Australia`s next top model
Australia`s next top model
Gledate to nadaljevanko ali kako bi rekli temu?
No, jaz sem gledala že prvo sezono, ki so jo vrteli na TV 3 in sicer ko je zmagala Gemma, ampak ta druga sezona, ki se je začela ta teden mi je dosti bolj zanimiva, ker so tudi dekleta bolj zanimiva. Moji favoritki sta Sarah in Madeleine (ne vem, če sem njeno ime prav napisala), je pa še nekaj drugih kar vredu. Katere pa so vaše "favoritke" oz. kdo vam je prirasel k srcu in kdo vam gre na živce?

Diamonds are a girl`s best friend.
-
- Kofetarica
Ah, sem že hotla odpret
.
Prejšnjo sezono sem gledala in navijala za Gemmo (čeprav sem vedela da bo zmagala), ta druga mi je pa v jedro bedna, ne vem kje so te povprečne avše najdl (tud vem, kera zmaga, pa me zaenkrat še ni navdušila
).
Obupna je Hiranthi (wtf
), Jessica je grozna in zavaljena, ostale so pa itak bolj medle. Edino Eboni bolj izstopa.

Prejšnjo sezono sem gledala in navijala za Gemmo (čeprav sem vedela da bo zmagala), ta druga mi je pa v jedro bedna, ne vem kje so te povprečne avše najdl (tud vem, kera zmaga, pa me zaenkrat še ni navdušila

Obupna je Hiranthi (wtf

Hiranthi tudi meni gre grozno na živce, ker za moje pojme nima nikakršnih obraznih potez (vsaj ne za to tekmovanje), Eboni ima malo čuden obraz (to je kasneje samo še potrdil en tip, ki liči ali nekaj), ampak drugače ni slaba, Caroline pa je malo preveč avšasta kokoška, saj kar naprej razlaga: "Chanel sem, Chanel tja, oh saj res, moja najljubša blagovna znamka je Juicy Couture, obožujem Hello Kitty - vidite, od nje imam denarnico?! Ah ja, sem že omenila, da ne kupujem slabšega od Chanela??" Mislim, kar je preveč je preveč. Zato pa imajo preostale punce toliko za povedati o njej.
No, razen teh in zgornjih, ki sem jih omenila, se ne spomnim ostalih, ker niso izstopale v tolikšni meri oz. so bolj kot ne senca samih sebe. Aja, Jessica ima samo slike dobre, v živo pa izgleda ne le povprečno, podpovprečno, saj mi že od samega začetka deluje kot da bi ušla iz kakšne norišnice (glede izgleda mislim, ker je malo čudna). Je pa vredu po značaju, čeprav to ni glavno merilo za uspeh v teh vodah.

Mi je bil Ameriški model bistveno bolj všeč, ampak vseeno spremljam tudi tega. Nobena od kandidatk nima tistega "whole packege", vse so zelo povprečne. Tudi sodniki nimajo ravno najboljše podlage. Medtem ko dekleta v večini pohvalijo oziroma dajo blago kritiko, med posvetovanjem ko deklet ni zraven pa imajo kar ostre besede. Gemma me je pa zelo spominjala na Katie Holmes 

Ameriški top model sem gledala vse sezone, ki so jih predvajali pri nas, pa mi ni bila všeč čisto vsaka, ker so v določenih sezonah bile na enem kupu prav dolgočasna in prav nič lepa dekleta. Moram pa priznati, da me je tudi Nemški top model prijetno presenetil, prav tako voditeljica Heidi Klum. Se pa od države do države razlikuje nadaljevanka in prav to je zanimivo. 

Ameriški next supermodel mi je boljši od avstralskega.
Ta se mi zdi preveč dolgočasen, pa še dekleta, (vsaj v prvi sezoni) niso bila nič posebnega, razen morda ene ali dveh.
V ameriškem pa so kar hude bejbike, pa tudi Tyra in sodniki so pošteno kritični.
V avstralskem pa samo letajo pohvale, čeprav jih večina niti ni zaslužila.
Ta se mi zdi preveč dolgočasen, pa še dekleta, (vsaj v prvi sezoni) niso bila nič posebnega, razen morda ene ali dveh.
V ameriškem pa so kar hude bejbike, pa tudi Tyra in sodniki so pošteno kritični.
V avstralskem pa samo letajo pohvale, čeprav jih večina niti ni zaslužila.

-
- Kofetarica
jst sm si pogledala par delov 1. sezone. že takoj me je navdušila gemma, kar se tiče zunanjosti ima res vse, kar manekenka potrebuje, pravzaprav lahko trdim, da se v lepoti kosa z mary-kate olsen, tut simpatična mi je, najbolj pa me je navdušil njen oseben občutek za stil ... sem pa mislila, da ne bo zmagala, ker je res zelo občutljiva -ampak surprise, surprise ... njej res zelo privoščim zmago. najbolj na živce mi je šla sam - bitch na kvadrat - nisem mogla verjet, ko sem jo vidla, kako se je pretvarjala tam za mizo, ko so se učile bonton ... pa še vse je naperila proti gemmi. pa tut nisem mogla verjet, da je tista rdečelaska prišla v polfinale. saj ne rečem, punca je luštna in simpatična, ampak preveč zaprta vase in daleč od bodoče manekenke ... well, thats my opinion.
-
- Cosmopolitanka
Men je bila pa Shannon v 1. sezoni najboljša. Tudi najlepša, tko neki posebnega. Gemma mi je bila takoj za njo, medtem ko Chole je imela sicer zame super slike, ampak vse ostalo pa zanič.
Sicer pa menim, da Gemma ne bo preživela v modnem svetu.
MK&Abigg glede (ne vem kako ji je že ime) se pa strinjam. Kako se je tam za mizo na večerji pretvarjala. Ooo, res je pa treba priznat, da zna folku v rit lezt.
Sicer pa menim, da Gemma ne bo preživela v modnem svetu.
MK&Abigg glede (ne vem kako ji je že ime) se pa strinjam. Kako se je tam za mizo na večerji pretvarjala. Ooo, res je pa treba priznat, da zna folku v rit lezt.

-
- Kofetarica
Težko je napovedati, kaj bo z Gemmo v modnem svetu, upam, da bo uspešna, ker potencial vsekakor ima, čeprav izgleda kot tiha deklica, ampak zato je še toliko bolj skrivnostna.
Sam je res bitchy ja, vsa presrečna sem bila, ko je bila izločena. Več obrazov je pokazala in se prilizovala, največ pa je imela za povedati o drugih, še posebej o Gemmi.
Itak da je Gemmi zavidala... Tista rdečelaska Chloe mi je bila v obraz grda, slike pa je imela povprečne - za moj okus, čeprav je prišla preveč daleč s tistim njenim bednim videzom in zaprtostjo vase (redko kdaj je kaj odgovorila žiriji). V hiši pa je bila itak na strani "ta glavne" Sam, ker si sama ni upala nič reči. Nezrelo...
Sicer pa škoda, da se že ve, katera je zmagovalka te 2. sezone, kje so Madeleine, Eboni, Sarah, Jessica, Hiranthi in te.

Sicer pa škoda, da se že ve, katera je zmagovalka te 2. sezone, kje so Madeleine, Eboni, Sarah, Jessica, Hiranthi in te.
-
- Kofetarica
-
- Kofetarica
Evo Gemma
Je že neki delala, trenutno je pa v Milanu se mi zdi.