd. Mi je ameriška varianta še vedno bolj všeč, ampak tud avstralski je super.
Katera je danes izpadla? Tik pred koncem sem mogla neki ven skočit
Katera je danes izpadla? Tik pred koncem sem mogla neki ven skočit

Ja, mene tudi!BeLLi napisal/-a:Izpadla je Madeline. Sam kere bolezenske fore sta imeli danes Ebony in Simone(še posebaj Ebony)![]()
Drugače pa mi je najboljša Simone. Ebony mi je anti, tista Jessica me pa spominja na eno izmed glavnih igralk v sestrah Magdalenkah.

I laugh at gilded butterflies.
Voditeljica - ta Erica ali kaj je že, prvo kot prvo prvič slišim zanjo, pa tudi ni nekaj ful fotogenična. Čisto običajne slike ima, poze pa takšne, v katere bi se še punca, ki ni manekenka znala postaviti.
Tyra je neprimerljivo boljša, isto Heidi Klum. Kar se pa tiče samega šova, se mi zdi avstralski (ta sezona) daleč najboljši. Enostavno je ful zanimivo dogajanje, sploh ko so se v prejšnjem delu postavili v dva tabora.
Saj v drugih dveh (ameriških in nemških) TM so se tudi babe hitro skregale, ampak te so mi bolj zanimive.
Škoda mi je Mad, ker je bila stokrat boljša od Jess. Ta ima vedno isti izraz na obrazu, pa tudi če gre za popolnoma drugo snemanje. Mad pa ima nekaj kar druge nimajo. Simone mi je še kar, Ebony pa moram reči, da je ful zanimiva tako po karakterju kot tudi nenavadnem videzu in se mi je že kar prikupila, vendar se je začela obnašat malo nedozorelo, ko sta s Simone uprizarjali zabadanje noža v Madeleinin hrbet.
Za v vrtec no. Mad je pač ful samozavestna, pa tudi trudila se je izstopati, kar je v tem poslu pomembno. Logično, da mora vsaka gledati na svojo rit in se ne obremenjevati z drugimi. Konkurenca so si pač, zato je težje biti prijateljica z vsemi.

Diamonds are a girl`s best friend.