Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

Poison Girl napisal/-a:^^Jaz imam pa raje enobarvne :D .

Ja, jaz tudi, ampak je lahko potem na tej enobarvni podlagi kakšen dodatek / okrasek (npr. bleščice), obroba druge barve... Vzorcev pa res ne obožujem :)
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Js ne vem ka je s temi kopalkami... Nobene v trgovinah mi niso všeč. Pridem pa na bazen/plažo pa vidim velik lepih modelov... Pa res rabim nove :?
...
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Js sem si letos kupla, take k so ble v prejsnem cosmotu, sam da moje niso roza ampak modre. Pa so mi full dobre :love:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

pe..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Jst sm mela do zdej bolj enobarvne kot pisane. Npr. kvačkane bež od Nancy. Al pa črne od Palmersa. Sam letos sm si pa kupila črne bikinke z velikimi belimi pikami. In sm mela na začetku filing, da me vsi gledajo...pa itak, da me niso :)
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a *lady bug* »

*kristyna* napisal/-a:če so lepe in mi pašejo so lahko kakršne koli :D

same here :)
Letos bojo še kr lanske ostale. zelene z nekimi svetlečimi perlicami na modrcu pa ene k so črtaste-turkizne pa rjave črtice :hearts:
Drugo leto pa pičim po nove :D
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

js sm si letos kupila tele --->> http://www.pimkie-shop.com/article-biki ... 47700.html
sem čisto navdušena nad njimi :jump:
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ..aNia*. »

lolitaa napisal/-a:js sm si letos kupila tele --->> http://www.pimkie-shop.com/article-biki ... 47700.html
sem čisto navdušena nad njimi :jump:

luštneee :eek: :hearts:
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

calzedonia ma toook luškanih kopalk ej :D resno, se sploh ne splača drugam hodt k tm zihr najdeš usaj ene k so ti ušeč.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Kakšne kopalke bi priporočile puncam, ki so malo bolj močne postave?
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinki »

Js pa vse kopalke kupujem v Italiji,(hvala fotru, da ve kam mora pelat:)) ker sem skor 2 mesca na morju in dobim ošpice, če ma kera iste kopalke kot jaz. Mogoče se zdej sliš, kot da sm ful razvajena in tečna.. Letos sem si kupila čist bele kopalke in so mi prou WAUUU :D :D
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

majaoko napisal/-a:Kakšne kopalke bi priporočile puncam, ki so malo bolj močne postave?

Take, da se boš sama dobro počutila v njih in ki bodo razkrivale ravno prav, da bodo ugodno delovale na tvojo samozavest. Sicer pa malo preglej po revijah... Povsod se najdejo nasveti kakšne morajo biti, če imaš malo trebuščka, kakšne za močnejše boke, kakšne za večje prsi...
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Zoey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Zoey »

majaoko napisal/-a:Kakšne kopalke bi priporočile puncam, ki so malo bolj močne postave?

klik
(Pod točko 8 je nekaj nasvetov glede pravilne izbire kopalk :wink: )

Enobarvne kopalke so idealne za močnejše postave. Za skrivanje širokih bokov je tudi pomembno, kakšen material izberete - elastan je res najboljši, saj v kombinaciji z visokimi hlačkami zravna trebuh in učinkuje kot steznik.
Letos so sicer v modi znova tudi enodelne kopalke, ki so idealne za prekrivanje nepopolnega trebuščka.

Pa še nekaj iz strani http://www.lango.si/felina/ :
Felina, kot priznan strokovnjak za velike številke, svojo kolekcijo kopalk pripravi vsako leto tako, da tudi tiste ženske, ki so bolj močne postave, najdejo med dvodelnimi in enodelnimi modeli sebi najbolj primeren model kopalk.
Kopalke Body Forming so primerne za tiste z bolj močno postavo. Tako v kroju, kot v barvah, v vzorcih se uveljavi rafinirana tendenca vitkosti. Večina modelov je v celoti podložena, njihova izdelava je taka, da korigirajo do največjih številk in optimalno oblikujejo postavo.
Izrez pri stegnu je nizek, pri dvodelnih modelih je rob višji. Nekatere modele stila Body Forming izdelujemo celo do številke 52, oziroma celo s košarico F.
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

tankini :)
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Hvala vsem za odgovore :) ste mi pomagale :wink:
Zaklenjeno