srčica* napisal/-a:mene pa zanima če te tabletke, ki so samo za prestavit menstruacijo pomenijo tudi zaščito?...
Ne.
Maychy napisal/-a:Seveda lahko. Tablete za prestavljanje menstruacije dobiš lahko v primeru, da ne jemlješ kontracepcijskih.
Imam pa eno vprašanje: V navodilih piše, da si prestaviš menstruacijo tako, da takoj začneš jemati novo tablico, dan začetka menstruacije pa tako da skrajšaš 7-dnevni premor. Pri meni je situacija taka, da grem na morje v soboto, menstruacijo bom predvidoma dobila pa v nedeljo. Se vam zdi bolj smiselno da takoj začnem z novo tablico ali da spustim tiste 3 dneve (ko čakaš M) in tabletke začnem spet jemati v soboto ali nedeljo?
kr.ena napisal/-a:LoveLy* napisal/-a:no mene pa zanima če tablete Nalgesin S kaj zmanjšajo zaščito tabletk?
te tablete uporablam proti glavobolu
pa tudi lekadol uporablam
Nikjer še nisem zasledila kaj takega. Kolikor vem, vplivajo samo nekateri antibiotiki, pa tako simple zdravilo kot Rupurut - tega moraš vzeti vsaj par ur pred ali po kontracepcijski. Analgetiki pa po moje ne vplivajo.
*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Mene pa zanima, če se je treba naročit na pregled u primeru, da hočeš zamenjat tabletke al se lahko s sestro zmeniš?
LoveLy* napisal/-a:kr.ena napisal/-a:LoveLy* napisal/-a:no mene pa zanima če tablete Nalgesin S kaj zmanjšajo zaščito tabletk?
te tablete uporablam proti glavobolu
pa tudi lekadol uporablam
Nikjer še nisem zasledila kaj takega. Kolikor vem, vplivajo samo nekateri antibiotiki, pa tako simple zdravilo kot Rupurut - tega moraš vzeti vsaj par ur pred ali po kontracepcijski. Analgetiki pa po moje ne vplivajo.
zakaj bi pa ruporut vplival na delovanje kontr. tablet?
kaj če sem pojedla enega...je to kaka panika? trenutno se pa ne spominjam kdaj sem ga vzela...mislim koliko ur po kontr, tableti... jooj zaj sem čist prestrašena....ker sem mela pol spolne odnose,,,ahjej...spet neko novo sekiranje,...